- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
evt rutben kaybolmus gıbıHoffa insanlık tarihinin en buyuk libosudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt rutben kaybolmus gıbıHoffa insanlık tarihinin en buyuk libosudur.
Audi yolda kalıyor diye bu sefer bmw aldik diyen bizim sendikacılarımizin atasıdır. Hoffa serefsiz oglu serefsizdir.herif liboslugun tanimi gibi
"liberal ekonomiyi ve liberal siyaseti savunurken çabucak zengin olmayı amaçlayan ve bu yolda hiçbir değer yargısını kabul etmeyen, her şeyi mübah gören kimse."
isci haklari diye kolpalarken indragandinin kralini yapmis adi bir libos
Bi kerem o mümin bir irlandalı katoliktirAudi yolda kalıyor diye bu sefer bmw aldik diyen bizim sendikacılarımizin atasıdır. Hoffa serefsiz oglu serefsizdir.
Hee bizim bugunku hirsiz dinciler gibi. Hoffa denen şerefsizi araştırsak soyunda illa ki bir Turk kanı çıkacaktır. Bu kadar benzerlik olmaz.Bi kerem o mümin bir irlandalı katoliktir![]()
Ne güzel başlık vay allah senden razı olsun ama eksik kalmış zira liberallerin bile riyakarıdır liboşlar şöyle ki lügata göre;
"Liboş, liberal gözüken ama gerçekte çıkarına bakan, çıkarcı liberal anlamında yakıştırma bir sözcüktür"
Ayrıca liboşlar hiçbir şekilde tarafgir olmaz zira asla kaybedenden yana olamazlar hep mutlu olmalılar bu yüzden de güçlünün yanında dururlar. Yeni nesil galatasaray taraftarının bilhassa arena "seyirci" profilinin ciddi bir kısmı sırf bizi popüler, revaçta ve başarılı olduğumuz için tutan liboşlardır...
Liboşluk rehabilite edilebilir lakin uzun müddet bünyede teşkil ederse bu cerahat tüm vücuda sirayet edeceğinden kişinin benliğini ele geçirir ve o kişi artık katıksız bir liboş olmuştur...
Barlas???Star TV'de haberlerin sonunda yorum yapan biri vardi. Mehmet'ti galiba adı. Soyadını unuttum. Liboşların ilki.
Barlas???
Sadece o da değil; Altan Family, Ilıcak Family, Hasan Cemal, Can Dündar, Sevan Nişanyan, Cengiz Çandar ve daha niceleri...He iste o. Yalakaligi televizyona tasiyan herif.
Fatih altaylı renkdasimiz da saglam liboşdur ustad. Ona renkdas kıyağı gectin sanirim.Sadece o da değil; Altan Family, Ilıcak Family, Hasan Cemal, Can Dündar, Sevan Nişanyan, Cengiz Çandar ve daha niceleri...
Fatih Altaylı delikanlıdır ne liboşlupunu gördün? Bir liboş kavga etmez kimseyle kötü olmaz, ağız dalaşı yapmaz... Fatih Başkan candır...Fatih altaylı renkdasimiz da saglam liboşdur ustad. Ona renkdas kıyağı gectin sanirim.
Yazdiklarini dehset icinde okudum ustad. Hürmetler.Fatih Altaylı delikanlıdır ne liboşlupunu gördün? Bir liboş kavga etmez kimseyle kötü olmaz, ağız dalaşı yapmaz... Fatih Başkan candır...
Kongar liboş değildir İso yaw. Menfaat için yaranma amacıyla yaptığı bir hareketini hatırlamıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 67281
ultra liboş ikili
Olur mu yav baş liboşlardan kendisi ve karısıUstada rasim liboş mudur diye sormaya korkuyorum. Rasim adamdir demesi muhtemel gprunuyor.
Heh sonunda anlastik ustad.Olur mu yav baş liboşlardan kendisi ve karısı