Levent Şahin: ''İki futbolcumuzu düğüne, dolayısıyla Covid'e verdik''

kalli döneminde böyle bir sey yasanmis olsaydi o ikinci oyuncuyu kadro disi birakmisti coktan
burada hicbir sey olmamis gibi devam ederler gecince

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Dugune gidip orda mi kaptilar diyor yoksa itfan dugun yapip kapti sonra herkese yaydi mi

Herifleri suclamadan bunu net hale sokalim

Düğüne gittiklerinden değil bence. Düğünden sonra milli takıma katıldı orda bulaştırmıştır muhtemelen

Futbolcularimizi Dügüne dolayısıyla covide verdik diyor. Düğüne gittiklerini anlıyorum ben.

Ha orada olmamislardir o baska

düğüne gitmeseler de bilhassa taylan'ın kampta irfancan'la sevişmesi suçlanması için yeterli bir done. ha kılınç galatasaraylı dostum diye taylan'la takılıp ondan kapmış olabilir. ama milli takım kampına giden 30 adamın 30'unun da virüsü kapmadığı düşünülürse taylan'ın kapmak için ekstra bir çaba gösterdiği ifade edebiliriz.

Kim onlar Taylan diğeri kim?

GSC Mobile App

milyoner bunlar çinden aşı getiremiyorlar mı
bakan isteyen alsın fln demişti

Düğün olamaz keza dugunde kapan adam 10 gün önce negatife dönerdi.

Futbolcuya ona buna bu saatten sonra niye kaptin diye bok atmaya gerek yok. Virüs öyle içimizde ki 200 bin testte 40 bin vaka çıkıyor bunu dünya normlarına göre çekersen 1 milyon testte 200 bin kişiye çıkar her gün bir ilçeyi sürü bağışıklığına sokacağız deseler bu olurdu sanırım.
Kapana değil kapmayana hayret etmemiz gerekir. Hele sportif faaliyetlerde iç içe olan yerlerde şaşırmamak lazım.

bu adamlar milli takımda corona kapmadı mı? düğün nereden çıktı şimdi

Geri
Üst Alt