Lig TV Tarih Oluyor!

Euro biraz daha yükselsinde bir tane alayım türkiye'den abonelik

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

C2Ck-Z2W8AAj9dY.jpg

Bir dönem GS TV'de çalışan Çağıl Özge Özkul beIN Sports'a geçmiş.

öyle isim değiştirerek yenilik olmaz. adam gibi fiyat indirimine gitsinler ki, millet maçları evinden izlesin. kıytırık sıpır kig karşılaşmaları için talep ettikleri ücret asgari ücrete denk.

öyle isim değiştirerek yenilik olmaz. adam gibi fiyat indirimine gitsinler ki, millet maçları evinden izlesin. kıytırık sıpır kig karşılaşmaları için talep ettikleri ücret asgari ücrete denk.

Bende süper lig paketi var. Aylık neredeyse 100 lira. Aslında çok pahalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Digiturk kalacak mı yoksa oda beIN olcak mı? Bilen var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bein diğer ülkelerdeki politikasını burada da uygulamalı dicem de dolar böyle arttıkça zor o iş.

Hayırlı olsun. İlk izlenimlere göre stüdyo, grafik tasarım, görsel açıdan hoş duruyor kanallar. İçerik zaten zengin. Daha da zenginleşecektir şüphesiz. Umarım belirtildiği gibi ligimiz Dünya'da daha fazla izlenebilme şansı bulacak beIN Sports sayesinde. Ödediğimiz paranın hakkını vermeliler. Yeni yüzler de görmek istiyoruz artık. Ne olursa olsun Türkiye için heyecan verici ve alışık olmadığımız bir gelişme. beIN ailesine başarılar diliyorum.

Ben görsel açıdan çok beğendim kanalı. Ekibi güncelleyip yayın ve program kalitesini de arttırsalar da verdiğimiz paraya değse bari.

Yeni kanalıma herkesi beklerim.:ka19:

JqNv9B.png

şansalı kovdular mı?

Yalçın çetini transfer etseler müthiş olur. Bu adam bi başka güzel maç anlatıyor

Son düzenleme:
Şansalıda kovsalar çok güzel olur ozaman tarafsız bir yayıncı kuruluş izleriz

Deniz satar transferiyle gönlümü kazanırlar

tapa

3 Gün boyunca maclar sifresiz diyorlardi yanlis hatirlamiyorsam, sirf kendi üyelerine mi bütün kanalari acik olacak, yoksa uydusu olan herkes mi izleyebiliyor 3 gün boyunca bu digitürk paketini?

Geri
Üst Alt