Ligue 1 20/21 H:36 | Lens 0-3 Lille | MS | 7 Mayıs | beIN Sports 3

Kral milli takımı da şampiyon yaparsa futbol tarihine adını yazdırır.

2012-2013 sezonundaki Burak Yılmaz'a edecek tek lafım yok. Herif CL'de Ronaldo ile falan yarışıyordu. Bu sezon dışında bizde forma giydiği diğer sezonlarda hiç yeterli bulmadım. Satıldığında da üzülmedim. Lakin herifin son 2 senede evrildiği seviye çok ilginç. Bjk'de de hiç fena değildi. Biraz önce taze izlediğim golü ise hiç normal değil. Helal olsun ne diyeyim.

Nasil normal değil kardeşim! Adam sol ayağının dışıyla vurdu? Anormal olan ne?

bizdede iyiydi şimdi kendini geliştirmiş kolpalarıyla konuda huzur kaçırmayalım

Reis Topal bizdeyken söven adamlar Valencia’daki ilk maçında 60 metrelik pas atınca İspanya’ya gidince çok geliştirmiş kendisini diyordu.

Evet Gora’daki gibi kaseti takıyorlar orada 1 ayda über futbolcu oluyorsun.

Bizdeyken hücumda malca topun üstünden atlamaları ve kaval kemiği kontrolleriyle rakibi çokça pozisyona sokuyordu. Ofsaytlar ve rakibi iterek yaptığı fauller de cabası. Schalke maçında kontradan yediğimiz golde Burak'tı mesela olmayacak yerde kaptıran diye hatırlıyorum.

Ofsaytı hala çözemedi ama olgun oynuyor bu sene, dün attığı gol kariyer golü ama net, o mesafeden solla çatala asmak nedir yav.

Bizdeyken hücumda malca topun üstünden atlamaları ve kaval kemiği kontrolleriyle rakibi çokça pozisyona sokuyordu. Ofsaytlar ve rakibi iterek yaptığı fauller de cabası. Schalke maçında kontradan yediğimiz golde Burak'tı mesela olmayacak yerde kaptıran diye hatırlıyorum.

Ofsaytı hala çözemedi ama olgun oynuyor bu sene, dün attığı gol kariyer golü ama net, o mesafeden solla çatala asmak nedir yav.

Boupendza'nin sol ayakla ceza sahası dışından attığı gollere nazire yaparcasına attı.

Yaşlandikca olgunlasmasi normal.
Şaka maka adamlar sampiyon olacak gibi. Son 2 maclari ligde en ufak iddiasi olmayan 2 takim. Simdi o takimin oyunculari olsaniz parayla PSG mi sampiyon olsun istersiniz, Lille mi?
Mesela dün oynanan mac burada oynansa Lens oyuncularina sövüyorduk :)
Maci izlemedim ama ozette hem penalti hem kirmizi kartlar cok gereksiz hareketlerdi

nihat sociedadla los galacticosun elinden şampiyonluğu almaya çok yaklaşmış ama alamamıştı

benzer bir işi burak lille le psgye karşı başaracak gibi

çok büyük iş,bu filmin başrolü olmasıda ayrı güzel oldu

2012-2013 sezonundaki Burak Yılmaz'a edecek tek lafım yok. Herif CL'de Ronaldo ile falan yarışıyordu. Bu sezon dışında bizde forma giydiği diğer sezonlarda hiç yeterli bulmadım. Satıldığında da üzülmedim. Lakin herifin son 2 senede evrildiği seviye çok ilginç. Bjk'de de hiç fena değildi. Biraz önce taze izlediğim golü ise hiç normal değil. Helal olsun ne diyeyim.
Turkiyede 5 yılda gösterilen gelişim, avrupada 1 yılda oluyor sanırım. Bu yüzden genç oyuncuların burada kalmasını istemiyorum. Zaten alt yapısı sıfır bi ülkeyiz. A takıma alıp göbekli ardalar cıkarıyoruz ortaya, ya da potansiyelinin çok altında kalan, 22 yaşında ulaşabileceği seviyeye 30 yasında ulaşan oyuncular.

Burak 25 yaşında avrupaya çıksa ne olurdu acaba

Geri
Üst Alt