Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

İyi kaleci ama De Sanctis 'den ne gibi bir artısı var merak ediyorum?

Yapmayin Bu Hatayi yapmayin..DeSanctis gibi Kaleciyi birakmayin..Desanctis bundan kat kat iyi....Lütfen bu adami bize Transfer etmeyin cok Rahat Gol yiyor bu...Üstünden asirtilan Topla Galatasaray rahat 3 Gol atti buna.....

Bin Pisman olacagiz...Adnan Polat kendine gel yaptigin Teknik Direktör yanlislari yetmemis gibi simdide bu hataya düsme gözümden düsüyorsun baskan..!!!

La Liga'da gol atmak çok kolay. kalecilerin oradaki performansı ölçüt değil. Leo Franco iyi kalecidir.

Şu dediğini de, Daniel Güiza Fenerbahçe'ye gelince keşfettiler. :D

daniel-guiza.jpg
La Liga'da gol atmak çok kolay. kalecilerin oradaki performansı ölçüt değil. Leo Franco iyi kalecidir.

Yapmayin Bu Hatayi yapmayin..DeSanctis gibi Kaleciyi birakmayin..Desanctis bundan kat kat iyi....Lütfen bu adami bize Transfer etmeyin cok Rahat Gol yiyor bu...Üstünden asirtilan Topla Galatasaray rahat 3 Gol atti buna.....

Bin Pisman olacagiz...Adnan Polat kendine gel yaptigin Teknik Direktör yanlislari yetmemis gibi simdide bu hataya düsme gözümden düsüyorsun baskan..!!!

1. Leo Franco hakkinda kesin konusamayacagim.Sürekli izlemedigim bir kaleci.

2. 99/00 yilinda Leo Franco 22 yasindaydi.Suan icin ölcü degil.

3. De Sanctis de Sevilla´nin yedek kalecisiydi.Bircok kisi begenmemisti.

4. Galatasaray kaleci konusunda pek hata yapmiyor.Kalecinin iyisinden anliyoruz.

5.Stauche,Taffarel,Mondragon, De Sanctis vs...Örnek

Güiza'nın bile bu kadar çok gol attıgı ligde bu kadar gol yiyorsa burda kaç tane yer kim bilir ?

La Liga gibi bir ligde bu kadar çok gol yemesi bir ölcüt degildir orda defanslar çok kötü

İki farklı bakış açısı getirdim sizlere :D

Abarttığınız kadar kötü bir kaleci değil.Daha iyisini herkes ister ama bonservissiz olması avantaj.Bizde çok daha iyi performans sergileyebilir. Ama benim De Sanctis sevgim bitmez(saçmasapan goller yese de) :)

Hic bir video yok mu renkdaslar?

Ben söylim DeSanctis i arayacagiz....aslinda Mondragon u ariyoruz niye sattik haala anlayamiyorumda neyse hatta Rigobert Song u da ariyoruz niye sattik onuda anlayamiyorum...son zamanlarda Adnan Polat ne yapiyor ben hic anlayamiyorum...

Adam Akilli bir Teknik Direktör getir Baskan su takima en az 5 Sene Takimin basinda olsun gerekirse 10-15...Yeter artik yahu...Oyuncu geldimi patronun teknik Direktör oldugunu anlasin.

hala birşeyin farkında değilsiniz. çok gol yemek kalecinin suçu değildir. direkt ligle bağlantılı. Eredivisie ve La Liga çok kolay gol atılan ligler. AZ Alkmaar sadece gol yememeyi öğrenerek(biraz da şans) şampiyon oldu. ne Romero, ne Didulica; Leo Franco'nun sağ eli olamaz. ama gol yemiyor işte takım. defans yapabilmektir asıl olan. piyasada zaten 5-10 tane fark yaratacak kaleci var. diğerleri takıma ve gününe göre değişir. Almunia, Victor Valdes gibi kaleciler de çok iyi kaleciler değil mesela ama Arsenal ve Barcelona gibi takımlarda oynuyorlar.

Leo Franco'ya kötü diyenin futbol bilgisinden gerçekten şüphe ederim.

Adam yıllardır Atletico Madrid'in kalesini korudu,hem yan toplarda hem de karşı karşıya iyi bir kalecidir.Refleksleri de muhteşem.Belki Brezilya'dan iyi kaleci çıkmaz ama Arjantin'den çok iyi kaleciler çıkar.

Bir de Oscar Ustari var Getafe'de,izleyin.

Adnan Sezgin açıkladı, Leo Franco geliyor

G.Saray'ın gelecek sezon kalesini emanet edeceği Leo Franco'nun ismine sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'tan onay geldi.

Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Atletico Madrid'in 31 yaşındaki kalecisi Leo Franco ile ön anlaşma yaptıklarını söyledi. Sezgin, resmi imzanın henüz atılmadığını ancak sezon sonunda bu transferin gerçekleşeceğini belirtti. Bu sezon sarı kırmızılı kaleyi koruyan De Sanctis'in bonservisinde pürüzlerin bulunması sarı kırmızılı yöneticileri kaleci arayışına itmiş ve yönetici Haldun Üstünel, Arjantinli kaleci ile görüşmeleri başlatmıştı. Ayrıca İspanyol Medyası'da Leo Franco'nun, İstanbul yolunda olduğuna dair ciddi haberler peşpeşe yayınlanmaya başlamıştı. Kulübü Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Leo Franco için G.Saray bonservis ücreti ödemeyecek ve Arjantinli kaleciyi DE Sanchis'ten çok daha düşük maliyetle transferini gerçekleştirecek.

MİLLİYET

Ben 3 yıllık bi imza olacağını düşünüyorum.

Bize uyum sağlayıp iyi performans göstercek adı ne olursa olsun bir kaleci alırız umarım

Galatasaray Camiası için Hayırlı Olsun.

Ne Diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt