Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Vallaha Kameni de uzatmış sözleşmesini, bonservisi boşta daha iyi bir kaleci bulacağımızı sanmam. Bonservis ile uğraşacak olursak da hem maliyetli olur, hem uzun sürer, hem transfer konsantrasyonumuzu kaleciye yöneltmek zorunda kalırız. Artık bu işi resmiyete dökmenin zamanı geldi bence, gördüğüm kadarı ile ilk başta karşı çıkan arkadaşların da büyük bir kısmı buruk da olsa bu transferi kabullenmiş durumda...

İspanya basında kesin bitmiş deniyo ben hala resmi bir açıklama göremedim.Alınması hiç fena olmaz bonservis sorunuda yok,sadece kendine para vericez .

ya soylermisiniz bu kalecinin morgan'dan,orkun'dan ve aykut'tan ne fazlaligi var bu adami sevmiyorum bize gelmesin

dünya üzerinde bonservisi elinde leo franco dan iyi kaleci yokmuda gidip bu adamı alıyoruz. umarım almayız, nitekimde öyle olacak.

ya soylermisiniz bu kalecinin morgan'dan,orkun'dan ve aykut'tan ne fazlaligi var bu adami sevmiyorum bize gelmesin
Tamam gelmez.

Kardeşim bu adamı bonservissiz almışız..Yıllarca İspanya gibi bir ligde ATl'nin banko kalecisi oldu..Tamam beyenmeyebilirsin saygı duyarım ama bütçe belli ne almayı düşünüyordun üstelik bonservissiz..

morgan'dan daha dengeli daha kariyerli daha tecrübeli.

orkun'dan daha kaleci daha zeki ayaklarına hakim vb vb vb

aykut'dan leo kaleci. kısaca bunu yazardım ama bazıları aykut kaleci diye tutturuo o zaman söyle diyim yan top alabiliyor

;)

FM 2010 da süper olcak bu transfer :D Özellikleri harika :D

De Sanctisden daha iyi bi kaleci olduğunu düşünüyorum. Tek dezavantajı halen aşırtma golleri yiyor olması :(

Leo cok kivrak,refleksleri gercekten mükemmel ama tek kusuru asirtma gol yeme aliskanligi...Kalenin cok uzagindan seyrediyor ataklari...

Bilmeden mi yapiyor anlamadim...Resmen gel asirt diyor...

bence transferlerden daha cook tezaurati Haldun Üstünel alir....:happy0025:

3 yabancı aynı anda gelirse havaalanı kullanılamaz hale gelir:D

Orası öyle tabi:D ama bu işler ince ayar isteyen işler hepsini aynı anda yapmazlar cunku basını kullanamayız unutuluruz reklam olmaz ama tahminim 1. elemede degil ama 2 elemede takım hazır olur. Keske 1 de olsa ama zor

Leo Franco geliyor

Galatasaray Yönetimi´nin 3 yıllık sözleşme imzaladığı Arjantinli kaleci Leo Franco, birkaç gün içinde İstanbul´a gelerek medyanın karşısına çıkacak.

Atletico Madrid’de forma giyen tecrübeli file bekçisinin yakın çevresine, “İlk kez şampiyonluk için oynayan bir takımda mücadele edeceğim. Bu düşünce dahi beni heyecanlandırıyor. Yöneticiler orada beni kalabalık bir taraftar grubunun bekleyeceğini söylemişlerdi. O günü, hatta o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum. Umarım her şey yolunda gider” dediği ifade edildi.

FANATİK

Leo Franco geliyor

Galatasaray Yönetimi´nin 3 yıllık sözleşme imzaladığı Arjantinli kaleci Leo Franco, birkaç gün içinde İstanbul´a gelerek medyanın karşısına çıkacak.

Atletico Madrid’de forma giyen tecrübeli file bekçisinin yakın çevresine, “İlk kez şampiyonluk için oynayan bir takımda mücadele edeceğim. Bu düşünce dahi beni heyecanlandırıyor. Yöneticiler orada beni kalabalık bir taraftar grubunun bekleyeceğini söylemişlerdi. O günü, hatta o anı yaşamak için sabırsızlanıyorum. Umarım her şey yolunda gider” dediği ifade edildi.

FANATİK

:f50::f50::f50:

Bu adamın Atletico Madritteki performansına baktım.Yanlış hatırlamıyosam maç başına 1 gol düşüyor.Yani her maçta bir gol yemiş.Ben tanımıyorum bu adamı hiç de maçını izlemedim.İstatistiklere bakarsak durumu hiçde iyiye benzemiyor.Zaten Santiside oldum olası beğenmedim.Neden alındığını hala anlayabilmiş değilim.Heme apar topar kiralık.İnşallah bu iyi olur.

Leo isinin bittigini cumle alem medya biliyorken neden halen resmi sitede cikmadi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt