Ligimizdeki Teknik Direktörler Hakkındaki Düşünceleriniz?

Umut Işık

Tek Yumruk
Galatasaray - İmparator Fatih Terim(65)
Fenerbahçe - Cocu(47)
Beşiktaş - Şenol Güneş(66)
Trabzonspor - Ünal Karaman(52)
Bursaspor - Samet Aybaba(63)
Başakşehir - Abdullah Avcı(55)
Antalyaspor - Bülent Korkmaz(49)
Alanyaspor - Mesut Bakkal(54)
Konyaspor - Rıza Çalımbay(55)
Rizespor - Okan Buruk (45)
Yeni Malatyaspor - Erol Bulut(43)
Akhisarspor - Cihat Arslan(48)
Erzurumspor - Mehmet Özdilek(52)
Sivasspor - Tamer Tuna(42)
Kayserispor - Ertuğrul Sağlam(48)
Göztepe - Bayram Bektaş(44)
Ankaragücü - İsmail Kartal(57)
Kasımpaşa - Mustafa Denizli(68)

Genel olarak genç olanlardan Okan Buruk ve Bayram Bektaş'ı diğerlerinden ayrı tutmak lazım bu ikisinde de belli bir potansiyel var ikisinin takımları da rakip kim olursa olsun kontra ataktan öte pas oyunu oynamaya çalışıyorlar. Mesela Okan Buruk Akhisar'da son dönemlerde çok önemli işler başardı geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı lig ve kupada toplamda 3 karşılamada galibiyet aldı aynı şekilde kupada yarı finalde bizi eledi ve vodafone park'da beşiktaş'a karşı puan aldı özellikle Trabzon deplasmanında da 6 gollü galibiyet almışlardı. Bunları yaparken düşük bütçeli ve dar kadrosuyla başardı bunu da göz ardı etmemek lazım eldeki kadronun fiyat / performansına göre çok çok büyük iş yaptığını düşünüyorum.

Bayram Bektaş'da büyük takımlara karşı oynarken topu bırakmak yerine topa sahip olup az pozisyona giriyorlar ama galibiyet alıyorlar Trabzon, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oynadıkları 3 maçta 5 gol attılar sadece ve sadece 1 gol yediler toplamda da 9 puan kazandılar.

Fatih hocayı zaten diğer hocalardan ayırmak lazım hem tecrübesi var hem de kendini sürekli güncel tutabiliyor ama diğerlerine bakınca öne çıkan 2 hoca Okan Buruk ve Bayram Bektaş sürekli dikkatimi çekiyor. İkisinde belli bir teknik direktörlük kumaşı var diye düşünüyorum hatta büyük takımları yönetme potansiyeline ligimizden sadece bu ikisinin sahip olduğunu düşünüyorum

Galatasaray - İmparator Fatih Terim(65)
Fenerbahçe - Cocu(47)
Beşiktaş - Şenol Güneş(66)
Trabzonspor - Ünal Karaman(52)
Bursaspor - Samet Aybaba(63)
Başakşehir - Abdullah Avcı(55)
Antalyaspor - Bülent Korkmaz(49)
Alanyaspor - Mesut Bakkal(54)
Konyaspor - Rıza Çalımbay(55)

Rizespor - Okan Buruk (45)
Yeni Malatyaspor - Erol Bulut(43)
Akhisarspor - Cihat Arslan(48)
Erzurumspor - Mehmet Özdilek(52)
Sivasspor - Tamer Tuna(42)
Kayserispor - Ertuğrul Sağlam(48)
Göztepe - Bayram Bektaş(44)
Ankaragücü - İsmail Kartal(57)
Kasımpaşa - Mustafa Denizli(68)

Genel olarak genç olanlardan Okan Buruk ve Bayram Bektaş'ı diğerlerinden ayrı tutmak lazım bu ikisinde de belli bir potansiyel var ikisinin takımları da rakip kim olursa olsun kontra ataktan öte pas oyunu oynamaya çalışıyorlar. Mesela Okan Buruk Akhisar'da son dönemlerde çok önemli işler başardı geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı lig ve kupada toplamda 3 karşılamada galibiyet aldı aynı şekilde kupada yarı finalde bizi eledi ve vodafone park'da beşiktaş'a karşı puan aldı özellikle Trabzon deplasmanında da 6 gollü galibiyet almışlardı. Bunları yaparken düşük bütçeli ve dar kadrosuyla başardı bunu da göz ardı etmemek lazım eldeki kadronun fiyat / performansına göre çok çok büyük iş yaptığını düşünüyorum.

Bayram Bektaş'da büyük takımlara karşı oynarken topu bırakmak yerine topa sahip olup az pozisyona giriyorlar ama galibiyet alıyorlar Trabzon, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oynadıkları 3 maçta 5 gol attılar sadece ve sadece 1 gol yediler toplamda da 9 puan kazandılar.

Fatih hocayı zaten diğer hocalardan ayırmak lazım hem tecrübesi var hem de kendini sürekli güncel tutabiliyor ama diğerlerine bakınca öne çıkan 2 hoca Okan Buruk ve Bayram Bektaş sürekli dikkatimi çekiyor. İkisinde belli bir teknik direktörlük kumaşı var diye düşünüyorum hatta büyük takımları yönetme potansiyeline ligimizden sadece bu ikisinin sahip olduğunu düşünüyorum

Bu adamlarin futboldan para kazanmasi ayip

Hiç biri bir hodjam değil özlüyorum.

bb7a957a0b5dd6fabea9827936fb6e20.gif

Nüfus kağıdı öyle demiyor ama Fatih Terim kafa olarak bunların çoğundan daha genç.

Kafaca en yaşlı hoca açık ara Rıza Çalımbay. Adam psikolojik olarak bi ayağı çukurda takılıyor.

Nüfus kağıdı öyle demiyor ama Fatih Terim kafa olarak bunların çoğundan daha genç.

Kafaca en yaşlı hoca açık ara Rıza Çalımbay. Adam psikolojik olarak bi ayağı çukurda takılıyor.
Kesinlikle katılıyorum ligimizde ne oynattığı belli olmayıp ara ara başarılı dönemler geçiren ender hocaların başında geliyor :D

en eziklerinden biride o. tam bir ciftci
sans eseri futbolcu oldugunu dusunuyorum. cunku yetenegi yoktu. simdi ise futbolculugundan kalan ismiyle hocalik taklidi yapiyor

Hakan Balta ismini önümüzdeki senelerde çok duyacağımızı düşünüyorum mutlak ve mutlak teknik direktörlük konusunda başarılı olacağını düşünüyorum umarım bir an önce çalışmalara başlar

Unal Karaman ve Mehmet Ozdilek disinda butun isimler kariyerlerinin bir noktasinda kendilerini kanitlamis ya da su an kendilerini kanitliyorlar.

Ozellikle Bulent Korkmaz'in Antalya'da yaptiklari gercekten takdire sayan. Dusmenin en buyuk adaylarindan biriyle boyle sonuclar almasini en buyuk hayranlari bile beklemiyordur diye tahmin ediyorum.

Acikcasi ligimizin hoca acisindan oldukca iyi oldugunu dusunuyorum. Eger adaptasyon problemleri yasamayacak olsalar Turk hocalar Avrupa liglerinde is yapardi diye bir ongorum de var.

Unal Karaman ve Mehmet Ozdilek disinda butun isimler kariyerlerinin bir noktasinda kendilerini kanitlamis ya da su an kendilerini kanitliyorlar.

Ozellikle Bulent Korkmaz'in Antalya'da yaptiklari gercekten takdire sayan. Dusmenin en buyuk adaylarindan biriyle boyle sonuclar almasini en buyuk hayranlari bile beklemiyordur diye tahmin ediyorum.

Acikcasi ligimizin hoca acisindan oldukca iyi oldugunu dusunuyorum. Eger adaptasyon problemleri yasamayacak olsalar Turk hocalar Avrupa liglerinde is yapardi diye bir ongorum de var.

Bülent Korkmaz teknik direktörlük kariyerinin başında çok hatalar yaptı sonrasında belli bir süre ara vermesi onun adına iyi oldu baya baya hem teknik direktörlük konusunda olgunlaşmış gördüm zaten Antalyaspor'da yaptıklarını başka bir hoca yapabilir miydi pek sanmıyorum takıma o ruhu aşılamış sonuna kadar mücadele ediyorlar lig sonunda güzel yerlerde görürüz diye düşünüyorum

Gozlerimizin aradigi isimler:
  • Turk futbolunun bahtsiz ama iyi yurekli prensi, kupa fatihi Hamza Hamzaoglu
  • Gelmis gecmis en buyuk Fenerli, dikey oyun zehrinin azili dusmani, zincir oyununun magrur mucidi kupa canavari Sir Aykut Kocaman
  • Bu ulkeye bir beden buyuk gelen vizyoner modern hoca Igor Tudor
  • Bu isin egitimini almis, hem de Almanlardan almis tek insan Yilmaz Vural
  • Hiko & Tolunay ve digerleri

Gozlerimizin aradigi isimler:
  • Turk futbolunun bahtsiz ama iyi yurekli prensi, kupa fatihi Hamza Hamzaoglu
  • Gelmis gecmis en buyuk Fenerli, dikey oyun zehrinin azili dusmani, zincir oyununun magrur mucidi kupa canavari Sir Aykut Kocaman
  • Bu ulkeye bir beden buyuk gelen vizyoner modern hoca Igor Tudor
  • Bu isin egitimini almis, hem de Almanlardan almis tek insan Yilmaz Vural
  • Hiko & Tolunay ve digerleri
Mümkünse Hiko, Tolunay gibiler futboldan uzak dursun onlarsız futbol daha güzel :D

en eziklerinden biride o. tam bir ciftci
sans eseri futbolcu oldugunu dusunuyorum. cunku yetenegi yoktu. simdi ise futbolculugundan kalan ismiyle hocalik taklidi yapiyor

Çiftçilikle eziklik arasında bi bağlantı yok. Fikren ortağız ama örneğini ayıplıyorum.

Geri
Üst Alt