Ligue 1 Maçlar Başlığı

Galtier'i önceki takımlarında çok beğeniyordum da PSG top falan oynamıyor. Kadroyla da alakalı biraz, olması gerekenden çok düşük seviyedeler.
Kotu takimlara bile leş gibi oynuyorlar. Orta sahalari ileri 3'lüyü kaldiramiyor. Ayrica zaten cok da iyi degiller. Kış doneminde orta sahaya takviye yaparlar dedim ama galiba FFP izin vermedi

Kotu takimlara bile leş gibi oynuyorlar. Orta sahalari ileri 3'lüyü kaldiramiyor. Ayrica zaten cok da iyi degiller. Kış doneminde orta sahaya takviye yaparlar dedim ama galiba FFP izin vermedi
Neymar'ı satıp ön alana pres özelliği olan Mitrovic- Vlahovic gibi pres güçleriyle defansa da yardım eden santrafora ihtiyaçları var. Yine orta sahada defansif anlamda top kapma canavarı tarzı bir adam lazım. PSG'nin şuan ki sorunu kadrosunun birbirine uyumlu olmaması. FFP nedeniyle devre arası hamle yapamadılar. Sezon sonu bazı oyunculardan çıkıp hem para kazanıp hem de kadroyu tamamlayacak hamleler yapacaklardır.

Tudor hocama yine baş kalacak gibi.

Marsilya takımı en az 1 tane gol atacak gibi Toulouse takımı 2. golü atar mı bilmem ama bu maç da berabere bitecek gibi duruyo yav :D

haftaya marseille - psg maçı varmış fark 2'ye düşer belki

geçen hafta bitti bu lig

1678100568417.webp

Lacazette'ten tam bir embesil hareketi ve penaltı.

Geri
Üst Alt