Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

alındı bir kere. franco utandırma bizi, gelen gideni aratmaz inş.

2. Sanctis... Ben Sanctis'i severdim gitmesine gönlüm pek elvermedi ama Leo'da Sanctis'ten kötü değil kesinlikle... Daha iyisi Kameni olurdu ki 4 senelik yeni anlaşma imzaladı, hayalimdede Ochoa var ama bonservisi 8 ml €... Franco iyidir iyi :)

Orkun Santchis karışımı bir kaleci.İkisinden de artısı tecrübesi.

Bi aciklayamadilar Leo´yu..

Imza atilsaydi bekletmezlerdi..

Taraftari bikac gün doyurmak icin en azindan..

Öbür transferlere zaman kazanmak icin...

Bu Leo isinde bisey var ama cikar yakinda kokusu...

Bence Rijkaard veto etti Leo Franco´yu..#Icime öyle doguyor..

Neden aciklanmaz ki?

Bi aciklayamadilar Leo´yu..

Imza atilsaydi bekletmezlerdi..

Taraftari bikac gün doyurmak icin en azindan..

Öbür transferlere zaman kazanmak icin...

Bu Leo isinde bisey var ama cikar yakinda kokusu...

Bence Rijkaard veto etti Leo Franco´yu..#Icime öyle doguyor..

Neden aciklanmaz ki?

Bende aynen böyle düşünüyorum renkdaş çok uzattılar bakalım ne olacak...

Belki süpriz bir şekilde 2-3 transferi aynı anda açıklayıp bütün dünyanın ve basının dikkatini aynı anda yüksek derece Türkiye ye tabikide Galatasaray a çekmek isitiyo olabilirler birde taraftarların sevinci var tabi işin içinde

Aynı anda transferleri acıklamazlar cunku bi anda ilgi odagı oluruz sonra öyle kalırız ortada prim ve reklam yapamayız 2 ay her yerde biz konusulcagımıza 2 hafta konusuluruz kapanır gider.

Daha öncede yazmıstım bence acıklamamalarının sebebi ispanyadan bi kac futbolcuyla daha görüsüolar leo yem olarak duruyor görüsülenlerin isimleri sızmasın diye

Belki süpriz bir şekilde 2-3 transferi aynı anda açıklayıp bütün dünyanın ve basının dikkatini aynı anda yüksek derece Türkiye ye tabikide Galatasaray a çekmek isitiyo olabilirler birde taraftarların sevinci var tabi işin içinde

İyide o kadar da yüreğimize indirmesinler yav. Türkiye buna hazır değil :D

kaleden çok açılmasın yeter.Türkiye 2. bir volkan demireli kaldıramaz :D:D

dünyanın en iyi aşırtma gol yiyen kalecisi aldık. bu sene inşallah bize görsel şölenlerinden az sunar

bukadar da kötülemeyelim yaa bencee adam daha gelmedin bi gelsinn bakalımm bii oynasınn

ondan sonra karar verelim bence

P.tesi açıklanacak büyük ihtimalle.

Türkiye Ligi'de zaten çok usta(!)ayakların olduğu kalburüstü bir lig haklısınız bir düzine aşırtma da yer, herkes Messi zaten yetenek akıyor heryerlerinden o yüzden bu Leo Franco en az 1 düzine aşırtma yer!Arkadaşlar bizim lig öyle kaliteli bir değil bunu idrak edin önce, sonra transferi ve ligi ölçekleyin yeter mi fazla mı karar verin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt