Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Leo Franco Galatasaray'da !

Mondragon geldiğinde sanırsın dünya peşindeydi.Takımı zar zor ligde kalıyor yada düşüyordu.Yani bazı şeyleri söylerken skorlara fazla takılmayın.Eğer futbol düşündüğümüz kadar kolay olsa son bir Rüştü efsanesi doğmazdı bu topraklarda.Biliyoruz ki üçüncü kaleci olarak tribünlerde çekirdek çitleyen biriydi.

Kötü bir kaleci olsa bile o formayı giydikten sonra çıkarana kadar desteklemek zorundasın.Desteklemiyorsan skor taraftarısıdır.

Bugün Marca'da bir haber okudum Leo Franco hakkinda. 'Atletico Madrid'de güzel anlar yasadim, ama ayriliyorum, bazileri beni beyenmemis olabilir, ama ben isimden gayet memnunum' diye haber verdi Galatasaray kalecisi Leo Franco.

Bilmiyorum artik ne olur, transfer sezonu tam olarak nezaman baslar ama, yakinda Galatasarayli olacagi belli.

suandan sonra tek diyecegimiz sey insallah gsde basarılı olur.

orkun ve aykut'tan en ufak fazlaligi yooook

Burda Leo Franco'nun macina bakmayanlar yorum yapmasa?

Adam Arjantin milli takım kalesine geçiyor.Ama bizim Orkun ve Aykut ülkede fazla kaleci olmamasına rağmen kadroya bile alınmıyor.Demek ki bir fazlası var.

De Sanctis gibi kova çıkarsa Ufuk eldivenleri alır ;)

Ufuk alıncaksa hiç bulaşmayalım Leo ya!

aslında iyi kalecı :) galatasaray'dan 3 asırtma bir den yiyen kaleci bu kaleci :) hangi mac hatırlamıyorum ama :) arif,emre,hakan,okan atmısttı hatta :) sıralamada bu şekilde: d ama okan kaleciyi calımlayıp atmıstı :)

iyi kaleci oldugunu düşünüyorum arjantin'in kalesinide koruyor.basarılı olur umarım.

Mallorca maçıydı ve hala devam ediyor aşırtma gol yemeye, bu aşırtmalarla Santics'i aratabilir. Kameni varken, Leo'yu düşünmek ilginç bir yaklaşım bence. Bilmiyorum belki bende bir önyargı bu adama karşı bu aşırtma sorunu yüzünden :D

Leo Franco Arjantin milli takim kalesini 2003 ve 2006 yillari arasin"da 5 kere korudu.

Arjantinden 2 kaleci sayamayız buna rağmen adamın milli takım kariyeri sıfır.Aldığımız kaleciye bak umarım şakadır...

Orkun kalsin bence. ciddi söylüyorum bunu.

Arjantinden 2 kaleci sayamayız buna rağmen adamın milli takım kariyeri sıfır.Aldığımız kaleciye bak umarım şakadır...

Arkadaşlar beğenmediğiniz adam İspanya Ligi'nden geliyor orada oynayan en vasat futbolcu buradaki en iyi takımda profesyonelliği, tecrübesi sayesinde rahat oynar.Orkun Beşiktaş ve Sivas maçlarında yediği goller gibi her maç 2 tane yerse bu işin sonu ne olur?Adamın 2 maçtada fotorafını çektiler kıpırdayamadı, müdahale bile edemedi.Ayrıca çılgın gibi bağırıp, feryad etmesi hem defansta panik havası yaratıyor.

Orkun ve/veya Aykut yedek kalmayı problem yapmayacaklarsa kalsınlar. Türk kaleci, yabancı hakkını başka yerde kullanalım vs vs hikaye arkadaşlar. Kale, bir takımın en önemli bölgesidir. Tek oyuncudur çünkü, hatasını telafi edebilecek kimse yoktur. Ne yazık ki ne Aykut ne de Orkun kalemizi koruyacak kapasiteye ve potansiyele sahip değiller.

Ufuk falan diyorsunuz da, ben yine de Avrupa'dan gelecek tecrübeli bir kaleciye daha sıcak bakıyorum. Ha Ufuk da az bir miktar parayla alınır, yetiştirilir ve ileride denenir. Ancak şu anda ben kaleyi ona bırakmayı 1. tercih yapmam.

Bizim yaptığımız en büyük hata elin İtalyanına, Almanına, Brezilyalısına gösterdiğimiz sabrı kendi altyapımızda büyüttüğümüz,kaptan yaptığımız,adam ettiğimiz kişilere gösteremememizdir.Leo Franco Aykut'tan yada Orkun'dan iyi bir kaleci değil.Gerçekten işe yarayacak biri olmadığı sürece kendi içimizdekileri harcamaya değmez.

Ne aykutu ne orkunu Allah aşkına Aykut 10 senedir yedekte..Orkun 3.ligde üsküdarın kalesini korurken Leo kaç senedir Atleticonun kalesini koruyor..Kimi alalım ispanyadan Casillası mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt