Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

54 gol yemis bu adam. Nasil bizim takimda olmasini istiyorsunuzki?
O gollerin hepsini leo franco yemedi..Yedek kalecileride bu gollere ortak..Ayrıca bu 54 golün nerdeyse 20sini bu sezon barcelona yollamış atl filelerine..Ve bizdeki de santicsde neredeyse bukadar gol yemiş..;)

Bonservissiz yıllık 1.5 milyon euro ya iyi bir transfer..

O gollerin hepsini leo franco yemedi..Yedek kalecileride bu gollere ortak..Ayrıca bu 54 golün nerdeyse 20sini bu sezon barcelona yollamış atl filelerine..Ve bizdeki de santicsde neredeyse bukadar gol yemiş..;)

Bonservissiz yıllık 1.5 milyon euro ya iyi bir transfer..

Nasil Barcelona 20 gol atmis bu sezon. Iki macta 10 ardan 20 golmü atti Barcelona?

Simdi Skibbe ile bu kaleci arasindaki baglantiyi cözemedim ben.

Yani demek istedigim su. Bir takim defans yapamiyorsa; karsi takim her ataginda kaleciyle karsi karsiya kaliyorsa (bakiniz Skibbe donemindeki Galatasaray), bunun sonucunda yenen 54 golden sadece kaleciyi sorumlu tutamazsin ki. Atletico o 54 golun tamamini Leo Franco'nun kisisel hatalari yuzunden mi yemis. Bu eleman da sonucta Arjantin milli takiminin kalesini korumus birisi. O yuzden kaleciligini tartismak hata olur bence.

Yani demek istedigim su. Bir takim defans yapamiyorsa; karsi takim her ataginda kaleciyle karsi karsiya kaliyorsa (bakiniz Skibbe donemindeki Galatasaray), bunun sonucunda yenen 54 golden sadece kaleciyi sorumlu tutamazsin ki. Atletico o 54 golun tamamini Leo Franco'nun kisisel hatalari yuzunden mi yemis. Bu eleman da sonucta Arjantin milli takiminin kalesini korumus birisi. O yuzden kaleciligini tartismak hata olur bence.

Bak canim kardesim 54 gol diyorum yahu sen anlamiyosun galiba. Ligin en fazla gol yiyen 3. takiminin kalecisi diyorum.

Leo Franco keşke olsa yaa:(

Kral kupasindaki atilan gol lig puan tablosuna etki ediyormu peki kardesim?
lig yada kupa belirtmediğin için ben bütün kupaları zannetim..Yinede o 54 golün hepsini o yemedi..Ayrıca dediğim gibi de santicsde buna yakın gol yedi..Tecrübeli bir kaleci bonservissiz üstelik yıllık 1.5 milyon euro..Daha iyisini bulamıyacağımız için de santicsinde bonservisi çok olduğuna göre daha fazla masraf açıcağına göre iyi transfer..Eleştirmek için daha çok erken..

Şunuda unutmayalım İspanya çok kolay gol atılan bir lig..Guiza'nın 28 gol attığı bir ligden bahsediyorum;)

54 gol sadece ligde yenmis. Kupa maclarini hesaplamadim.

Neyse sizin fikriniz düsünceniz, isteyebilirsiniz ama ligin en fazla gol yiyen 3. takimin kalecisini istemem Galatasarayda.

leo franco , De sanctis ayarinda bile degil, aykut daha iyi

gitsinler guney amerikadan kaleci getirsinler, bizler onlar yariyor

ahhh taffi ahh

Valla defans kurgusunu iyi yapmazsak Buffon olsa çare olmaz!

Güiza'nın gol kralı oldugu ligde 54 gol yemiş

Bu adam geliceğine Sanctis kalsın.

Fenerbahce ve Betis´de istiyormus Leo Franco´u, MARCA´a gore.

Leo Franco decide no continuar en el Atlético de Madrid

Baraja ofertas del Betis, Galatasaray y Fenerbahçe

Radio MARCA 01/05/09 - 23:21.imprime envía Cerrar

Envía esta noticia por correo electrónico a:

Email de tu amigo

Tu nombre

Tu email

Comentario

Envíalo a varias personas separando los correos con comas

comparte Cerrar

Del.icio.us Digg Menéame Technorati Yahoo Facebook MSN Reporter 85comenta

Leo Franco ha decidido marcharse del Atlético de Madrid a final de temporada. El guardameta argentino, que acaba contrato a final de temporada, todavía no ha recibido ninguna oferta por parte del club para su renovación, hecho que le llevado a ponerse a buscar un nuevo destino.

El guardameta, que cumple 32 años este mes, baraja dos opciones, seguir en España o marcharse a Turquía. En caso de querer seguir en la Liga, el Betis estaría interesado en hacerse con sus servicios.

No obstante tanto el Fenerbahçe como el Galatasaray le han hecho saber al argentino su interés por ficharle. Los dos equipos le ofrecen una interesante oferta económica, además de la posibilidad de competir a niver europeo y aspirar a algún título.

En cuanto al Atlético, el club madrileño ya se habría puesto a buscar a un sustituto bajo palos. El mejor posicionado es el meta del Valladolid, Sergio Asenjo.

Turkce´si (google translate)

Leo Franco Atletico Madrid adresine etmemeye karar verdim

Güverte Betis, Galatasaray ve Fenerbahçe sunar

Leo Franco sezon sonunda Atletico Madrid terk etmeye karar verdi. Bu Arjantinli kaleci, sadece son bir sözleşme sezon henüz kendisini yeni bir hedef aramaya yöneltti ve yenilenmesi için kulüp tarafından herhangi bir sunar almadıysanız vardır.

Bu ay 32 yıldır hizmet verdiği kaleci, iki güverte seçenekleri, İspanya ya da Türkiye için devam ediyor. Eğer lig devam istiyorsanız, Betis hizmet alarak ilgi olacaktır.

Ancak her ikisi de Fenerbahçe ve Galatasaray Arjantin kartı kendi ilgi bilinen yaptık. İki takım, artı yeteneği Avrupa ve niver at rekabet için farklı ekonomisi sunan bir dereceye hedefleyen.

Atletik bir değer olarak, kulüp madrileño zaten sopalarla altında bir yedek arayan olurdu. En iyi konum Valladolid, Sergio Asenjo bir hedeftir.

Bence Fenerbahce felan hikaye, bu kaleci Galatasaray´da bence.

Ayrica, eger bu transfer gerceklesirse, Turkspor.net´in hakkini yememek lazim. Ilk once bu iddiali haberi ortaya attilar. Simdi de Adnan Sezgin hakkinda bir bildikleri var, bakalim dogru mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt