Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Cenk Ergün molası vermiştim açtığım gibi Cavani attı 4-1 oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABV Lucas Moura. 4 attiniz yetmiyor mu be kardesim 5.golü niye atiyorsunuz, ne güzel kuponuma yazik oldu.
![]()
Cidden hıyarlık yapmış ama.
Attigi gol bir de gol olsa, dandik bir karambol golüHafta sonuna ne güzel bir baslangic olacakti, digeri kuponu da bunlar yakti orada da 3-1 kazanirlar oynamistim.
Ben moral bozukluğu vs düşünmüyorum.
Fakat haklı olarak güç farkı çok açıldı ligue 1 'in çoğu takımıyla lakayıt,disiplinsiz gibi gördüm .Kaliteyle atarız düşüncesindeler ki 34 Haftanın 20-25 inde rahatlıkla işler bu ama şampiyonlar liginde ve Monaco gibi hem kaliteli hem disiplinli takımlara karşı hazırlanmazlarsa ağlarlar.
İstek varda halısaha gibi herkes gol atmak istiyor gösteri yapma derdinde gibi , ha atak buluyorlar gol buluyorlar . Bu garip belirsizlik bile dediğim gibi 20-25 maçı aldırır.Psg istekliydi bu maç ama takım kurgusunu saçma sapan kurmuştu Emery. Neymar ve Draxler'in görevleri çakışmış gibiydi. Orta sahada 2 tane hareketsiz oyuncu var bekler ağır kaldılar vesaire
Nice 2-2 Marsilya (Dk 40)
Iyi olur. Duruma da bagli. Asamoah alinirsa o da Fernando ile gobekte oynayabilir. Ndiaye daha hucumcu bir rol ustlenebilir. Belhanda da sol acik gibi. O zaman da baska bir sol bek alinmali. Tercihim Brezilyali bir solbek olur mesela.oha.bunlar mendyi kiralamış.seneye biz alsak nasıl olur?