Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco 3 Yıllık İmzayı Galatasaray'a Attı!

Bonservisi olmayan kaleci ne bekliyorsunuz Ochoa'yımı alalım 20 milyon €'ya!

Vasat bir kaleciye ihtiyacımız yok. Zaten Orkun ve Aykut vasat kaleciler. 2 vasat, 1 iyi kaleci olması lazım her takımda. 3 vasat kaleci değil.

İspanya Liginde 6. sırada yer alan A.Madrid yediği 54 golle ligde en çok gol yiyen 2. takım.En çok gol yiyen takım ise 66 golle lig sonuncusu Numancia.27 lig maçında görev alan Leo Franco 45 gol yemiş.Maç başına yediği gol ortalaması 1.66 .Şampiyonlar Liginde ise 6 maç oynayıp kalesinde 5 gol görmüş.Lige nazaran Şampiyonlar Ligi karnesi daha başarılı.

İspanya Liginde 6. sırada yer alan A.Madrid yediği 54 golle ligde en çok gol yiyen 2. takım.En çok gol yiyen takım ise 66 golle lig sonuncusu Numancia.27 lig maçında görev alan Leo Franco 45 gol yemiş.Maç başına yediği gol ortalaması 1.66 .Şampiyonlar Liginde ise 6 maç oynayıp kalesinde 5 gol görmüş.Lige nazaran Şampiyonlar Ligi karnesi daha başarılı.

Gol istatistiği çok önemli değil. Atl. Madrid'in aman aman bir defansı yok zaten. Fakat kaleci özellikleri iyi olan biri değil. İstatistik olarak bakmak biraz gereksiz bu yüzden.

Daha iyilerini alabiliriz, bu kim Allah aşkına. FM'de nile hiç almadım ben bunu:D

2.5 milyon vermiş olma ihtimalimiz fenerin avrupada kupa alması gibi birşey.

Yazık, günah verilen paralara.

Aykut 'a bu sezon güvenilseydi Aykut yine hata yapacaktı, şampiyon olamayacaktık belki, UEFA 'yı alamayacaktık yine. Ama Aykut 'u kazanacaktık. Valdes, Casillas en güzel örnek önümüzde.

2.5 milyon € derken ? :o

Bence iyi bir kaleci ama sene 2,5 milyon € da verilmez.

Aykut 'a vasat diyen arkadaşlara soruyorum, Aykut 10 sene yedek mi bekeleyecek? Ayrıca 32 yaşındaki bir kaleciye 2.5 milyon € bizim için çok fazla. 3 yıllık imza atılacakmış. 35 yaşında 2.5 milyon € para alacak öyleyse.

Aykut 'a bu sezon güvenilseydi Aykut yine hata yapacaktı, şampiyon olamayacaktık belki, UEFA 'yı alamayacaktık yine. Ama Aykut 'u kazanacaktık. Valdes, Casillas en güzel örnek önümüzde.

Geçen yıl yerli kalecide ısrarı doğru bulmuştum ama Aykut 'un yan top zaafiyeti pek giderilecek gibi değildi.

Onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Aykut ile devam edilmez zaten.

GALATASARAY.ORGDA görmediğim şeye inanmam....

Cevap: # Leo Franco

De Sanctis'e Kaleci Diyenin Aklından Şüphe Ederim Ben..!

Geçen yıl yerli kalecide ısrarı doğru bulmuştum ama Aykut 'un yan top zaafiyeti pek giderilecek gibi değildi.

Onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Abdullah Abi çalışıp da yapılmayacak birşey yok. Ayrıca kalecilik çok ayrı bir mevki sürekli oynaması gerekir kaleci olan kişi. Taffarel ilk geldiğinde de yan top özürlü deniyordu. Kalecileri harcamak çok kolay. Aykut yetenekli olmasa 7 yıldır tutulmazdı kalede. Aykut 'a bu sezonun başında yaptığı hataya rağmen güvenecektik. Hala geç kalmış sayılmayız ama ...

Aykut kaliteli bir kaleci ama söylenilenler gibi yan toplarda çok zayıf. Ben şimdiye kadar sadece uzaktan atılan şutlarda etkili olduğunu gördüm. Orkun deseniz hala çözebilmiş değilim. Sanctis deseniz iyi bir adama benziyor. Gördüğüm kadarıyla da çok karakterli duruyor. Ama verdiği röportajları da okursanız kendi bile çok iyi kaleci olmadığını söylüyor ve bunu biliyor. Bende kesinlikle katılıyorum ki bana kesinlikle hiç güven vermiyor.

Sözün özü Leo Franco mu olur başkası mı bilemem. Tek bildiğim kesinlikle kaleci ihtiyacımızın olduğudur. Ayrıca bu tür haberlere inanmak için daha çok erken olduğunu düşünüyorum...

Sevgiler...

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atletico Madrid’in kalecisi Leo Franco ile görüşmelerin sürdüğünü ve gelişmelerin Galatasaray açısından olumlu olduğunu ifade etti.

Sezgin, Radyospor'a konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Arjantinli oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini ve prensipte anlaşma noktasına geldiklerini söyledi.

Sezgin, bu futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini, resmi bir sözleşme ise imzalamadıklarını vurguladı. Sezgin, “Resmi sözleşme imzalamadık, görüşmeler devam ediyor ve prensipte büyük oranda anlaşmaya varıldı” dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt