Leo Franco Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Leo Franco

Leo Franco sabırsızlanıyor

Atletico Madrid’den transfer edilen ve ilk kez şampiyonluğa oynayan bir takımda yer alacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten Leo Franco, “Taraftarın önüne çıkacağım ilk günü düşündükçe sabırsızlanıyorum” dedi.

Kendisini şimdiden kupalara motive etmeye çalıştığını kaydeden Arjantinli file bekçisi, “Uzun yıllar İstanbul’da kalmak ve milli takımda da vazgeçilmez olmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik

Hala resmi bir açıklama olmadığına göre yeni hocanın onayı bekleniyor herhalde.

Kendisiyle her konuda anlaşılmış ön protokol da yapıldı deniyo bi engel var gibi gözükmüyo bence 2-3 transferi aynı anda açıklıcaklar bundan dolayı bekletiyo olabilirler.

İspanya'da oyuncuların sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor sanırım,o zaman açıklanacak.

hadi haldun abi getir bi oyuncu hareketlendir bizi...

olmaz öyle şey :s

ne demek 30 haziranı bekleyeceğiz.Geçen sene de yabancı kaleciyi almak için bekledik şampiyonlar ligine gidemedik.

Kendisiyle her konuda anlaşılmış ön protokol da yapıldı deniyo bi engel var gibi gözükmüyo bence 2-3 transferi aynı anda açıklıcaklar bundan dolayı bekletiyo olabilirler.

eğer dediğin gibi bir durumsa bence yanlış taktik seçerler renktaş. çünkü bikaç oyuncu birden açıklandığında hepsi bomba transferde olsa mutlaka biri veya birkaçı arada kaynayacak yeterli ilgiyi göremeyecektir. oyüsden bence biri açıklanıp olay soğumaya yüz tuttuğunda dierleri açıklanmalı ki gündemin ilk sırasındaki yerimizi kaybetmeyelim..:happy0025:

Bence bu transferde sorun yok ama daha iyisi olurmu diye bir bekletme seziyorum..

Ayrica Leo gelirse Aykut gitti yedek kaleci Orkun mu olacak peh...

1 temmuzdan önce açıklama beklemeyin.

Düşünsenize yapılan açıklamayı Klübümüz 4 oyuncuyla sözleşme imzalamıştır bu oyuncular ....... Ne güzel olurdu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt