Levent Tüzemen: "Kulübü Sneijder yönetiyor"

Taraftarın Sneijder' ci ve Selçuk, cu diye ikiye ayrılması kimse kusura bakmasın ama gerizekalılık. Umarım forumda böyle bir yanlışa düşülmez zira Sneijder kötü oynarsa Sneijder' ciler Selçuk şöyle böyle diyecek, Selçuk kötü oynadığında Selçuk' çular Sneijder şöyle böyle diyecek, ikisi de parasını almaya devam edecek ama Galatasaray kaybedecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yerlilerden ve sevicilerinden tiksiniyorum. çeteci herifler. inşallah selçukunuz bi daha 11 yüzü göremez. sneijderin taştaşını yiyin

Bir de benim de içinde bulunduğum 3. Grup var, 2 sininde bu oyunlarıyla defolup gitmesi gerektiklerini savunan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent tuzemen in suratina tukurmek isteyen kaç kişiyiz ?
Layklarinizla bir değerlendirme yapabiliriz

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de benim de içinde bulunduğum 3. Grup var, 2 sininde bu oyunlarıyla defolup gitmesi gerektiklerini savunan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk'un aslında içten içe kalmasını istiyoruz ama açıkça söyleyemiyoruz,bunun için de Sneijder'i kullanıyoruz değil mi Engin abi?

Taraftarın Sneijder' ci ve Selçuk, cu diye ikiye ayrılması kimse kusura bakmasın ama gerizekalılık. Umarım forumda böyle bir yanlışa düşülmez zira Sneijder kötü oynarsa Sneijder' ciler Selçuk şöyle böyle diyecek, Selçuk kötü oynadığında Selçuk' çular Sneijder şöyle böyle diyecek, ikisi de parasını almaya devam edecek ama Galatasaray kaybedecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olması gereken bu.Ben sıkıldım fanboylardan artık.Ünal Aysal'ın başkanlığa gelmesiyle Galatasaraylı olmuş gibi davranıyor bazıları.

kulubu sneijderin yonetmesini istemio muydunuz
whats the issue o zaman

Cok babanin oldugunu biliyoruzda, seni hangi baban yönetiyor aceba Levent beyinsizi?

haber algı değil normal insanların,taraftarların fikirleri algı öylemi?Bu levent tüzemen denilen cibiliyetsiz bir öğlen yemeğine anasının gerdek gecesini gazeteye yazacak adamdır bu kadar açık ve net.

Son düzenleme:
Keşke daha önceden söyleseydiniz sneijder in yönettiğini bilseydim kombineyi alır lig tv uyeligini yeniler gardirobumdaki forma askilarimi fullerdim

Daha ne isteyeyim aklı selim futboldan anlayan bir adam yonetiyormus kulübü

sent by note ????

Geri
Üst Alt