GSC Haber Leroy Sané, Almanya Milli Takımı Kadrosuna Çağrıldı

1762458037508.webp

Yatsin kalksin okan hoca’ya tesekkür etsin

Bir önceki milli ara öncesi cok kötü durumdaydi hatta taraftar yavastan cöp ilan etmeye baslamisti

Okan hoca milli ara öncesi liverpool ve bjk maclarinda yedek birakti,üstüne bir de ekstra izin verdi kafasini toparlamasi icin

Sane icin ise bu bir motivasyon oldu ve tatil den erken döndü milli ara da cok iyi calisti basaksehir,bodo,göztepe,trabzon ve ajax maclarinda cok iyi oynadi milli takima secildi

Haketti bence iyi toparladi
Şöyle city Atletico gibi bir maçta şov yapsa vitrin olur

Nagelsmann: "Leroy Sane, benim istediğim istatistiklere hâlâ ulaşmış değil. Bu profil meselesi; eğer onun profiline uygun 6-7 oyuncumuz olsaydı, onun için kadroya girmek daha zor olurdu. Leroy ile çok iyi bir görüşme yaptım. Ondan ne talep ettiğimi biliyor. Burada kendini kanıtlaması için sonsuz şansı yok. Bunu ona açıkça söyledim.

O her şeyi yapabilen bir oyuncu. Sadece tümünü vermesi ve yapması gerekiyor. Profilinin gerektirdiği her şeye sahip, bu yüzden ona bir şans daha veriyoruz. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de sayılarını geliştirdi ama hâlâ daha iyisini yapmalı."

1000139037.webp

Nagelsmann: "Leroy Sane, benim istediğim istatistiklere hâlâ ulaşmış değil. Bu profil meselesi; eğer onun profiline uygun 6-7 oyuncumuz olsaydı, onun için kadroya girmek daha zor olurdu. Leroy ile çok iyi bir görüşme yaptım. Ondan ne talep ettiğimi biliyor. Burada kendini kanıtlaması için sonsuz şansı yok. Bunu ona açıkça söyledim.

O her şeyi yapabilen bir oyuncu. Sadece tümünü vermesi ve yapması gerekiyor. Profilinin gerektirdiği her şeye sahip, bu yüzden ona bir şans daha veriyoruz. Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de sayılarını geliştirdi ama hâlâ daha iyisini yapmalı."

Ekli dosyayı görüntüle 307473
Alman futbol tarihinin, en vasifsiz dallamasi olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 307473
Kendisinden düşmanlık seziyorum. Bunu Writz için dedi mi? O beklediği gibi oynuyormuş mesela.

Bu herif dangalağın teki. Almanya'da hiç bir ağırlığı olmayan eski futbolcu.

Öyle bir dangalak ki Trash TV formatlarında yer alıyor yıllardır para için. Bir nevi Almanların Sergen'i gibi bir şey. Nasıl Sergen "koşsam şurada oynardım" diyorsa bu hıyar da "alkol ve sigara kullanmasam şöyle olurdu böyle olurdu" kafasında. 99 CL finali öncesi gece 4'e kadar içip durdum diye övünen bir dangalak bu herif.

Yani kısacası Almanya'da kimse ciddiye almıyor bu soytarıyı.

Geri
Üst Alt