Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln: "B.Korkmaz gitmeden benim dönüşüm zor"

Galatasarayımızdaki Lincoln-yönetim restleşmesinin yankıları hala sürüyor.

Galatasarayımızdaki Lincoln-yönetim restleşmesinin yankıları hala sürüyor. Cimbom’a büyük umutlarla gelen ancak oynadığı futboldan çok yaptıklarıyla gündemi meşgul eden Brezilyalı yıldızımız, teknik direktör Michael Skibbe’nin gidişi ve ardından Bülent Korkmaz’ın bu göreve gelmesiyle kişilik değiştirdi.

UEFA Kupası’nda Almanya’daki Hamburg maçı sırasında Lincoln ile G.Sarayımızda büyük başarılara imza atan Korkmaz arasında gerilmeye başlayan ipler Brezilyalı yıldızımızın önceki günkü davranışıyla kopma noktasına geldi.

Kıskançlık duygusu

Apar topar ülkesine giden, hem de bunu 10 bavulla gerçekleştiren Lincoln’ün derdi ne? Sezona bomba gibi başlayan adından sıkça bahsettiren yıldız oyuncumuz, Bülent Korkmaz ile anlaşamayınca adeta futboldan soğudu. Lincoln gitti, ama dedikodusu bitmedi. Sambacı İstanbul’dan ayrılmadan önce takımdaki yakın arkadaşlarına içini döktü, sıkıntılarını anlattı.

İşte Cassio Lincoln’ün ses getirecek sözleri: "O, (Bülent Korkmaz) bu takımın başından gitmeden benim İstanbul’a dönüşüm çok zor olur. Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Galatasaray forması giydiği için her düşündüğünü yapma hakkı yoktur. Böyle teknik adamlar etrafımızda çok var. Bu yaptığı hareketler ona göre normal olabilir. Çünkü bu tip teknik adamlar, takım içindeki isimli futbolculara karşı bir antipati taşırlar. Bu da bir kıskançlık duygusunun perçinlenmesidir.

Yıldızımız barışmadı

Her eski futbolcu teknik direktör olacak diye kural yok. Ben kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. Kendisi daha yolun başında olduğunu bilmeli. Büyük teknik adam olmak çok zor, zaman ister. Önce dünya futbolu nereye gidiyor buna bir bakmalı ve öğrenmeli. Sonra da bir teknik adam olarak futbolcu ilişkilerini gözlemlemesi gerekir. Kendisiyle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı. Benim burda kendisiyle birlikte olmam bir hayli zor."

Günlük 15 bin Euro ceza

Futbol şube üyesi Haldun Üstünel ise takımdaki bütün futbolculara yarına (bugün) kadar izin verildiğini hatırlatarak, "Lincoln de diğer oyuncularımızla aynı durumda. Biz antrenman saatini bekleyeceğiz, eğer gelmezse kendisine prosedürleri uygulayacağız" dedi. Üstünel, yönetimin Lincoln’e bugünden itibaren gelmediği gün başına 15 bin Euro para cezası keseceğini de açıkladı. BaşkanAdnan Polat da Lincoln’e ceza verileceğini belirtti.

Kaynak: Hürriyet

Lincoln gözden düştü

Yönetimimizin karşı çıkmasına rağmen kaçarcasına ülkesi Brezilya’ya giden Lincoln, tamamen gözden düştü.

Yönetimimizin karşı çıkmasına rağmen kaçarcasına ülkesi Brezilya’ya giden Lincoln, tamamen gözden düştü. Sarı-Kırmızılı idarecilerimiz, Fernando Meira’nın Zenit’e transferini ayarlayan ve aynı zamanda Brezilyalı yıldızımızın menajerliğini de yapan Roger Wittmann’la temasa geçti. Yöneticilerimizin, Wittmann’a yeni sezonda Lincoln’ü kadroda görmek istemediklerini belirterek, “Bonservis konusu hiç önemli değil. İstediği kulüple gitsin anlaşsın, bizim farklı planlarımız var” dediği öğrenildi.

Sambacı da yetki verdi!

Roger Wittmann’ın da bu talimatın ardından, sezon içerisinde Lincoln’ü izlemeye gelen Lokomotif Moskova ile Zenit yöneticilerine durumu bildirdiği belirlendi. Ülkesine 11 bavulla giden ve pazartesi günü İstanbul’a dönmesi beklenen tecrübeli futbolcunun da bu gelişmelerden haberdar olduğu ve transfer görüşmeleri yapması konusunda Wittmann’a tam yetki verdiği dile getirildi. Lincoln, geçen sezon başında 5 milyon Euro’ya Schalke’den transfer edilmişti.

Kaynak: Fanatik

Cevap: Lincoln: "B.Korkmaz gitmeden benim dönüşüm zor"

Hiç bir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir , senin ne kadar ahlaksız biri olduğunu bütün dünya biliyor...

Cevap: Lincoln gözden düştü

LİNCOLN İÇİN ZABIT TUTULDU

25 Mart 2009 Çarşamba * 11:52

Operasyon başladı.

Sorunlu yıldız Cassio Lincoln problem olmaya devam ediyor. Hafta başında kulüpten izinsiz olarak ülkesine dönen Lincoln'ün bugünkü idmana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Beklenen gün geldi, çattı ama Lincoln Galatasaray'ın bu sabah yaptığı idmana çıkmadı.Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel yaptığı açıklamada 'Lincoln idmana gelmezse gerekli prosedür uygulanır' demişti. Galatasaray bugün idmana mazeret göstermeden katılmayan Lincoln için zabıt tutturdu. Brezilyalı oyuncunun antrenmana çıkmadığı Florya'ya getirilen noter kanalıyla rapor edildi.

Kaynak: DHA

Eğer böyle bir şey açıkladıysa/düşündüyse,hiç boşuna dönme Lincoln.

Bence burda hakli olan taraf Lincoln, Bülent degil.

Bülent herseyi bitirdi sagolasin.

dönmesinde fifalık olalım para kazanalım :D

Cevap: Lincoln ülkesine gitti !

Keciboynuzu bilirsiniz. Birazcık bal yiyebilmek için şu saman gibi kabuk gibi meyve. O bal icin dısındaki igrenc,tatsız kabugu cigneyenlere sasıyorum. Amac yarım damla bal, yenen kol kadar kabuk.

LINCOLN GELMEDİ! ZABIT TUTULDU!

Galatasaray'da sorunlu yıldız Cassio Lincoln problem olmaya devam ediyor. Hafta başında kulüpten izinsiz olarak ülkesine dönen Lincoln'ün bugünkü idmana gelip gelmeyeceği merak konusuydu. Beklenen gün geldi, çattı ama Lincoln Galatasaray'ın bu sabah yaptığı idmana çıkmadı.

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel yaptığı açıklamada 'Lincoln idmana gelmezse gerekli prosedür uygulanır' demişti. Galatasaray bugün idmana mazeret göstermeden katılmayan Lincoln için zabıt tutturdu. Brezilyalı oyuncunun antrenmana çıkmadığı Florya'ya getirilen noter kanalıyla rapor edildi.

25.03.2009

Kaynak : Sporx.com ve DHA

Dogruysa gelme istemem seni cehennemin dibine kadar yolun var Lincooooooooooln Lincoooooooooooooln

O zaman orda kal :asd:

Hürriyet ne zaman dogru haber yapmista hemen Lincoln´e salliyorsunuz anlamiyorum ki ? :rolleyes:

Cok cabuk Medya´nin gazina geliyoruz cok :rolleyes:

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

Bu selçük DERELİ nin yaptığını kimse yapmadı bu takıma bir maçta ne hale getirdi takımı.Şimdi omu gitsin bumu gitsin.Oğuz Sarvan la Selçük Dereli gitsin yoksa Messiyi getirsen bu herif onuda atar 30 dakikada.Birde bu hakemler bizim takımın bu süper starlarına hep hasta neydi HAGİ nin başına gelenler.

Cevap: Lincoln ülkesine gitti !

İstediğiniz konuları buradan mesajlarınızı kopyalayarak yeniden açabilirsiniz.

Bahadır Karasu' Alıntı:
Lincoln'ü bu kadar çok tutmamın sepebi acı ama gerçek G.Saray'ın şu anda muhtaç olmasıdır hee seneye diyorsunuz Lincoln'den daha iyi 10 numara getiricez herkes dünden razı zaten. Lincoln şımarık çocuk kaprisli evet ama antrenör olarak görevin futbolcuyu kullanmasını bilmek olacak zaten çabuk küsen duygusal adam bir hareket yüzünden tavır koyarsan yönetimde arkanda durursa o adam ne maçta oynar yada sakatım der oynamaz Hamburg maçında oynamamasının sebebide bundan önceki olaylardı zaten yoksa çıkışlı bir grafik yakalayan futbolcunun bir maçta bu kadar düşeceğine hayatta inanmam bir sebebi vardı muakkak oynamak istemedi

Onur hayır' Alıntı:
2 gün içinde gelmezse karakterini dahada belli etmiş olacak..

Onur hayır' Alıntı:
2 gün içinde gelmezse karakterini dahada belli etmiş olacak..

Oray Us' Alıntı:
Yok demedim elbette katkısı vardır dedim Uefa'da.Hertha maçındaki futboluna birşey diyebilecek bir adam tanımadım daha.Ama ondan sonraki dönemden bahsediyorum ben.Kendini göstermesi için oynamak gerekir diyorsun bende o çook uzun dönemde niye oynamadı diyorum?Hatta geçen seneyi hiç saymıyorum bile.Top oynamaması bir yana bu çocukça hareketlerden bıktım artık.Yakışmıyor yaşını başını almış bir adama.O kadar doldum ki durmadan bir yerlere yazma ihtiyacı duyuyorumBir adam sahada geziyorsa ve isteksiz tavırlarda bulunuyorsa yerini dolduramazsan bile sahada tutmanın bir lüzumu yok.Bende biliyorum Mehmet'in bu takıma yakışmadığını,sakatlıklardan dolayı oynuyor ama onun bile katkısı vardı Hamburg maçında.Takımının en önemli maçlarında nerede bu adam ya?O kadar fener maçı oldu birinde oynadı.Senenin en önemli maçı olan Hamburg maçında sahada gezdi.Ee ne anladım ben bu işten?Haftalardır bekliyorum Lincoln dönücek diye ama anladım ki artık bize hayır gelmez.İnşallah gider ve yerine sorumluluk alabilen,istediği olmayınca küstüm ben gibisinden tavırlara girmeyen,lider bir oyuncu gelir.

Bahadır Karasu' Alıntı:
Korkmaz'a denmiş ki Lucescu'yu getirelim sende yardımcısı ol o da demiş 2. adam olmam afedersin kaptan sen iyi futbolcuydun ama teknik adam olarak ne kariyerin var pişeceksin şimdi bu adamlara neden jübile yapılmadığını anlıyorum

Deniz Akdeniz' Alıntı:
Bir takımda bir hoca ego tatmini için daha önce eleştirdim diye oyuncusuna ambargo koyamaz. Hele hele Bülent Korkmaz hiç koyamaz. Böyle acemice davrandığı için değil yüreğini ortaya koyduğu için büyük kaptan o. ezilmeyeceğim kompleksiyle hareket edersen böyle olur ne yazıkki. Adam tıkır tıkır alır parasını giden uefa ve lig olur. sorun değil tabi Bülent hoca Galatasarayın gururunu korudu.

Bahadır Karasu' Alıntı:
kanıt varmı diyorum... zaten basın dangalaklarla dolu %80'i fenerli şefoların bizi dağıtmak için her türlü rencide edici haberleri abartarak yayınlarlar

Deniz Özer' Alıntı:
Her Hoca her zaman zaman oyuncularıyla sorun yaşayabilir.Ama Dünya'nın hiçbir yerinde ve özellikle Galatasarayımızda bir oyuncu antrenörüne küfür edemez.Hele hele o insan Bülent Korkmaz ise hiç edemez.

Bahadır Karasu' Alıntı:
bir kaç ay önce herta berlinde döktüren Lincolne nasıl yok dersiniz anlamıyorum bu adamın kendini göstermesi için oynaması gerekiyor kesilecek bir futbolcu tipinde değil + keseceksen alternatifin olmalı kim Mehmet Güvenmi o adam kerestesporda oynayamaz. G.Saray'da Lincoln tipi oyuncu yok Lincoln oynarken hiç değilse Arda'daki yük azalıyor lincoln olmasın

verin arda'ya taşısın orta açsın presyapsın pas dağıtsın hep arda bu çocuk artık yük kaldıramıyor bir gün sahada yığılıverecek diye korkuyorum G.Saray takım oyunu oynardı ama artık eser yok hep bireysel yetenekler ön plana çıkıyor he derseniz takım ruhu var takım 11 olarak mücadele ediyor o zaman gerçekten Lincoln ne hali varsa görsün

Oray Us' Alıntı:
İstatistikler bazen aldatıcıdır.O istatistikleri kaç maç içinde yaptı?Ondan sonra yine nereye kayboldu? Birşey yapmadı diyen yok ama 10 maç oynayıp sonra ben az dinleniyim olayı mı var? Elbette Uefa'da da katkısı vardır,Meira'nın bile var ama % 77 iki oyuncunun sayesinde demek diğer oyunculara çok büyük haksızlık olur bana göre.Hele ki Lincoln birkaç aydır hiç ortalarda yokken.

Bahadır Karasu' Alıntı:
lincolnün istatisiklerine bir bakmanızı rica ederim geçen senenin Lincolnü ile karıştırmayın Uefa'da biz Hamburg'a kadar geldiysek %77 Arda ve Lincolnün sayesindendi Baros'uda unutmam tabi

Oray Us' Alıntı:
Bülent onu kesmeden önceki oynadığı en az 10 maçta ne katkısı vardı bu adamcağızın? Sebepsiz demek garip bence.2 dk.da 2 gol yiyip elenmeyi Lincoln'ün çıkarılmasına da bağlayamayız.

Bahadır Karasu' Alıntı:
kanıt varmı adamı göndermek isteyen zihniyetler her türlü bahaneyi uydurur.

1.si Bülent Hoca zaten gelir gelmez basın toplantısında Lincoln'e laf soktu olacaklar oradan belliydi.

2. Si Bülent Hoca dediğini yaptı sebepsiz yere lincolnü kesti bir hareket uğruna ego tatmini yapmaya çalıştı ve takım UEFA'ya veda etti ardından ligede havlu atmasına ramak kaldı.

3.sü Skibbe'den sonra Bülent Korkmaz'ı getiren yönetim başta Adnan Polat'ın bu durumda Lincoln'ün arkasında duracak hali yok yönetim kendini temize çıkarmak için sessiz kalıyor

Deniz Özer' Alıntı:
Bir Galatasaray efsanesine küfür eden adam,kapının önüne koyulmaya mahkumdur.

Oray Us' Alıntı:
Bu duruma o getirdi.Biz onu çok sevmiştik.En azından taraftarı düşünüp böyle şeyler yapmamalıydı.Ama en güzel lafı söylemişsin

Sinan Arslan' Alıntı:
Lincoln giderse denecek tek şey var oda;Çok da M.Skibbe olur!

Bahadır Karasu' Alıntı:
gitmedi gönderdiler

Oray Us' Alıntı:
Gerçekten anlamıyorum ya.Bazen aynı takımı mı tutuyoruz diye düşünüyorum.Böyle hareketlerde bulunan bir adamı ne gerekçeyle savunursunuz.Ne yaptı bu adam ya?İyi topçu tamam kimse birşey demez buna ama toplasan 10-15 maçı var.Onun dışında takımdaki tüm sorunlar nedense ondan çıkıyor.Ayıptır ya bu hareketler o formaya ihanettir.Nerede olduğunu ve ne yaptığını bilmeyen her oyuncu defolup gider.Hagi'den sonra o kadar çok arıyoruz ki 10 numara diye tabir edilen bir oyuncuyu...Bu nedenle bazı arkadaşlarımız ne yaparsa yapsın Lincoln'ü savunuyor.Ama burasının Galatasaray klübü olduğunu unutmamak lazım.Madem beğenmeyip izinsiz gitme cesaretini bulabiliyor kendinde o zaman geri de dönmesin.30 yaşına gelmiş hala bebek banane ben oynamıyorum tavırlarında ve taraftar buna kızmayıp takımdaki başka oyuncuları günah keçisi ilan ediyor,yazık gerçekten...Bu söylediklerim herkese değildir,alınması gereken alınsın

Muhammet Gülhan' Alıntı:
İyi Yolculuklar...

Çağatay Aksu' Alıntı:
Ben orada küfür etmedim Emre,ama neyse...

Sinan Arslan' Alıntı:
Bu son olaydan itibaren Lincoln'ün kalemi kırılmıştır,Galatasaray Yönetimi Lincoln krizini iyi yönetememiştir!

Çağatay Aksu' Alıntı:
Yahu bu Lincoln'ün neyini savunuyorsunuz,kafayı yiyeceğim vallahi.Lincoln işçidir,ne söylenirse yapmak zorundadır.

Siz işyerinizde ayaklarınızı masanın üstüne uzatın bakalım ne oluyor,siz işyerinizden izin almadan işe gitmeyin bakalım ne oluyor,siz işyerinizde patronunuza,''Patron,patron bana niye iş veriyorsun'' deyin bakalım ne oluyor. (Bknz:Heyy koç beni niye oyundan alıyorsun.),siz işyerinizde patron size iş verdiğinde her tarafım ağrıyor bu işi başkasına verin dediğinizde bakalım ne oluyor.(Bknz:Ts maçı)

Lincoln haysiyetsizin önde gidenidir.Her futbolcunun arkasında dururum,destek veririm ama Lincoln'ün asla...

burak alparslan' Alıntı:
Ne Lincoln nede Bülenrt Korkmaz Galatasarayın üstünde kişilerdir.Ama şöyle bir gerçek varki Lincoln gibi oyuncun varsa oynatacaksın oynatmıyorsan sen bu işiden zerre kadar anlamıyorsun.zaten Bülentin gelişini tasvip etmeyenlerdendim..görüyorumki haklı çıkmışım..Yanarım yanarım Skibbeye yanarım geldiği günden gittiği güne kadar kendisini destekledim..onun oynattığı o güzel futbolu çok ama çok özlüycez...lanet olsun Bülentin geldiği güne...

Yusuf Tekgül' Alıntı:
Gitti, iyide oldu.

Kendini ezdirme Lincoln.

Tugay Arslan

Gitmesi gerekenler:

Sabri

Ümit

Lincoln

Linderoth

Nonda

De Santict

Büyük Kaptan

Onur Yilmaz' Alıntı:
1. Bülent Korkmaz ile yollar kesinlikle ayrilmali.

Skibbe´nin yarisi etmez.

Mac kazandigimizda da cok kötü oynuyoruz, aldanmayin dagiliriz dedik.

Bizi tasiyamaz, tesekkürler, güle güle

2. Skibbe´nin de hatalari vardi ama güzel futbol oynatiyordu.

Kaybetsek de tehlikeli oluyorduk.

3. Bülent bizi Erciyes mi sandi acaba?Bu kadar korkak futbol mu oynatilir?

4. Lincoln oynarsa oynar, oynamazsa gider kardesim bu kadar basit.

Hagi´ye 90 dakika tekme atiliyordu adam yikilmiyordu bile.

Topu aliyordu ve adam geciyordu, sut atiyordu süper paslar veriyordu.

Ben Lincoln 2 tane topuk pasi atacak diye 90 dakika bekleyecem mi yani?

Öbür 85 dakikalik performansi ne olacak?

Böyle olmaz...

