Serkan Sargın
Yeni Üye
- 11 Mayıs 2009
- 63
- 0
- 1.276
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !
Renkdaş ona bakarsan, Cassillas da 40 maçta 60'yakın gol yedi bir dönem. Bunlar normal. Yani her kaleci gösterebilri aynı performansı. Örneğin ben Rüştü'nün Galatasaray'da kalecilik yapmasını isterdim. O da aynı. Olmayacak topları çıkarır ama olmayacak golleri de yer. Volkan da öyle. De Santcis de... Yani biraz da konsantrasyon eksikliği ya da bir anlık rahatlık bu tip gollere neden oluyor. Kalecilik de öyle futbolcu gibi değil. Dışsal etkenler çok fazla etkiliyor olumlu ya da olumsuz. Sebebi de genelde Yalnız Adam konumundalar...
Leo dengesizin önde gideni..
Bu sene iyi işler çıkarttı ama yaşından ötürü La Liga'ya veda ediyor.
Olmayacak topu çıkartır, yenmeyecek golü yer.
Tecrübeli en azından ve hava toplarında hakimiyeti iyi..
İzlemeden yorum yapmayalım, sallamayalım.
İyi kaleci.. İspanya'daki hiç bir kaleciye kötü diyemezsiniz.
Görende sanıcak 2.ligten kaleci aldık.
La Liga'da 30 küsür maç forma giyen kaleciyi alıyoruz hala beğendiremiyoruz.
Haklısınız paramız o kadar çok, Cech-Casillas-Buffon nolur alın bizi diye ağlıyorken gittik Franco'yu aldık..
Morgan'da bu yıl bireysel hatalardan çok maç kaybettirdi.
Renkdaş ona bakarsan, Cassillas da 40 maçta 60'yakın gol yedi bir dönem. Bunlar normal. Yani her kaleci gösterebilri aynı performansı. Örneğin ben Rüştü'nün Galatasaray'da kalecilik yapmasını isterdim. O da aynı. Olmayacak topları çıkarır ama olmayacak golleri de yer. Volkan da öyle. De Santcis de... Yani biraz da konsantrasyon eksikliği ya da bir anlık rahatlık bu tip gollere neden oluyor. Kalecilik de öyle futbolcu gibi değil. Dışsal etkenler çok fazla etkiliyor olumlu ya da olumsuz. Sebebi de genelde Yalnız Adam konumundalar...