Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Leo Franco transferi bu hafta aciklanir. Leo Franco transferi bitti, ama Haldun Üstunel'in Ispanya'a gidecegi zaman'i yok cünku transferleri bir an once bitirmek istiyor. Ve bildigimiz gibi, imza töreni, oyuncuyu Istanbula getirmek baya bir süre aliyor. Bence Haldun baba, persembe gunu Ispanya'a gidip, cuma gunu imza toreni olur.

Ama ozaman'a kadar belki bir transfer daha bitirir, ve imza toreni birlikte yaparlar, bilmem anlatabildimmi?

Bizim yönetimde herşeyi Haldun Üstünel'den bekliyor.Biri gidip alamıyormu ya?

Valla diyodum da Leo gelir falanda bu zamana kadar doğru düzgün bir açıklama gelmedi bence yönetim başka biriyle anlaştı veya anlaşmak üzere Leo ile bu sazan medyamıza zarf att bence Yönetimı ;);):).

sözlesmesi 1 Temmuz'da bitiyor yani bi sözlesme bitmeden öburu imzalanmaz

sözlesmesi 1 Temmuz'da bitiyor yani bi sözlesme bitmeden öburu imzalanmaz

Avrupa´da transferler yarim sezon evvelinden aciklaniyor ya...

Bu nasil oluyor o zaman?Devam ediyor orda futbol oynamaya ama sezon bitiminde hangi takima gidecegi kesinlik kazaniyor bile...

Yani sözlesmesinin bitis tarihiyle hicbir alakasi yok...

rahat olun rendaşlar, rijkaard gelsin dediyse bir bildiği vardır derim.:rolleyes:

Hakan unsal ntv de leo imzaladi 1 temmuz bekleniyor dedi artik kesin

wikipedia da yaziyor gsde oldugunu

Leo Franco begon zijn carrière in de Primera División Argentinië bij CA Independiente in 1995. In 1997 vertrekt hij al op jonge leeftijd naar Spanje om te gaan keepen bij UD Mérida wat dan uitkomt in de Tercera División. Een jaar later vertrekt hij alweer, nu naar RCD Mallorca B dat dan uitkomt in de Segunda División A. Op 29 augustus 1999 debuteert hij in de Primera División in de verloren uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano. Met RCD Mallorca wint hij in 2003 de Copa del Rey.

In 2004 tekent hij voor de gevallen topclub Atlético Madrid. De keeper is zeker in het seizoen 2005/06 van groot belang bij het behalen van veel punten in de competitie. Tevens ontpopt Leo Franco zich als een penaltykiller.

In het seizoen 2009/2010 zal Leo Franco het rood/gele shirt van Galatasaray S.K. verdedigen waar hij een contract voor 3 seizoenen heeft getekend.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Leonardo_Franco#cite_note-0

Ntv de kesin bitti diye açıklama gelmiş bir türlü resmi açıklama yok ama.

Leo Franco çok iddialı

Atletico Madrid'den transfer edilen Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi.

Atletico Madrid'den transfer edilen ve ilk kez şampiyonluğa oynayan bir takımda yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Leo Franco, "Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum" dedi. Kendisini şimdiden kupalara motive etmeye çalıştığını kaydeden Arjantinli file bekçisi, "Uzun yıllar İstanbul'da kalmak ve milli takımda da vazgeçilmez olmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Fanatik

Neden daha açıklanmıyor anlamıyorum.

Bu günkü haberler kesin bittiği yönünde öyle açıklamalar varki sanki basın önünde imzaladı ama bende bu işin bittiğine gelecek yıl Galatasaray ımızın kalesini korayacağına inanıyorum.

hayırlısı ozaman ya sarı kırmızılı formayı sırtına geçirip hakkıyla mücadelesini ederse hep destek tam destek

Galatasaray formasının hakkını verecek veren herkeze alkışımızı sunarız zaten desteğimizi esirgemeyiz Franco da yüzümüzü kara çıkartmaz iyi işler yapar da bizde alkışlarız

Bence bu sefer her hafta kim gelcek acaba gelir mi diye her hafta nöbet tutarak kıvranmıycaz! Adnan polat bütün isimleri aynı anda açıklıcak gibi geliyor ve dünya yerinden oynıcak o gün :)

Ben razıyım nöbet tutmaya forumda sabahlarım hiç fark etmez de yeterki öyle isimler açıklansın ki bütün Galatasar lılar havalara uçsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt