Lig TV Tarih Oluyor!

Şansav'ı, Ömer Güvenç'i falan kovarlar umarım.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

C10pplJWgAAYmw8.jpg

C11XzSVWQAM4IZW.jpg

C11X1x-XcAAzPsr.jpg

beIN Sports, bugünden itibaren lig maçları dahil tüm içeriklerin Pazartesi gecesine kadar üyelerine şifresiz verileceğini açıkladı.

Derbi maçları ve Süper Lig özetleri 40 ülkede yayınlanacakmış sanırım lansmanda söylemişler, inşallah doğrudur.

Ara girişinden beri ligtv açmadım. Şimdi ligtv yerine beIN mi olacak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

saat 00.00 itibari ile beINsports oldu kanallar logo falan değişti cart diye , ismail şenol maçı anlatırken bir anda tanıtım yapmaya başladı heyecanlıyız vs :D

saat 00.00 itibari ile beINsports oldu kanallar logo falan değişti cart diye , ismail şenol maçı anlatırken bir anda tanıtım yapmaya başladı heyecanlıyız vs :D

Yalakalık diz boyu diyorsun

1. Maç önü, devre arası, maç sonu program kalitesi, grafik kalitesi artsın.

2. Şansal, Tümer, Metin Tekin kovulup, Uğur Meleke, Ali Ece, Irmak Kazuk,, Uğur Karakullukçü vb. adamları transferler etsinler.

Bunlar logo değişikliğinden önemli benim için. O kadar para veriyoruz.

1. Maç önü, devre arası, maç sonu program kalitesi, grafik kalitesi artsın.

2. Şansal, Tümer, Metin Tekin kovulup, Uğur Meleke, Ali Ece, Irmak Kazuk,, Uğur Karakullukçü vb. adamları transferler etsinler.

Bunlar logo değişikliğinden önemli benim için. O kadar para veriyoruz.

Hele metin tekin yok mu, bi havalara giriyor bi havalara giriyor, sanki cruyff anasini satayim. Cok igrenc bi tarzi var. Bi mok bildigi de yok.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yeni dönemde Ömer Güvenç adlı herifin yine konuşmayı becerememesini de izleyecek miyiz?

Ücret diyorum ücret biraz indirime gitsinler.

Digitürk Euro izleyenler için hiçbir şey değişmeyecek anlaşılan

Geri
Üst Alt