Ligi Takip Etmeye Devam Eder misiniz?

Burak Keskin

10 Numara!
Bu anket Ali Koç'un 28 şampiyonluk başvurusu kabul edilirse Galatasaray taraftarının tepkisini tespit etmek için açılmıştır. Şüphesiz birçoğumuz takımın ligden çekilmesini isteyecektir ama bu bizim elimizde değil. Bizim inisiyatifimizde olan şey artık bu ligi takip edip, etmeme kararı.

60 yıldır yaşanan şampiyonluk sayısında öne geçme, yıldız savaşları, hedefleri, heyecanları, sevinçlerini ve hüzünleri boşa sayan bu karar sonrası, yıllardır Digitürk(Bein) üyesi olan ben artık üye olmam ve hayatımın merkezinde yer alan çok sevdiğim Galatasaray'dan üzülerek uzaklaşırım. Sizin de bu konudaki düşüncelerinizi merak etmekteyim.

bir anlamı kalmıyor artık futbolu takip etmenin , oy verenler kına yaksın derim sadece..

Tabi ederiz

Ligi takip etmeyerek çok şey değişmez bence

Şike'ye şike dediğimiz gibi o kupaları da geçerli saymayız

Etmem maç izlerim.

sadece gsmizi izlemek takip sayılıyorsa devam ederim şu an yaptığım gibi

Babamızdan miras bırakacağız desekte boş Derbilerden önceki gece rüyamızda maçı oynayan adamlarız nasıl takip etmeyelim..

Ama sert kararlar almalı Galatasaray. Layık olduğu şekilde yönetilmeli artık

Bugün bu yarın ankaraya 8 attınız o şampiyonluk iptal olsun sonraki sene 2006 el değiştirsin Galatasaray bugünü değil yarını gidiyor kirli çete ele geçirmiş her yeri 2011 in hesabını sorabilecek babayiğitler gelsin istiyorum

yok ya etmem herhalde

zaten terimin oynattigi toptan dolayi iyice sogudum bu spor dalindan

bu karar ile beraber de öldürücü darbe gelmis olur

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kimse ligi takip etmeyiz desede mecbur eder.. Çünkü Galatasaraylılık bağımlılıktır.. GS şampiyonluğa oynarken sen kenardan buna kayıtsız kalamazsın.. 3-5 hafta takip etmesen sonrasında dayanamaz yine devam edersin..

Bakın Fenerlilere bıraksa onlar bırakırdı.. Adamlar gelecekteki potansiyel kanser hastaları.. Yaşadıkları travmaların haddi hesabı yok.. Trajikomik bir olay ama geçen Ankara'da bir Fenerli maç sonucu yüzünden kalp krizi geçirip öldü.. Uzun lafın kısası bu bağımlılık anca ölünce biter..

Eğer öyle bir karar alınırsa ligden çekilmeliyiz. Gerekirse Yunan liginde oynamalıyız ama öyle saçma karar alınırsa harbiden takip etmem futbol falan. Adamlar 4. yıldız diye g*tünü yırtıyordu şimdi baktırlar arayı açıcaz element uyduruyolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13 sene şampiyonluk beklerken bile takibi bırakmadım. papaza kızıp oruç bozulmaz.
takımı esas o zaman desteklemek gerekir yalnız bırakıp kaçmak olmaz.

Ligi takip etmem Galatasaray’ımı takip ederim ama başka bir ligde oynaması şartıyla

Geri
Üst Alt