Levent Tüzemen: "Kulübü Sneijder yönetiyor"

F.T, son basın toplantısında Galatasaray'a göz kırptığından beri medya var gücüyle ne hikmetse Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyor.

Üzülüyorum lige iyi başlamışken hocanın başı yanacak, bazı oyuncuların çıkan haberlerden arası açılacak diye.

Birde aneijder kendini zorlamiyor demis lan mal desem cidden hakarete girecek tam sovulesi adam bu tuzemen. Gerizekalinin comak tutani maclari mi izlemiyorsun herifin gotunden ter akiyor geriye kosmaktan.
Sistem yanlis diyemiyoruz sneijder uzaktan gol atamiyormus herifte gu mu kaliyor. Onune drogba gibi bir hayvani koy bakalim atiyor mu.

Topu ileride gutacak afamin olmafigi icin orta saha elek oluyor ofans oyunculari tum gucunu geri gelmek icin kullaniyor. Ulan su ulkede siz para kazaniyorsunuz ya lanet olsun oyle ulkeye

Haberin ve yorumların arka planını çok açık belli ediyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kulübü yönetmeye yelteneceğini zannetmiyorum. Ama bazı konularda danışıldığı da bir gerçek. Bu durum bizim yönetimin basiretsizliğini gösterir.

Kulübü yönetmeye yelteneceğini zannetmiyorum. Ama bazı konularda danışıldığı da bir gerçek. Bu durum bizim yönetimin basiretsizliğini gösterir.
Alakasi yok. Guardiola denen adam mac icinde Iniesta'dan taktik bilgi alinca kimse sesini cikarmiyordu. Ne yani simdi Guardiola teknik adamligimi bilmiyor? DanIsmanlikta ne var?

Biz cok abartiyoruz olaylari.

Selçuk.mu yönetsin?Yerli seviciler!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niye hep bizim hakkimizda boyle haberler cikiyor ya? Fb ve bjk hakkinda nedense hic duymuyoruz

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Konu para . Selcuk a 3,5 , sneijdere 5 , sabriye umuta olcana 2 ya da 2,5 milyon euro verilir mi ?

bu rakamlar hepsine fazla , bugun sneijder 2,5 , selcuk 1,750 alsa bu kadar elestiri olur muydu

bu adamlar iyi de olsa bu paralar verilmemeli , bjk geri zekali mi da quaresma sosa ve atiba 3 lusune verdigi toplam para bir sneijder etmiyor , selcuk u anca geciyor

sorun performanslari degil , sorun katlanilan maliyetin karsiliginin olup olmadigi

Niye hep bizim hakkimizda boyle haberler cikiyor ya? Fb ve bjk hakkinda nedense hic duymuyoruz

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Galatasaray korkusu diyoruz

Yarış içinde olduğumuz zaman ayakları titriyor

Bu popülist taraftar yorumu değil

Beşiktaş'ın yüzüncü yılda ki dönemi dışında ne zaman biz yarışın içinde olsak bunlar nefes almakta bile zorlandılar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Planları iyi işliyor. Takımın başına sezon bitmeden Terim de geçerse ohh kebap. (:asd22:) Ama önce Selçuk'un takıma geri kazandırılması, Riekerink'in linç edilmesi, Sneijder'in takımdan yollanması gibi basamaklar var. Bunlar olunca da zaten takımı takip etmeyi kayda değer bir süre bırakırım. Başka bir ülkenin liginde mücadele etmeye başlayana kadar yani. Çünkü Galatasaray'dan umudu kesmemin nedeni Galatasaray değil, bu ülkenin futboldan anladıkları olur.

Sorun para da degil sakat serdara 2, tolaya 2 ve erene 2.1 m euro, amerikada 500 bine oynayan adami 2.5 milyon euroya alabiliyoruz.
Soru tetikcilik, yerli salata tuz iliskisi

Alakasi yok. Guardiola denen adam mac icinde Iniesta'dan taktik bilgi alinca kimse sesini cikarmiyordu. Ne yani simdi Guardiola teknik adamligimi bilmiyor? DanIsmanlikta ne var?

Biz cok abartiyoruz olaylari.

Hakan yazdıklarımı anlayamıyorsun sanırım son zamanlarda. Teknik direktörle ilgili bir durumdan bahsetmiyorum. Bir kulüp başkanından bahsediyorum.

burada bir abartı var ama sahada hiç bir şey yapmadan dolanırken oyundan çıkmaması, onun yerine ondan daha iyi oynayanların oyundan çıkması rezaletten başka bir şey değildir.

Planları iyi işliyor. Takımın başına sezon bitmeden Terim de geçerse ohh kebap. (:asd22:) Ama önce Selçuk'un takıma geri kazandırılması, Riekerink'in linç edilmesi, Sneijder'in takımdan yollanması gibi basamaklar var. Bunlar olunca da zaten takımı takip etmeyi kayda değer bir süre bırakırım. Başka bir ülkenin liginde mücadele etmeye başlayana kadar yani. Çünkü Galatasaray'dan umudu kesmemin nedeni Galatasaray değil, bu ülkenin futboldan anladıkları olur.

basini korumuyorum ama ona malzeme verirsen orayi elbette eseler kavurur

ayni basin 2-3 sene once bugun getirilmek istendigi soylenen terim ile aysalin arasini eseleye eseleye ne hale getirdi , sms tapesi bile okuduk dusunun tv programlarinda

o yuzden basinin diline dusmeyeceksin

Aydın aslan denen kullanıcının selçukla bilmediğimiz bir ilişkisi olmalı bu kadar körü körüne de savunulmaz var birşeyler de neyse aklı selim bir insan Sneijder nereeee Selcuk neree der.

Geçen sezon 69 gol atmamıza rağmen neden 6. olduk peki, gol atmak bu kadar önemliyse?

Geri
Üst Alt