Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Kral milli takımı da şampiyon yaparsa futbol tarihine adını yazdırır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2012-2013 sezonundaki Burak Yılmaz'a edecek tek lafım yok. Herif CL'de Ronaldo ile falan yarışıyordu. Bu sezon dışında bizde forma giydiği diğer sezonlarda hiç yeterli bulmadım. Satıldığında da üzülmedim. Lakin herifin son 2 senede evrildiği seviye çok ilginç. Bjk'de de hiç fena değildi. Biraz önce taze izlediğim golü ise hiç normal değil. Helal olsun ne diyeyim.
Kanciklik yapmazlarsa Balon dor alır.Kral milli takımı da şampiyon yaparsa futbol tarihine adını yazdırır.
Nasil normal değil kardeşim! Adam sol ayağının dışıyla vurdu? Anormal olan ne?

bizdede iyiydi şimdi kendini geliştirmiş kolpalarıyla konuda huzur kaçırmayalım
Bizdeyken hücumda malca topun üstünden atlamaları ve kaval kemiği kontrolleriyle rakibi çokça pozisyona sokuyordu. Ofsaytlar ve rakibi iterek yaptığı fauller de cabası. Schalke maçında kontradan yediğimiz golde Burak'tı mesela olmayacak yerde kaptıran diye hatırlıyorum.
Ofsaytı hala çözemedi ama olgun oynuyor bu sene, dün attığı gol kariyer golü ama net, o mesafeden solla çatala asmak nedir yav.
Küçük takımlarda oynamış, fundamental eksiklikleri olan bir adamla Kral Burak Yılmaz'ı kıyaslamaya gerek yok.Boupendza'nin sol ayakla ceza sahası dışından attığı gollere nazire yaparcasına attı.
ŞEREFSİZ BİR HERİF İLE KRALIMIZI KIYASLARSAN AĞZINA SAPLAĞI YERSİNBoupendza'nin sol ayakla ceza sahası dışından attığı gollere nazire yaparcasına attı.
Kıyaslayan yavşaktır diyebilir miyiz peki ?Küçük takımlarda oynamış, fundamental eksiklikleri olan bir adamla Kral Burak Yılmaz'ı kıyaslamaya gerek yok.
Küçük takımlarda oynamış, fundamental eksiklikleri olan bir adamla Kral Burak Yılmaz'ı kıyaslamaya gerek yok.
ŞEREFSİZ BİR HERİF İLE KRALIMIZI KIYASLARSAN AĞZINA SAPLAĞI YERSİN
Turkiyede 5 yılda gösterilen gelişim, avrupada 1 yılda oluyor sanırım. Bu yüzden genç oyuncuların burada kalmasını istemiyorum. Zaten alt yapısı sıfır bi ülkeyiz. A takıma alıp göbekli ardalar cıkarıyoruz ortaya, ya da potansiyelinin çok altında kalan, 22 yaşında ulaşabileceği seviyeye 30 yasında ulaşan oyuncular.2012-2013 sezonundaki Burak Yılmaz'a edecek tek lafım yok. Herif CL'de Ronaldo ile falan yarışıyordu. Bu sezon dışında bizde forma giydiği diğer sezonlarda hiç yeterli bulmadım. Satıldığında da üzülmedim. Lakin herifin son 2 senede evrildiği seviye çok ilginç. Bjk'de de hiç fena değildi. Biraz önce taze izlediğim golü ise hiç normal değil. Helal olsun ne diyeyim.