Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da

Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla’sı Melis Birkan oldu.

55L930.jpg

Leyla ile Mecnun dizisinde kavga ettiği için ilk Leyla Ezgi Asaroğlu olmuştu. Ezgi Asaroğlu gidince 2.sezonda yerine Leyla olarak Müge Boz ve Zeynep Çamcı gelmişti. 3. sezona girerken Zeynep Çamcı ve Müge Boz ile de yollarını ayıran Leyla ile Mecnun’un Eflatun Film ekibi yeni oyuncularının Melis Birkan olduğunu açıkladı.

Yeni Leyla Melis Birkan ise zaten twitter hesabında Leyla ile Mecnun hakkında güzel tweetler atıyordu henüz açıklama yapmamasına rağmen yeni rolünde çok mutlu olduğu konuşuluyor. Leyla ile Mecnun Melis Birkan ile 3.sezona devam ediyor.

Habera.com

adamın dibi'nin yorumu : ali atay o kadar yakışıklı bir adam değil bana kalırsa melis birkan çok mantıklı olmamış normal şartlarda melis'in aliye bakması için ali atayın fabrikatör filan olması lazım böyle düşünüyorum tepki büyük olucak sanırım neyse ben kaçayım :asd:

nası yakışıklı degil lan heriften karizma akıyo normal şartlarda. ayrıca gerçek hayatta mecnun gibi bi herifin kırmayacagı ceviz yok

AYRICA EZGI ASAROGLUNUN NE SUCU VARDI DA DIZIDEN ATTILAR

2 SACMA INSAN YUZUNDEN ATMISLAR. KIZ DAYAK YEMIS USTUNE DIZIDEN ATILMIS NASI BI MANTIK ANLAMADIM

Cevap: Leyla ile Mecnun | Pazartesi | 22.15 | TRT 1

agır tahrik var ugur dogru karar.

melis birkan agır iyi olmuş olley

Uğur kardeşim sakin ol!

Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Cevap: Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da

nası yakışıklı degil lan heriften karizma akıyo normal şartlarda. ayrıca gerçek hayatta mecnun gibi bi herifin kırmayacagı ceviz yok

AYRICA EZGI ASAROGLUNUN NE SUCU VARDI DA DIZIDEN ATTILAR

2 SACMA INSAN YUZUNDEN ATMISLAR. KIZ DAYAK YEMIS USTUNE DIZIDEN ATILMIS NASI BI MANTIK ANLAMADIM

banane yahu ben mi attım diziden atmasalarmış.. ayriyeten karizma ile yakışıklılık aynı şey değil yakışıklılık ayrı bişey karizma varsa tip mühim değil herkesi düşürürsün zaten..

[video=youtube;DrZlb-tz8YY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DrZlb-tz8YY[/video]

[video=youtube;iUW8jtaijVg]https://www.youtube.com/watch?v=iUW8jtaijVg&feature=fvwrel[/video]

iftardan önce biraz neşelenelim.:D

Süper bir dizi. Tüm bölümlerini arşivlemeyi düşünüyorum. Canım sıkıldıkça izlerim...

Bu dizi cok iyiymis duymustum ismini. Internetten izlemeye basladim gayet iyi bir dizi (:

teletabi ayrılmış diziden.işler güçlerde oynucakmış sadece.kalsaydı keşke iyi olurdu.

Melis Birkan da çok sempatik birisi ya. :o

muhtar leyla feriha oluyomuş :D

Bence ilk Leyla en iyisiydi. ilk sezon çok iyiydi sonra diğer tipler çok oturmadı

524337_406744019387508_1868081050_n.jpg

[video=youtube;t9rPq4X9W0s]https://www.youtube.com/watch?v=t9rPq4X9W0s[/video]

mecnun saclar yakiyo. ilk sezondan aldigim tadi ikinci sezonda bulamadim genel anlamiyla, saniyorum karakterlerin tam oturmamasindandi. ucuncu sezonu heyecanla bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt