Lig TV'nin Tarafsızlığı

Daha erken kardesim ..Lig'de söyle bir 5-10 hafta gecsin millet yine lafimiza gelir.. Hani Ft'de oldugu gibi,sen anladin ne demek istedigimi..

Bakma sen abi, çoğu kişi lafımıza geldi gene zaten.adam yerine koyup cevap veriyoruz diye bir tarafları kalkıyor, alttan aldıkça da iyice tepemize çıkıyor. Çok şeyler söylenir de, daha fazla gereksiz sinir yapmamak adına ignore seçeneğini kullanmak en iyisi :)

Bu listeyi ligtv nin spor yorumcuları hazırlıyor. E çoğuda şikeci zaten. Şaşırmadım ben.

Bakma sen abi, çoğu kişi lafımıza geldi gene zaten. Ergen bebenin tekini adam yerine koyup cevap veriyoruz diye bir tarafları kalkıyor, alttan aldıkça da iyice tepemize çıkıyor. Çok şeyler söylenir de, daha fazla gereksiz sinir yapmamak adına ignore seçeneğini kullanmak en iyisi :)

..

Sakin olun arkadaşlar mesajlarda düzeltmeye gidiyoruz ikili tartışmaya girmeyin konu daha çok uzamasın kimse ceza almasın lütfen.

Sakin olun arkadaşlar mesajlarda düzeltmeye gidiyoruz ikili tartışmaya girmeyin konu daha çok uzamasın kimse ceza almasın lütfen.

Bana adam degilsin diyo 1 degil 2 mesajda dedi . Ben birine ergen dedim diye 1 hafta ban yedim . 2 mesajdir saydiriyor hala gerekli islemler uygulanmiyor . Ben bosuna mi ceza yiyorum bu forumda ?

Bakma sen abi, çoğu kişi lafımıza geldi gene zaten.adam yerine koyup cevap veriyoruz diye bir tarafları kalkıyor, alttan aldıkça da iyice tepemize çıkıyor. Çok şeyler söylenir de, daha fazla gereksiz sinir yapmamak adına ignore seçeneğini kullanmak en iyisi :)

Bosver bazi seyleri anlatmaktan biktim..kisa ve öz yazmaya calisiyorum artik..tabii bu sevdigimiz arkadaslar icin gecerli degil...:)sinir stres olmaya degmiyor kardesim...

Bizden sadece Melo olabilirdi

Discovery cihazımdan gönderildi

Yalnız orta saha bomba olmuş..Hepsi kkanat oyuncusu ne alaka çözemedim..Oraya Burhan'ı çıkarıp Melo yazmak çok mu zordu ?

onbi.jpg

Pazartesi Gecesi Futbolu'nda Spor Toto Süper Lig'de 2013-14 sezonun ilk yarısının altın onbiri belli oldu.

Şimdi bu hangi 11? Başlıkta ki hangi 11?

Melo ve Kral kadroda olmaliydi. Sow ne ya :)

Geri
Üst Alt