Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

Leo Franco transferi zaten bitmişti onda sürpriz yok,İsmail'e gelince yeteneklidir şüphesiz fakat sol kanatta bir ordu var,sağ kanatta sağlam olan 1 tane adam var hiç mantıklı işler yapmıyoruz!

İsmail takımımızın ve Milli takımın gelecekteki sol kanadı.Gerçekten çok kaliteli isim bence.Bazı arkadaşlar soldaki yığılmadan bahsetmiş.

Volkan:Gönderilecek

Ferdi:Gönderilecek

Alparslan:Ya kiralık yada takımda kalır

Elinde kaldı Hakan Balta

Volkan-Ferdi Galatasaray ın oyuncusu değil.Bence çok iyi bi transfer

Ayrıca Leo Franco iğrenç bi transfer midem bulanıyor adını duydukça

Ersin Leo Franco'nun bonservisi yok biliyorsun,bende çok memnun değilim ama sağlam bir defans kurgumuz olursa iyi iş yapar diye düşünüyorum!

yine canlı bomba alıyoruz söyliyim bu adam bize bireysel hatalarından çok maç kaybettirecek gibi geliyor yönetim çok mantıksız işler yapıyor bu adamı kaç kere izlediler acaba bedava diye hemen atlıyorlar

Ersin Leo Franco'nun bonservisi yok biliyorsun,bende çok memnun değilim ama sağlam bir defans kurgumuz olursa iyi iş yapar diye düşünüyorum!

Takımın yıllardır yanlış transfer politikası bu.Bonservissiz alalım. Bunu bu sene kırdık.Düşünsene gelecek yıl Galatasaray ın Avrupada olmadığını.Van der sar ı alsan neye yarar.Türkiye ligini Fırat bile götürür.Ayrıca Aykut var.Şampiyonlar ligine gitseydik sağlam bi kaleci düşünülebilirdi.Büyük ihtimal Uefa gideceğiz.Leo Franco yanlış transfer.Bunu alacağımıza Martinez i alalım daha iyi.Onunda bonservisi yok.Ne olduğunuda biliyoruz.

Bu adam o kadar da rezil değil ya abartmayalım.Kalede Orkun,Aykut varken defansımız fazla hata yapmadığından 23 gol yemiştik geçen sene.Ama bu sene defans kurgusu bir türlü oturtulamadığından tam 38 gol yemişiz.Bu Orkun'un De Sanctis'ten iyi olduğunu falan göstermez.Ayrıca Leo da bu ligde çok rahat bu performansa ulaşabilir.Yeterki Servet'in yanına istediğimiz tarzdaki oyuncuyu getirebilelim.Tabii bir de önündeki oyuncular (artık seneye kim oynarsa) kendi gibi oynasın. :)

Arjantin Milli Takımı kalecisi kötü kaleci olamaz zaten.Sadece biraz dengesiz.

Arjantin Milli Tkımı kalecisi kötü kaleci olamaz zaten.Sadece biraz dengesiz.

Dengeli kaleci göremiyorum ben Mondi gittiğinden beri.O da 40 mt'lerden yediği gollerle hasta ederdi.Bir de fener maçlarında.Keşke daha iyisi olsa ama imkanlar dahilinde bakarsak kötü denemez.

Bu adam o kadar da rezil değil ya abartmayalım.Kalede Orkun,Aykut varken defansımız fazla hata yapmadığından 23 gol yemiştik geçen sene.Ama bu sene defans kurgusu bir türlü oturtulamadığından tam 38 gol yemişiz.Bu Orkun'un De Sanctis'ten iyi olduğunu falan göstermez.Ayrıca Leo da bu ligde çok rahat bu performansa ulaşabilir.Yeterki Servet'in yanına istediğimiz tarzdaki oyuncuyu getirebilelim.Tabii bir de önündeki oyuncular (artık seneye kim oynarsa) kendi gibi oynasın. :)

Bak kendin söylüyorsun.Defans kurgusu iyi oldumu ne gerek Leo ya meoya dimi Aykut bize yeter.Yada Ufuk Ceylan

Bak kendin söylüyorsun.Defans kurgusu iyi oldumu ne gerek Leo ya meoya dimi Aykut bize yeter.Yada Ufuk Ceylan

Ufuk gelirse ne yapar bilmiyorum ama Aykut'la olmayacağı çok açık.Daha iyisini alabiliyorsak alalım.Ama kaleci transferi de o kadar kolay değil.

Dengeli kaleci göremiyorum ben Mondi gittiğinden beri.O da 40 mt'lerden yediği gollerle hasta ederdi.Bir de fener maçlarında.Keşke daha iyisi olsa ama imkanlar dahilinde bakarsak kötü denemez.

Maddi durumumuz belli renktaş.En iyisini aldık bence.

Ufuk gelirse ne yapar bilmiyorum ama Aykut'la olmayacağı çok açık.Daha iyisini alabiliyorsak alalım.Ama kaleci transferi de o kadar kolay değil.

Hem diyosun önemli olan defans kurgusu Aykutla Orkunla az gol yedik hemde diyosun Aykutla olmaz.Kendinle çelişyosun.Gelecek yıl birde Avrupa ya gidemezsek hiç gerek yok böyle transfere.Gitsek bile gerek yok

Martinez

Daha iyisi daha kolayı hemde beleş

Hem diyosun önemli olan defans kurgusu Aykutla Orkunla az gol yedik hemde diyosun Aykutla olmaz.Kendinle çelişyosun.Gelecek yıl birde Avrupa ya gidemezsek hiç gerek yok böyle transfere.Gitsek bile gerek yok

Martinez

Diyorum ki Türkiye'de şampiyon olunabilir istediğimiz yapılırsa.Ama Avrupa'da Aykut'larla falan olmaz.Kalli dönemi gibi geçer yine Uefa kupası.Avrupa'ya gitmeme ihtimalini aklıma bile getirmediğimden kaleci transferini şart görüyorum.Bende isterdim daha iyisinin gelmesini ama olmadı işte.Hem iyi defans hem de daha tecrübeli bir kalecimiz olursa yeme de yanında yat.Ama yine 2 tur geçip elenmek istiyorsan o zaman bence de gerek yok.

Dünkü oyunu gördükten sonra ben şu fikre vardım.TD Fatih Terim,bir sağ bek,bir forvet,bir stoper,bir de gerekirse sağ açık.

Martinez

Maritinez Leo francodan iyi felan değil.İspanya liginde kaleci olmak zordur Mondragonun ispanyadaki lakabı yanılmıyorsam kovaydı..

Üstelik Atleticonun berbat bi savunma anlayışı var yediği gollerde buna bağlı..Ben eldeki imkanlarla leo franconun iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum..Ancak yabancı hakkının kaleciden yana kullanılmasınada karşıyım..

Transfermarket'te Madrid'li Taraftar onu bu sezon en iyileri arasinda gösteriyor. O olmasa oldugu yerlerinde olmazlarmis.. takimi cok gollerden korumus.

A.Madrid heralde Asenjo ile genclesmeye gitmek istiyordur. Franco gibi biri 2. Kaleci tabii olmak istemez.

Transfermarket'te Madrid'li Taraftar onu bu sezon en iyileri arasinda gösteriyor. O olmasa oldugu yerlerinde olmazlarmis.. takimi cok gollerden korumus.

A.Madrid heralde Asenjo ile genclesmeye gitmek istiyordur. Franco gibi biri 2. Kaleci tabii olmak istemez.

gregory coupet lyonun eski kalecisi var zaten ikinci kaleci olarak

Leo franco sanıldığı kadar kötü kaleci değil.

Öyle biri kuyuya taş attı bi sürü forumda da yerden yere vurmaya başladılar adamı.

Leo dengesizin önde gideni..

Bu sene iyi işler çıkarttı ama yaşından ötürü La Liga'ya veda ediyor.

Olmayacak topu çıkartır, yenmeyecek golü yer.

Tecrübeli en azından ve hava toplarında hakimiyeti iyi..

İzlemeden yorum yapmayalım, sallamayalım.

İyi kaleci.. İspanya'daki hiç bir kaleciye kötü diyemezsiniz.

Görende sanıcak 2.ligten kaleci aldık.

La Liga'da 30 küsür maç forma giyen kaleciyi alıyoruz hala beğendiremiyoruz.

Haklısınız paramız o kadar çok, Cech-Casillas-Buffon nolur alın bizi diye ağlıyorken gittik Franco'yu aldık..

Morgan'da bu yıl bireysel hatalardan çok maç kaybettirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt