Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

E işte ne gerek var Leo ya Ufuk işimizi görür dimi

Ufuk transferindeki problem, şu anda FB ve TS'nin de çocukla ilgileniyor olması. Ve 2 Milyon Euro gibi bir para artı futbolcu istiyorlar. Bende Ufuk'un alınmasını istiyorum ama açıkçası onu direkt ilk 11'de oynatmam. En az 2 senesi daha var birinci kaleci olabilmesi için. Galatasaray'da kaleci olmak kolay değil. Bizim kadar atak oynayan ve defansta açık veren bir takımda bu kadar genç ve tecrübesiz bir kaleciyi koyarsan harcarsın. Bu işi Taffarel ve Mondragon gibi iki üstat yapmış senelerce. O ayarda bir kaleci almak da bu krizde her babayiğidin harcı değil.

Ah be taffy sen olacaktın şimdi kalede be öyle isterim ki :D:D:D.Ama leo'da iyi ya :);):)

Galatasarayın kalesi bu cengavere emanet ha.Surlarda gedikleri aslanlar gibi koruyacak inşallah.Hoşgeldin Leo Franco.

Galatasarayın kalesi bu cengavere emanet ha.Surlarda gedikleri aslanlar gibi koruyacak inşallah.Hoşgeldin Leo Franco.

Renkdaş tamam güzel yazmışşında abartma yaa.:D Savaşa gitmiyoruz :):):D:D

Emre Aşık'ın sortunun içinede bi 65 calibrelik taramalı tamam işte :D:D: haha.D:D

Türkiyede maçlar savaş gibi geçiyor zaten.biz her maçı kaybettiğimizde sanki seferde hezimeti yaşamış gibi oluyoruz.Ama tabikide takımımız iyi oynasın varsın bu senede CL kupasını almayalım.:)

bu adam çok gol yiyor. bi kac macini izlemistim.

bu sene bence basarisiz olmamiz 35% kaleciden kaynaklaniyor yani gine kötu kaleci aliyoruz.

Insallah Hayirli olur.

Önceden ön yargılı olmaya gerek yok arkadaşlar.

Adamamın çok yediği maçlar oldu taibiki de ama o maçları izleyenler(Barca zaten sayılmaz da Madrid maçı mesela) Defansın inanılmaz boş kaldığını unutmamalı.

Yani tabiki hatalı tarafları olaiblir ama önyargı olmadan yaklaşır ve güvenirsek bence daha iyi olur.

Bizim tek hedefimiz TSL'de şampiyon olmak mı,yoksa en önemli hedefimiz UEFA kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek ki?Ve bu Ufuk'la ne kadar doğru olur bunu bi düşünün önce.Sonra hep söyleniyo,iyi kaleci olsaydı devam ederdik,elenmezdik ,şöyle olurdu,böyle olurdu,yönetim acemice davrandı vs. diye.

Lucescu nun kalecisi çokmu iyi.Gerçekten berbat bi kaleci. Takımı makine gibi.Abartıyorsunuz

Önceden ön yargılı olmaya gerek yok arkadaşlar.

Adamamın çok yediği maçlar oldu taibiki de ama o maçları izleyenler(Barca zaten sayılmaz da Madrid maçı mesela) Defansın inanılmaz boş kaldığını unutmamalı.

Yani tabiki hatalı tarafları olaiblir ama önyargı olmadan yaklaşır ve güvenirsek bence daha iyi olur.

Barca maçında Coupet varmış.De Sanctis'in Mondi'nin ve daha bir sürü kalecinin de çok gol yediği maçlar olmuştur.

iyi bir transfer balon haber deil dogru bunu turkspoe .net 2ay oldu yazali bide su forma lar ne zaman satisa sunulucak ben fransdan hakan

Turkspor.net mi yazdı ?

Tamam o zaman, kilidi vuralım bu başlığa, diğer kaleci başlıklarından devam :o

Ntvsporda alt yazı gordum anlasıldı dıye,Bugun bır radyoda soylendı galıba bu ıs tamam!Resmi siteden acıklama beklıyoruz sadece;)

İspanyol basını Gs,Leo ile 2 yıllık anlaşma yaptı diye alt yazı geçiyor,Ntv sporda;)

Ispanyol basini ve digerleri zaten 2,3 aydir yaziyor Gs Leo ile sozlesme imzaladi diye ...

Ama umarim Rijkaard baska kaleci ister ...

Bu adamla Gs anlaştı bence;)Rijkaard onaylarsan yarın imza atarlar o derece;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt