- 27 Ocak 2010
- 140.164
- 106.637
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu takimlara bile leş gibi oynuyorlar. Orta sahalari ileri 3'lüyü kaldiramiyor. Ayrica zaten cok da iyi degiller. Kış doneminde orta sahaya takviye yaparlar dedim ama galiba FFP izin vermediGaltier'i önceki takımlarında çok beğeniyordum da PSG top falan oynamıyor. Kadroyla da alakalı biraz, olması gerekenden çok düşük seviyedeler.
Neymar'ı satıp ön alana pres özelliği olan Mitrovic- Vlahovic gibi pres güçleriyle defansa da yardım eden santrafora ihtiyaçları var. Yine orta sahada defansif anlamda top kapma canavarı tarzı bir adam lazım. PSG'nin şuan ki sorunu kadrosunun birbirine uyumlu olmaması. FFP nedeniyle devre arası hamle yapamadılar. Sezon sonu bazı oyunculardan çıkıp hem para kazanıp hem de kadroyu tamamlayacak hamleler yapacaklardır.Kotu takimlara bile leş gibi oynuyorlar. Orta sahalari ileri 3'lüyü kaldiramiyor. Ayrica zaten cok da iyi degiller. Kış doneminde orta sahaya takviye yaparlar dedim ama galiba FFP izin vermedi
demiştikbu geri dönüşle marsilya akşam kazanamaz artık
Marsilya bu posttan sonra 2yi yemezse Tudora büyük hoca diyebiliriz artıkhaftaya marseille - psg maçı varmış fark 2'ye düşer belki
haftaya marseille - psg maçı varmış fark 2'ye düşer belki
Tebrikler kardeşim adam 2 gol attı ve beraberliği getirdi.Lacazette'ten tam bir embesil hareketi ve penaltı.