Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

18 Sporting Gijon 33 11 0 22 39:72 -33 33

Sporting Gijon maşallah ligin ortalamasını alt üst etmiş :D

Leo Franco gelirse, insallah 25 numarali formayi degil, 1 numarali formayi giyer. Biktim artik 25, 26, 12, 54. Nedir bu ya..

Kesin geldi konuyu sabit yapmışsınızda ?

Leo Franco 10 numara kalecidir!!!Keşke gelse!!!

Pek de faydalı olacak bir isim değil bence.

Dun Real Betis - Atletico Madrid macina baktim.

Leo Franco - De Sanctis farki.. iste burda:

1. Bildigimiz gibi, De Sanctis toplara iyi vuramayan bir kaleci, anca orta saha'a atabiliyor topu. Leo Franco ise kolay kolay topu obur ceza sahasina vuruyor, bu isimize gelebilir, eger Zigic gibi bir santrfor alirsak.

2. Leo Franco, santrfor ile bir le bir durarsa, top AYI gibi saldirmiyor, de sanctis'in yaptigi gibi. Leo Franco topa bakiyor ve kalesini kucultuyor.

Bu iki sey onemli detay, fazla bakamadim maca, anca 1. yariya bakabildim. Mehmet Aurelio oynamadi, ameliyat olacakmis.

Dun Real Betis - Atletico Madrid macina baktim.

Leo Franco - De Sanctis farki.. iste burda:

1. Bildigimiz gibi, De Sanctis toplara iyi vuramayan bir kaleci, anca orta saha'a atabiliyor topu. Leo Franco ise kolay kolay topu obur ceza sahasina vuruyor, bu isimize gelebilir, eger Zigic gibi bir santrfor alirsak.

2. Leo Franco, santrfor ile bir le bir durarsa, top AYI gibi saldirmiyor, de sanctis'in yaptigi gibi. Leo Franco topa bakiyor ve kalesini kucultuyor.

Bu iki sey onemli detay, fazla bakamadim maca, anca 1. yariya bakabildim. Mehmet Aurelio oynamadi, ameliyat olacakmis.

Doğru tespitler özellikle 1. tespit..De sanctis kale vuruşları çok kötü ya taca gidiyor yada kısa düşüyor..

2.tespit içinse bazen ani çıkış yapması fayda sağlasada boşa ve gereksiz çıkmasına yol açabiliyor..

2 tane artisi...

Peki bu adamin eksileri ne olacak birazda eksilerinden bahsedin. Neden o kadar gol görmüs bu takim kalesinde?

2 tane artisi...

Peki bu adamin eksileri ne olacak birazda eksilerinden bahsedin. Neden o kadar gol görmüs bu takim kalesinde?

Atletico'nun bu seneye kadar hiç bir zaman iyi bir defans hattı olmadı ki,bu sene de bakarsan Heitinga-Ujfalusi ile oynuyorlar.İyi bir defans ikilisi olmasına rağmen,bazen saçma hatalar yiyebiliyorlar.

Zaten İspanya savunmanın bizim kadar bile sert yapılmadığı,takımların genelde alan kapatmak için uğraştığı bir lig.Bu yüzden çok gollü maçlar oluyor.Bu sene baktığında Barcelona 100 gole ulaştı,varmı Avrupa'da bu kadar gol atabilen başka takım?Bir kaleci bu kadar gol yiyebilir ancak tüm suç kalecinin değildir.

Yani bu adam iyi bir kaleci bize fayda saglar diyosun öylemi Kansu biraderim.

Kendisi bizzat kac gol yedi bilmiyorum ama At. Madrid su an ispanya liginin en fazla gol yiyen 3. takimi.

Yani bu adam iyi bir kaleci bize fayda saglar diyosun öylemi Kansu biraderim.

İspanya yanılsa bile Arjantin Milli Takımı yanılmaz :)

Yanlız şunu da belirtiyim bu sene Leo Franco-Gregory Coupet rotasyonlu oynadılar sürekli.

Kendisi bizzat kac gol yedi bilmiyorum ama At. Madrid su an ispanya liginin en fazla gol yiyen 3. takimi.

aynı zamanda en çok gol atan 3. takım. bunu göz önüne alıp nasıl bir sistemle oynadıklarını tahmin edebilirsin. hücum futbolu oynuyorlar diye kaleci mi suçlu acaba?

Valla ben yakindan takip etmedim, etrafdan aldigim izlenimler kötü bir kaleci oldugu yönünde.

Hayirlisi diyelim madem iyi diyorsunuz belkide gercekten iyi bir kalecidir kimbilir?

Ya kaleci'e suc verip durmayin. Atletico Madrid'in bu seneki defans'i berbat. Okadar berbat ki, yeni transferleri John Heitinga, sezon sonu belki de baska bir kulube gidebilir. AM okadar ofansif oynuyor ki, defans'i dusunmuyolar bile. Belki de lig'in en cok gol atan takimlardan biri'dir Ateltico Madrid.

Leo çok gol yiyor diyorsunuzda;Real Madrid-Barcelona maçında Iker Casillas 6 tane gol yedi,bu mantıkla siz Casillas ı da beğenmezsiniz:DReal Madrid in yediği gol sayısına bakın bide kaç gol yemiş Casillas?Ama bu alemde Casillas ın kaleciliği hayatta tartışmam,tartışan olursada ha ha der geçerim!Bana göre dünyanın en iyi kalecisi de Iker Casillas tır!!!

Ek olarak De Santcis i bende beğenmiyorum ama yediği gollerin %70 ide kaleci ile karşı karşıya kalmış forvetlerin ayağından geldiğini düşünürsek bize kaleciden ziyade defans oyuncusu lazım demek daha mantıklıca bir yaklaşım olur;)

Ek olarak Leo Franco ile alakalı bu başlıkta çok yorum yaptım,kısaca Leo gelirse öpelim başımıza koyalım!!!

Şunuda belirtmek isterim ki,bazı renkdaşların dediği gibi;Coupet ve Leo değişmeli oynadılar ve sonunda Leo,Coupet ten formayı aldı;)Eski Lyon kalecisi Coupet e bile fit olacakken Leo nun gelmesi şamda kayısı dır bence :)

leo franco atletico madridde oynarmış,arjantin milli takımında oynarmıs ,guizada gecen sene ispanyada gol kralı idi,bizim italyanda kaleciliğin doruklarda olduğu italya milli takımının yedek kalcesi idi... ee ne olacak şimdi...

leo francoyu bu yıl izlediğim kadarı ile tam bir kova,devamlı bizim eski hayrettin vari komedilerin icine girip garip garip gollere sebeb olan bir isim vede bu ismi arayıp tarayıp bize transfer etmek isteyen zihniyeti vede bu zihniyetin şakşakcılarına ancak gülerim, her yıl daha kötüsünü bulmak icin ne güzel uğraş veriyoruz,helal olsun derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt