Ligue 1 Maçlar Başlığı

Cenk Ergün molası vermiştim açtığım gibi Cavani attı 4-1 oldu

PSG'de acıma yok. Kalecinin yüz ifadesi Fransa ligini özetliyor bu sene için.

Kırmızı kart yanlıştı bence, hareket sarı kartlıktı. Mbabpe ye yapıldı diye verildi o kırmızı kart, kilitlenmiş maç o dakikadan sonra çözüldü.
Anlaşılan Paris saha içine olduğu kadar saha dışına yapmış bu sene transferleri. Bu şartlarda 38'de 38 yapsalar şaşırmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mbappe kırmızı aldırana kadar fena durmuyordu Metz ancak Cavani'nin kaçırdığı net pozisyonlar vardı yine de.

ABV Lucas Moura. 4 attiniz yetmiyor mu be kardesim 5.golü niye atiyorsunuz, ne güzel kuponuma yazik oldu.

142.jpg

Mbappe sahada Neymar'dan daha kaliteli bir oyuncu gibi gözüktü maç. Birde Neymar'ın morali Mbappe'nin gelişi nedeniyle bozuk gibiydi

Ben moral bozukluğu vs düşünmüyorum.
Fakat haklı olarak güç farkı çok açıldı ligue 1 'in çoğu takımıyla lakayıt,disiplinsiz gibi gördüm .Kaliteyle atarız düşüncesindeler ki 34 Haftanın 20-25 inde rahatlıkla işler bu ama şampiyonlar liginde ve Monaco gibi hem kaliteli hem disiplinli takımlara karşı hazırlanmazlarsa ağlarlar.

Son düzenleme:
Attigi gol bir de gol olsa, dandik bir karambol golü :D Hafta sonuna ne güzel bir baslangic olacakti, digeri kuponu da bunlar yakti orada da 3-1 kazanirlar oynamistim.

Aynen saçma sapan bir gol oldu o pozisyon. Neyse canın sağolsun hocam. Hafta sonu güzel maçlar var. Ordan çıkarırsın acısını :D

Ben moral bozukluğu vs düşünmüyorum.
Fakat haklı olarak güç farkı çok açıldı ligue 1 'in çoğu takımıyla lakayıt,disiplinsiz gibi gördüm .Kaliteyle atarız düşüncesindeler ki 34 Haftanın 20-25 inde rahatlıkla işler bu ama şampiyonlar liginde ve Monaco gibi hem kaliteli hem disiplinli takımlara karşı hazırlanmazlarsa ağlarlar.

Psg istekliydi bu maç ama takım kurgusunu saçma sapan kurmuştu Emery. Neymar ve Draxler'in görevleri çakışmış gibiydi. Orta sahada 2 tane hareketsiz oyuncu var bekler ağır kaldılar vesaire

Psg istekliydi bu maç ama takım kurgusunu saçma sapan kurmuştu Emery. Neymar ve Draxler'in görevleri çakışmış gibiydi. Orta sahada 2 tane hareketsiz oyuncu var bekler ağır kaldılar vesaire
İstek varda halısaha gibi herkes gol atmak istiyor gösteri yapma derdinde gibi , ha atak buluyorlar gol buluyorlar . Bu garip belirsizlik bile dediğim gibi 20-25 maçı aldırır.
Ama sağlam takıma karşı disiplinli olmak zorundalar , dediğin gibi şu kurgu şu tablo metz'e 10 bile atsa bu görüşümü değiştirmezdi . Avrupanın sağlam taktikli bi ekibi tokatlayabilir,tabi düzeleceklerdir başta mutlaka olur bu kadar diye düşünüyorum.
Dani alves gibi demirbaş tecrübeli isimler var daha

Fransa Ligue 1'de futbolcuların %61'i 25 yaş altı oyuncular. [LÉquipe]

317.jpg

Ligue 1'de takımların yaş, kilo ve boy ortalamaları [L'Équipe]

318.jpg
319.jpg

GOOL !!
4’ Balotelli
Nice 1-0 Marsilya

Nice 2-2 Marsilya (Dk 40)

oha.bunlar mendyi kiralamış.seneye biz alsak nasıl olur?
Iyi olur. Duruma da bagli. Asamoah alinirsa o da Fernando ile gobekte oynayabilir. Ndiaye daha hucumcu bir rol ustlenebilir. Belhanda da sol acik gibi. O zaman da baska bir sol bek alinmali. Tercihim Brezilyali bir solbek olur mesela.

Sadece bir dusunce.

Ocampos, Burak'ın yapamadığını yaptı. :) Marsilya devreye önde girdi klas maç oluyor.

Nice 2-4 Marsilya (Dakika 51)

Geri
Üst Alt