Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

Leo dengesizin önde gideni..

Bu sene iyi işler çıkarttı ama yaşından ötürü La Liga'ya veda ediyor.

Olmayacak topu çıkartır, yenmeyecek golü yer.

Tecrübeli en azından ve hava toplarında hakimiyeti iyi..

İzlemeden yorum yapmayalım, sallamayalım.

İyi kaleci.. İspanya'daki hiç bir kaleciye kötü diyemezsiniz.

Görende sanıcak 2.ligten kaleci aldık.

La Liga'da 30 küsür maç forma giyen kaleciyi alıyoruz hala beğendiremiyoruz.

Haklısınız paramız o kadar çok, Cech-Casillas-Buffon nolur alın bizi diye ağlıyorken gittik Franco'yu aldık..

Morgan'da bu yıl bireysel hatalardan çok maç kaybettirdi.

Renkdaş ona bakarsan, Cassillas da 40 maçta 60'yakın gol yedi bir dönem. Bunlar normal. Yani her kaleci gösterebilri aynı performansı. Örneğin ben Rüştü'nün Galatasaray'da kalecilik yapmasını isterdim. O da aynı. Olmayacak topları çıkarır ama olmayacak golleri de yer. Volkan da öyle. De Santcis de... Yani biraz da konsantrasyon eksikliği ya da bir anlık rahatlık bu tip gollere neden oluyor. Kalecilik de öyle futbolcu gibi değil. Dışsal etkenler çok fazla etkiliyor olumlu ya da olumsuz. Sebebi de genelde Yalnız Adam konumundalar...

arkadaslar turkiyede rustu ve volkan dan baska iyi ve tecrubeli birisi olmaması nedeniyle mecburen yabancı transferinne yonelecegiz leo franco iyi bir kaleci ama cok onde duruyoe yani yılda en az 5-6 asırtırma golu yiyor.ben bunun yerine genc ve yetenekli kameniyi tercih ederim hem bu adam barcelona real madrid atletico sevilla villareal gibi sampiyonlar liginin iyi takımlarını gordugu icinde az cok tecrube edinmistir.gecen seneki performansıyla takımımızın ligde en az gol yemesini saglayan hatta bu performansıyla milli takıma yukselen servet-emre gungor ikilisi cok is basarır gibime gelio hic transfere gerek yok -. yedegede koy emre asık adam sesini cıkarmaz ikide semih murat gibi gencleri ekledinmi defansda sorun kalmaz yeterki takım iyi calıstırılsınki sakatlık yasanmasın.

Igor Akinfeev diyorum baska bir sey demiyorum

728007_w1.jpg

Yahu turkspor yine Leo Franco Galatasaray'da diyordu bugün. Hatta şöyle bir ibare vardı. Diğerleri hala yazsın atsın dursun Galatasaray'ın kalecisi Leo'dur falan diye.

Diğerleri de öyle yazıyor ki...

kesinleşti mi? eğer kesinleşmediyse başlıgı degistirilelim, Büyük İhtimalle Leo Franco Galatasaray'da!!! diye

yaa abi dünyada kalecimi kalmadı bu kalası alıyoruzz...orkun'la devam edelim daha iyi bee :S

yaa abi dünyada kalecimi kalmadı bu kalası alıyoruzz...orkun'la devam edelim daha iyi bee :S

Orkun gibi bir kaleciyi Arjantin milli takımının kalesine koysak yıllar önce yaşadıkları krizden daha beteri yaşanır ülkede,halk yine ayaklanır. :D

La Liga'da yıllardır forma giyen..

Arjantin milli takımında forma giyen..

Yıllardır çoğu takımda kaptanlık yapan..

Vay be..

Kalasa bakarmısınız..

Cech istedide biz almadık zaten..

A.Madrid, Vallodolid'in file bekçisi Asenjo ile el sıkışınca, Arjantinli'ye İstanbul yolü gözüktü.

Galatasaray yönetimi artık Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco'nun İstanbul'a gelmesini bekliyor... Geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Arjantinli file bekçisinin kulübünde kalmayacağı kesinleşti. Atletico Madrid'in Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo ile el sıkışmasının ardından, ilk etapta takımında kalmak

isteyen Franco'nun hayali böylece suya düşmüş oldu. Arjantinli file bekçisinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Kaynak : Fotomaç

Bu haber doğru mu ? Galiba doğru ama anlaşılmış Leo ile:)

A.Madrid, Vallodolid'in file bekçisi Asenjo ile el sıkışınca, Arjantinli'ye İstanbul yolü gözüktü.

Galatasaray yönetimi artık Atletico Madrid'in kalecisi Leo Franco'nun İstanbul'a gelmesini bekliyor... Geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına varılan Arjantinli file bekçisinin kulübünde kalmayacağı kesinleşti. Atletico Madrid'in Valladolid'in kalecisi Sergio Asenjo ile el sıkışmasının ardından, ilk etapta takımında kalmak

isteyen Franco'nun hayali böylece suya düşmüş oldu. Arjantinli file bekçisinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek imza atması bekleniyor.

Kaynak : Fotomaç

Ben bu haberden suphe duyarim kaynak belli.

Atletico Sergio Asenjo'yu transfer etti,Leo'yu serbest bırakacaklar,onun da adresi belli. :)

bazıları memnun olmayacak bu transferden,çünkü önyargılılar,dereyi görmeden paçayı sıvadılar.Ben kimsenin yorumuna aldırış etmeden izleyeceğim leo'yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt