Levent Şahin: "Bizim dışımızda gelişen olaylarla karşılaştık"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Levent Şahin: 20. dakikada maçın nasıl gideceğine dair mesajı aldığımızı düşünüyoruz, Yedlin'in pozisyonunda. Kendisi şu anda kırık şüphesiyle hastaneye gidiyor.

Levent Şahin: 20. dakikadan sonra VAR ile hakem arasında sorun olduğunu düşünüyorum. Orta hakemin verdiği karara VAR müdahale ediyor. VAR'ın verdiğine orta hakem müdahale ediyor.

Levent Şahin: Baktığımızda golü yiyene kadar istediğimiz şekilde gidiyordu. Golden sonra çok çabuk bir şekilde reaksiyon verdik. Futbol adına üzgünüm, oyun adına üzgünüm. Bizim dışımızda gelişen olaylarla karşılaştık.

Levent Şahin: Baktığımızda golü yiyene kadar istediğimiz şekilde gidiyordu. Golden sonra çok çabuk bir şekilde reaksiyon verdik. Futbol adına üzgünüm, oyun adına üzgünüm. Bizim dışımızda gelişen olaylarla karşılaştık.

1618079689000.png

Hele onun için tepkini gösterdin kenarda

Ben senin için 1 tane daha eksilteyim.. Karabük 9 kişi kalsa yine yenemezdik. Hadi yendik kazara, ne olacak ki?

Bende diyorum kenarda neden bu kadar agresif

bu hakem yönetimiyle bu maçı kenarda tamamlaman senin ayıbındır. atılsan daha çok makbule geçerdi, sanki bir hükmün varmış gibi oyunda tutuyorsun bir de kendini. sen kendini attırsan belki biz sahada 10 kişi kalmazdık.

Şu açıklamadan bu sezon artık gına geldi; "Golü yiyene kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu." Gol olacak dediğimiz kaç pozisyon üretebiliyoruz da gol yiyene kadar her şey güzel gidiyordu. Galatasaray dediğin maça başlar, taraftarı olsun olmasın rakibi ceza sahasına gömer, takım boyunu kısaltır, boşta kalan topları da alır alır rakibi bombalar. Biz 90 dakika al gülüm ver gülüm topla sevişiyoruz bir buçuk saat. Bunu mu istiyoruz biz? Bu mu yani bizim oynayacağımız futbol?

bu adam ne işe yarıyor çok merak ediyorum. iyi yalakalık yaptığı için yardımcılık yapıyor

he levent he, ömer, etobo, akbaba da bizim dışımızda gelişti... forvetsiz 15 dakika da bizim dışımızda gelişti, sonuca giden adamımızı 80 dakika kulübede oturtmak da bizim dışımızda... 70 dakika ot gibi kadro ve taktiğiniz de bizim dışımızda... yeter gerçekten yeter!! biz de görüyoruz hakemi ama ağzımıza tıkıyorsunuz sağolun

Levent Şahin: '' Gol yiyene kadar istediğimiz şekilde gidiyordu oyun. Bizim kontrolümüzde olmayan olaylarla karşılaştık.''

Ulan bu nasıl bir cümledir.
Senin ben hocalığına tüküreyim.
Demek golü yiyene kadar oyundan menundunuz öyle mi

Demek lens'in ve ndao'nun kaçırdıkları bilginiz ve çalışmalarıniz dahilindeydi öyle mi?

Geri
Üst Alt