Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

leo iyi kalecidir piyasasıda vardır bonservissiz almak yönetim basarısıdır.

ama leonun önünde kurulacak 4lüde cok önemli söyle bi bakarsak gelecek sene için

gk-leo

dr-ugur

dc-servet

dc ?

dl-balta

bu soru işareti olan dc ye mücadeleci ve aynı zamanda ayagına hakim biri bulunmalı bence orasıda bulunursa cok saglam bi geri 4lü olur.

ama leonun önünde kurulacak 4lüde cok önemli söyle bi bakarsak gelecek sene için

Kaleci
-leo

Sağbek-ugur

Defans-servet

Defans ?

Solbek-balta

bu soru işareti olan Defans a mücadeleci ve aynı zamanda ayagına hakim biri bulunmalı bence orasıda bulunursa cok saglam bi geri 4lü olur.

Gk DL DR DC yazacağına Türkçelerini kullan Türkçe'ni koru..:ka19:

Kardeş herkes anlıyor Murat'ın ne demek istediğini ne var bunda!

Yok harbiden Türkçeni korusan iyi olur,kimsenin hocalık tasladığı yok,sinir yapmaya da gerek yok. :)

Sinir falan yaptıgım yok adaş benim keyfim öyle yazmak istedim öyle yazdım fm tabiri oynayanlar bilir oda saollsun kendi fikrini söyledi bende hocamısın diye sordum evet hocayım uyarıyorum deseydide ben yine bildigimi okurdum;) saolsun herkes türkceci zaten ben olmasamda bişey kaybetmezler:ka19:

gk-leo

dr-ugur

dc-servet

dc ?

dl-balta

bu soru işareti olan dc ye mücadeleci ve aynı zamanda ayagına hakim biri bulunmalı bence orasıda bulunursa cok saglam bi geri 4lü olur.

1. Ugur'un eski formuna ulasmasi zor. sag beke iyi oyuncu lazim. savunmanin göbegi semih ve servet den olusmali.

İnşAllah takımımızda başarılı olur.Hala yönetimden yalanlama gelmediğine göre kesin takımımızda.

Bu arada, bu haberi ilk olarak Aksam gazetesi yayinlamis. Demek haberlerinin bir tanesi dogru cikmis.

54 gol yemis bu adam. Nasil bizim takimda olmasini istiyorsunuzki?

Buffon´u, Czech´i, Van der Saar´i, Ochoa´yi alamadigimizdan olabilir mi acaba?

Iyide kardesim ispanya liginin ayrintili puan durumu tablosuna bir göz at bakalim.

Bütün takimlarin yedigi gol sayisina bak birde bu adamin kalecisi oldugu takimin yedigi gol sayisina bak. Biz buffonlari casillaslari elbette alamayiz getiremeyiz ama bu kadar kötü bir kaleciyide getirmek aptallik olur. Bu adam normalinde altinda bir kaleci.

Iyide kardesim ispanya liginin ayrintili puan durumu tablosuna bir göz at bakalim.

Bütün takimlarin yedigi gol sayisina bak birde bu adamin kalecisi oldugu takimin yedigi gol sayisina bak. Biz buffonlari casillaslari elbette alamayiz getiremeyiz ama bu kadar kötü bir kaleciyide getirmek aptallik olur. Bu adam normalinde altinda bir kaleci.

Sende haklisin kardesim.Leo Franco´yu tam anlamiyla hic izlemedigim icin onun hakkinda pek ayrintili konusamayacagim.

Ama galiba sürekli ilk 11 oynamadi diye biliyorum.Hepsini o yemedi galiba.

Bide Galatasaray´in kalecilerde pek hata yapmadigini düsünüyorum.

Biraz da ona güveniyorum.

Gönül ister en iyisi gelsin.

At. Madrid ispanya liginin en fazla gol yiyen 3. takimi. Ligde 6. sirada ama 54 gol yemis. 19. siradaki huelvanin kalecisi bile 50 gol yemis :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt