Leyla Ceylan: "İzmirli hakem çetesi var"

Ulkenin savcilari bu aralar tatilde mi? Ne zaman devreye girecekler? Selim Soydan, Erden Timur, simdi de bu kadin. Hepsi 3 asagi 5 yukari ayni seyleri soyluyor ama ulke icinde bir aksiyon goremiyorum.

Ali Koç şikayet ediyorsa kesin bir pislik vardır. adamın bağlantıları sağlam çünkü

tam hakemi ayarlıyorsun bir bakıyorsun yan hakemleri ve varı izmir çetesi bağlamışş :asd:

Üstü örtülür yav Türkiyede maç içinde forvet kaleciye gol yemesi için canlı yayında para verse onun da üstü örtülür.

geçen yıl başakşehir maçında nasıl kupamızı çaldılar sırf feneri finalde rencide etmeyelim diye , martensin eline carpmadigini yayıncı kuruluş bile saklamaya çalıştı bunları unutmayalım
, çok kupamız var diye önemsemiyoruz belki ama , kupa zorla kasıtlı alındı elimizden,
Fatih hocanın dediği gibi organize

Size hep diyorum ki kadinlara guvenmeyin.. (Ananiz haric )

Sirlarinizi paylasmayin..

Erkeklerle paylasabilirsiniz..

Sizi boyle satmazlar..!

Cok anlam da yuklemeyin..

Zaten dogada kadin ve erkek ayri yasar..

Isinizi halledin sonra kendi alaninizda uzmanlasin..

Yoksa bir kadina denk gelirsiniz, sizi boyle satar !

Ozellikle genc arkadaslar sozlerimi kulaginiza kupe edin..
Dogru soyluyon da ben oyle erkeklerle calistim ki kadinlardan beter arkandan vurur seni. O yuzden babam bana hep "babana bile guvenme" der ki sizden iyi olmasin kendisi en guvenilir insanlardan biridir. Ama ana gibi yar olmaz lafi da dogrudur.

Ali Koc'un poposu tutusmus gibi, hakli mucadelemize eklemlemeye calisiyor kendini. Dikkat edin konusturdugu herkes bir yandan bizi dogrulayip bir yandan kurnazlikla Ali'yi aklamaya calisiyor. Sanki bir cete var ama Ali'de onun karsisinda Gs gibi. Yemezler Ali, Koc Holding ve Fenerbahce spor suc sebekeleri alenen ortada. Basinda da sen varsin. 3-5 hakemi, gazeteciyi, Lale'yi feda ederek siyrilmaya calisiyor.

kardeşim bu nasıl yokluk yahu. şikesi batsın şike falan hikaye. öncelikle tartışılması gereken hakan ceylan'ın yaşadığı yokluk. aklım almıyor,
Haha bu nasıl bir yokluktur.
İster 10 sene önceki halini koy ister bugünkü halini, hepsi birbirinden beter.
Hakan Ceylan sen de ne mide var arkadaş.images.jpgap_An01.jpg6418b17a4e3fe02f50d6a97e.jpg

Bu olayı unutturmak için bir hakemi feda etmişler. Güzel kurgu, 2 hafta maç alamadı diye hakemlikten istifa etmiş bizde yedik.

ortaya dökülen var ve lale orta pisliklerini manipüle etmek için kurulan oyunun başrol oyuncusudur olsa olsa.

1 hafta maç alamadığı için istifa etmiş. yerseniz öyle yani :)

Bu olayı unutturmak için bir hakemi feda etmişler. Güzel kurgu, 2 hafta maç alamadı diye hakemlikten istifa etmiş bizde yedik.

feneri magdur göstermek için kemal diye bi hakemi öne atmışlar hahah

simdi tüm satılık kalemler aynı haberi giriyor

Olayın arkasındaki ali cabbar kahraman ilan edilecek herhalde bu gidişle. Ne garip ülke yav ne saçma bir yazı, medyası baştan aşağı pislik içinde

Vay şeref yoksunu ifb vay
Bunu yeni görüyorum ben
Tiyatro şimdi belli oldu
Acil bu rezilliği gündemde tutmak lazım
Yine yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor şerefsizler

Geri
Üst Alt