5. Lincoln, Linderoth,Nonda, De Sanctis gider, yerine 4 tane adam gibi yabanci alinir.Kewell,Baros tipinde.

6. Seneye büyük operasyon var.En az 10 futbolcu alinacak

Medyanın gazına gelerek yorum yapmayalım arkadaşlar.

Lincoln böyle bir açıklama yapamaz zaten.Çünkü haklı olan şuan biziz.

Kendisi de seve seve gelecek.Yoksa davalı olur kazanırız zaten de.

Tabiki Lincoln'e karşı yapılan bir hata vs.yoksa.Ribery gibi.

Eğer bunları dediyse bir çift sözüm olacak.

Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun.

Kim olursa olsun 20 yılını Galatasarayımıza vermiş biriyle böyle konuşamaz.

Önce dünya futbolu nereye gidiyor buna bir bakmalı ve öğrenmeli.
.

Acaba dünya futbolunda senin gibi koşmayan,mücadele etmeyen kaç tane adam kaldı.

Lincoln'ü kim buldu da ne zaman röportaj yaptı ? Yalan haber. Geçiniz.

Cevap: Lincoln gözden düştü

Zararın neresinden dönülse kardır.Satılsın 5'e 6'ya..

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

En iyi parayı Ruslar verir.

Lincoln zaten problem, para kazanarak bu problemi çözmek iyi olur.

Diyelimki Lincoln kaldı, seneye yine aynı kaprisleri yaşarız, hazır iyi para teklif edilmişse satmak en iyisi.

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Gitti, iyide oldu.

Kendini ezdirme Lincoln.

En basta Bülentin gitmesi gerek, resmen wannabe mourinho kesildi basimiza.

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln Pazatresi günü dönüyor

246768591.jpg

Galatasaray'da, Eskişehirspor maçının ardından futbolculara verilen 2 günlük izin sona ererken, Brezilyalı oyuncu Lincoln, izinsiz gittiği ülkesinden dönmedi.

Lincoln, sarı-kırmızılı ekibin bu sabah yapılan antrenmanına katılmazken, yöneticilerin, Brezilyalı futbolcunun idmana gelmemesini noter vasıtasıyla tespit ettirdiği öğrenildi. Kulübün, katılmadığı her antrenman için Lincoln'e para cezası vereceği belirtildi. Lincoln'ün, kulübü arayıp, Pazartesi günü döneceğini bildirdiği ifade edildi.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde, basına kapalı yapılan sabah antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından, dayanıklılık koşuları ve dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yaptıkları açıklandı.

Nonda'nın, dizindeki rahatsızlığı nedeniyle sağlık merkezinde tedavi edildikten sonra dinlendirildiği, yapılan tedavilerinin ardından Servet'in salonda, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat'ın ise salonda ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştığı bildirildi.

Sarı-kırmızılı ekibin, ligin 26. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam saat 17.30'da, yarın da saat 11.00 ve 17.30'da basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla sürdüreceği kaydedildi.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesi ''www.galatasaray.org''daki ''Cola Turka İdman Günlüğü''nde, Lincoln'ün antrenmana katılmaması yer almadı.

-11 OYUNCU MİLLİ TAKIMLARDA-

Galatasaray'ın 11 oyuncusu, ülkelerinin milli takım aday kadrolarında bulunuyor.

(A) Milli Takım'ın İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan'da oynayacağı maçlar için Galatasaray'dan Sabri, Emre Aşık, Hakan, Ayhan ve Arda aday kadroya davet edildi.

Ümit Milli Takımı'nın Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlar için açıklanan aday kadrosundaysa sarı-kırmızılı takımdan Semih ve Aydın yer aldı.

Yabancı oyunculardan De Sanctis İtalya Milli Takımı aday kadrosuna, Milan Baros, Slovenya karşısına çıkacak Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın aday kadrosuna ve Harry Kewell da Avustralya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Asya elemelerinde Özbekistan ile oynanacağı karşılaşmanın aday kadrosuna davet edildi.

Barış Özbek ise Almanya Ümit Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı.

Geri
Üst Alt