Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

Ya adam kotu felan degil ya! Carlos Kameni haric, kim gelebilir ki Galatasaray'a.

leofranco.png

leofranconun oynadığı maçların arkasında 90 yazıyor(dakika)

18 mac ta 18 gol yemis takımıda 36 gol atmıs

Yediği gol sayısı çokta önemli değil bence takım durumuna göre değişir bu..

Ntvsporda dün hakan ünsal anlaşıldı dedi.

bence çok acele ettik ya ne ise artık hayırlı olsun

Bu haftaki maçta performansı pek kötü değildi.

Leo franco'yu aldıgımız gibi satıs listesine koysak en az 5 mn € para kazandırır.

Dun aksam NTVSpor'da Hakan Unsal, Galatasaray Leo Franco ile anlasti dedi. Ama ben tek bu haberi duydum, programi izleyen varmiydi o saatte? tam olarak ne dedi..

Yabancı medyaya,forumlara baktım.

1 tane hatalı gol yedi diye herhangi bir haber yok.

Dun aksam NTVSpor'da Hakan Unsal, Galatasaray Leo Franco ile anlasti dedi. Ama ben tek bu haberi duydum, programi izleyen varmiydi o saatte? tam olarak ne dedi..

Bır kac transfer yapıldı dedı ustune basa basa ama ısım vermedı leo franco ıcınde kesın olarak anlasıldı. Gelecek sezon Galasatasarayın kalesını leo franco koruycak dedı kesın yanı

Yabancı medyaya,forumlara baktım.

1 tane hatalı gol yedi diye herhangi bir haber yok.

Bazı renkdaslar francoyu hala suratında kıl olmayan zamanında zannediyorlar alakası yok bi kalecinin 20 li yaslardaki performansıyla 30 lu yaslardaki performansı bir olurmu tas gibi kalecidir franco ve 0 bonservisle almak harika bi iştir

Leo Franco'yla ilgili yabancı forumları okumaya devam ediyorum,herkes gideceği için çok üzgün.

Leo Franco decide no continuar en el Atlético de Madrid

Baraja ofertas del Betis, Galatasaray y Fenerbahçe

Leo Franco ha decidido marcharse del Atlético de Madrid a final de temporada. El guardameta argentino, que acaba contrato a final de temporada, todavía no ha recibido ninguna oferta por parte del club para su renovación, hecho que le llevado a ponerse a buscar un nuevo destino.

El guardameta, que cumple 32 años este mes, baraja dos opciones, seguir en España o marcharse a Turquía. En caso de querer seguir en la Liga, el Betis estaría interesado en hacerse con sus servicios.

No obstante tanto el Fenerbahçe como el Galatasaray le han hecho saber al argentino su interés por ficharle. Los dos equipos le ofrecen una interesante oferta económica, además de la posibilidad de competir a niver europeo y aspirar a algún título.

En cuanto al Atlético, el club madrileño ya se habría puesto a buscar a un sustituto bajo palos. El mejor posicionado es el meta del Valladolid, Sergio Asenjo.

Marcanın haberi varmı aramızda cakma ispanyol:D

Çok çakmam ama Leo Franco ile Türk klüplerinin ilgilendiğini,bunların Galatasaray ile Fenerbahçe olduğunu söylüyor.

Atletico Madrid'de Leo Franco'nun boşluğunu doldurmak için Sergio Asenjo ile ilgileniyormuş.

He is a very handsome, nice, sympathic goalkeeper who has some great actions on the pitch but always looks shaky! Standard_smile

Leo Franco Fussballgott!!!

Yazdığım forumlardan birinde böyle bir cevap aldım.

Çevirisi Leo Franco güzel,yakışıklı,sahada ayakları yere iyi basmamasına rağmen müthiş işler çıkaran sempatik bir kaleci.

Hayırlı olsun diyelim o zaman.Santis gibi dengesiz olmasa bari.

Kim transfer edilirse edilsin, bu takimin kadrosu sezon biter bitmez sekillenmeli. Hatirlayin gecen seneyi. Temmuz ayina kadar cildirin cildirin diye hicbirsey yapilmadi. Agustos ayina kadar milli takima giden oyuncularimiz yoktu. PAFlarla falan calistik. (Hatta Erhan Senturk vardi gayet iyi bir oyuncuydu, ona noldu bilen var mi? ) Baros bile Eylul'de geldi. Bu yil en gec Haziran'in 15inde tum takim yeni hocayla beraber calismalara baslamali.

Bır kac transfer yapıldı dedı ustune basa basa ama ısım vermedı leo franco ıcınde kesın olarak anlasıldı. Gelecek sezon Galasatasarayın kalesını leo franco koruycak dedı kesın yanı

Tamam ozaman, Hakan Unsal durust bir insan, yalan soylemez o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt