Seni adam yerine koyup cevap veriyoruz işte, bu da benim hatam tabi. Hakaret etmeyi biz bilmiyor muyuz ? Bas git, triplerini başkasına at. Bir daha da alıntı yapma, kaybol git Amrabat'ının konusuna.
Ceza yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni adam yerine koyup cevap veriyoruz işte, bu da benim hatam tabi. Hakaret etmeyi biz bilmiyor muyuz ? Bas git, triplerini başkasına at. Bir daha da alıntı yapma, kaybol git Amrabat'ının konusuna.
Daha erken kardesim ..Lig'de söyle bir 5-10 hafta gecsin millet yine lafimiza gelir.. Hani Ft'de oldugu gibi,sen anladin ne demek istedigimi..
Daha erken kardesim ..Lig'de söyle bir 5-10 hafta gecsin millet yine lafimiza gelir.. Hani Ft'de oldugu gibi,sen anladin ne demek istedigimi..
Bakma sen abi, çoğu kişi lafımıza geldi gene zaten. Ergen bebenin tekini adam yerine koyup cevap veriyoruz diye bir tarafları kalkıyor, alttan aldıkça da iyice tepemize çıkıyor. Çok şeyler söylenir de, daha fazla gereksiz sinir yapmamak adına ignore seçeneğini kullanmak en iyisi![]()
Bana laf mi sokuyosunuz ?
Sakin olun arkadaşlar mesajlarda düzeltmeye gidiyoruz ikili tartışmaya girmeyin konu daha çok uzamasın kimse ceza almasın lütfen.
Bakma sen abi, çoğu kişi lafımıza geldi gene zaten.adam yerine koyup cevap veriyoruz diye bir tarafları kalkıyor, alttan aldıkça da iyice tepemize çıkıyor. Çok şeyler söylenir de, daha fazla gereksiz sinir yapmamak adına ignore seçeneğini kullanmak en iyisi![]()