Levent Tüzemen'den Torrent İçin Şok Sözler

Torrent kesinlikle iyi iş yapıyor demek ki bu adam eleştiriyorsa böyle Galatasaray düşmanları açığa çıkmaya başladı

Ulen bu forumun da bi ortası yok ha😁 1 hafta önce paramparça edilen torrente ki ben de bayağı laf ettim, bugün nasıl da sahip çıkılıyor, bu kez de torrente laf edenler parçalanıyor. Vay arkadaş yav.
Not:tüzemeni hiç sevmem.

İnsan olsa yıllardır turkuaz medya çöplüğünde çalışamazdı. Ciddiye almamak lazım.

terimin tetikçisi değil bu herif.

Okana yol yapıyordu 2 hafta önce, Okan neden getirilmez, Galatasarayın evladı diyordu.

Levo boşuna kendisini yoruyor, bu yönetim kalırsa eğer torrent gitse bile kurucu birini getirirler yine ve muhtemelen ya portekiz ya italyan olur.

Saracak bir şey bulamayınca maçı durdursaydın da gol yemeseydin demiş.Uzak dur dede ya işine bak

Buradan şunu anlıyoruz, çok kısa bir zaman diliminde öyle bir noktaya gelinmiş ki, bu kör topal, ligden düşer mi düşmez mi, 8 mi yer 10 mu yer diye endişe edilen takımın, Barcelona'yı eleyebileceğine ciddi bir inanç oluşmuş.

Torrent umut bağladığım bir adam olmasa da, şu dinozor kafalıları, Barcelona'ya elendik diye eleştiri yaptıracak noktaya getirtmesi, başarılı olduğunun kanıtıdır. En azından PSG'den Real'den yarım düzine yiyip makas da makas diye ağlanan devri unutturdu. Halbuki yenilmek kolay yenmek olay diyip, bir 7 tane de o yiyebilirdi. Saymadım kaç yıl oldu, ama uzun zaman sonra ilk defa o eski Avrupa heyecanını yaşadığımı hissettim. Her iki maçta da 6'dan fazla atmasınlar razıyım diye düşünürken, elendik diye içim yandı dün.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Secimlerde Dursun ozbekin yarısı rahat kazanacagini soyluyordu kolpent

terimin tetikçisi değil bu herif.

Okana yol yapıyordu 2 hafta önce, Okan neden getirilmez, Galatasarayın evladı diyordu.

Levo boşuna kendisini yoruyor, bu yönetim kalırsa eğer torrent gitse bile kurucu birini getirirler yine ve muhtemelen ya portekiz ya italyan olur.

abi uzun süredir diyorum mesele sadece eski hocamız değil

bunlar yerli hoca ve oyuncuların hepsine bir telefonla uğraşıp her şeyi öğrenebilen insanlar

yabancılara düşmanlar

diğer takımlarda da benzer

Forumca 3-5 kuruş toplayalımda bir emekli maaşını biz ödeyelim, ötmeyi kessin. Aziz Yıldırımın meşhur sözü geliyor bu tarz taraftar ve kalemleri görünce. Paralı .... Gecenin ikisinde üçünde twitterda toplantılarda ergenlerle ve moruklarla takıla takıla şirazesi kaydı iyice.

Geri
Üst Alt