Levent Nazifoğlu: "O baykuşlar biraz bekleyecekler"

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
leventnazifoglu_291016.jpg

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, 3-1 kazanılan Bursaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Nazifoğlu'nun sözleri şöyle:

"Tribündeki sayıyı az bulmuyorum. Seyirci yorumunu yapmıştır. Benim için bütün TV'lerde sağolsunlar kayboldu dediler. Maçtan sonra soyunma odasından çıkıp otobüse gidiyorum. Benim maçtan sonra kamera arayacak halim yok. Bazı baykuşlar var. Yenilince ortada yok diyorlar. Biz yendiğimizde de, yenildiğimizde de çıkar konuşuruz. Şimdi o baykuşlar biraz bekleyecekler. Biraz değil daha çok bekleyecekler. Florya'da 5 gruba bölünmüş falan diyorlar. Böyle bir şey yok. Şimdi, bunları yazanların utanması olmadıktan sonra bu yalanlar devam edecek. Yapacak bir şey yok. Hepsi yalan. Yalanları yazanların yüzleri kızarmıyor. Ben ne yapabilirim.

Biz Fatih Terim ile görüşmedik. Yazılanların hepsi yalan. Yazanların yüzü kızarmıyor, ne yapalım? Didier Drogba ile ilgili bir tasarrufumuz yaşı dolayısıyla olmayacak.

Futbolda düşüşler var. Beşiktaş şansa maçı 3-3'e getirdi demiyorum. Çarpıtacaklar hemen çünkü. Çok güzel bir geri dönüş yaptılar o maçta. Mesela kim diyebilirdi Beşiktaş'ın 30 dakikada Benfica karşısında 3-0 geriye düşeceğini? Ya da 3-0'dan sonra maçın 3-3'e geleceğini. Futbolda böyle şeyler oluyor.

Ajansspor

PORTAL HABERİ

Ya bunun her yeri flaş olsa ne olur yaaa.. (RTE Sesiyle)

Dombili baykus yigit'ten bahsetmis

Bize gönderdik onu sayin nazifoglu

En kötüsü de ne biliyor musunuz bu heriflerin utanması da yok. Nazif de dahil yönetimin alayı kuyruğuna teneke bağlanıp gönderilmeli de bu iradeyi ortaya koyacak ne taraftar var ne kongre.

Kavga edecek birini ariyor sanirim bu Nazif.

Dedim basaksehire laf mi sokuyor. Vallahi bi baykus varsa senden buyugu yok kardes. Guvenlik kamerasi gorsen konusasin geliyordu 1 haftadir saklandigin yerden cikmissin.

Kimden bahsediyor baykuş derken?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kes! Peki simdi nasil buldun kameralari ? Tesadüfen önüne mi ciktilar.

baykuş falan beslemesi zor olur nazif bey , muhabbet kuşu falan forumda zar zor yem buluyoruz , iş çıkarma bize..

Fener maçından sonrada çok kamera aramış ama görmemiş Nazif.Heralde soyunma odasından otobüse süperman gibi ucarak gitti.

Geri
Üst Alt