Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Bu hürriyet ten bıktım usandım artık.Dikkat ettiyseniz Lincoln hakkında çıkan haberlerin hepsi Hürriyet gazetesi çıkartıyor.Bu dönemde gazetelere değil Haber ajanslarına inanın..

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

D-Smart'ın yüzünden kaprislerini çekiyoruz.Transfer döneminde talibi çıkarsa verelim.

Herşeyin hayırlısı :D

Lincoln işini biliyor. Burada kahrolan üzülen GS taraftarı kimin umrunda adamın Taş gibi sevgilisi var.

Şimdi Rio da denize nazır Malikanesinde kızlarla Plaj da Denize girip güneşin keyfini çıkartıyordur.

Walla alacaksak Alex - Hagi - Baros - Kewell gibi takımını seven sakatlanmayan özverili yıldızlar alalım. bir d aha bu tip adamlar istemiyorum.

Felipe de çok iyiydi ama o da Antrenmana çıkmam maçta oynarım vs yapmıştı sonuç tekmeyi yemişti. Lincoln de onun başka bir türü.. adamlar Ronaldinho ya tekmeyi bastı çakma yıldız Lincoln adamı mı yanında

Lincoln ün 2 sene attğı golü ve Asisti ARDA 1 senede yapıyor!! yıldız kim bilini11

başlığa bak ya lincoln hakkında çıkan haberler :D

ne olay oldu adam başımıza :D

Korkmaz'a çok ağır sözler!

Lincoln krizi her geçen gün daha da derinleşiyor. Brezilyalı'dan hocasına ağır sözler

"Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. O, bu takımın başından gitmeden benim İstanbul’a dönüşüm çok zor olur."

Galatasaray'daki Lincoln-yönetim restleşmesinin yankıları hala sürüyor. Cimbom’a büyük umutlarla gelen ancak oynadığı futboldan çok yaptıklarıyla gündemi meşgul eden Brezilyalı yıldız, teknik direktör Michael Skibbe’nin gidişi ve ardından Bülent Korkmaz’ın bu göreve gelmesiyle kişilik değiştirdi.

UEFA Kupası’nda Almanya’daki Hamburg maçı sırasında Lincoln ile G.Saray’da büyük başarılara imza atan Korkmaz arasında gerilmeye başlayan ipler Brezilyalı yıldızın önceki günkü davranışıyla kopma noktasına geldi.

Kıskançlık duygusu

Apar topar ülkesine giden, hem de bunu 10 bavulla gerçekleştiren Lincoln’ün derdi ne? Sezona bomba gibi başlayan adından sıkça bahsettiren yıldız oyuncu, Bülent Korkmaz ile anlaşamayınca adeta futboldan soğudu. Lincoln gitti, ama dedikodusu bitmedi. Sambacı Hürriyet'te İlhan Söyler imzasıyla yer alan habere göre, İstanbul’dan ayrılmadan önce takımdaki yakın arkadaşlarına içini döktü, sıkıntılarını anlattı.

İşte Cassio Lincoln’ün ses getirecek sözleri: "O, (Bülent Korkmaz) bu takımın başından gitmeden benim İstanbul’a dönüşüm çok zor olur. Böylesine kaprisli bir teknik adam görmedim. Galatasaray forması giydiği için her düşündüğünü yapma hakkı yoktur. Böyle teknik adamlar etrafımızda çok var.

Bu yaptığı hareketler ona göre normal olabilir. Çünkü bu tip teknik adamlar, takım içindeki isimli futbolculara karşı bir antipati taşırlar. Bu da bir kıskançlık duygusunun perçinlenmesidir.

Yıldızımız barışmadı

Her eski futbolcu teknik direktör olacak diye kural yok. Ben kendisi hakkında bazı bilgiler aldım. Futbolculuğu neymiş ki teknik adamlığı ne olsun. Yalnız geldiği günden bu yana bana devamlı kapris yapıp durdu. Kendisi daha yolun başında olduğunu bilmeli. Büyük teknik adam olmak çok zor, zaman ister. Önce dünya futbolu nereye gidiyor buna bir bakmalı ve öğrenmeli. Sonra da bir teknik adam olarak futbolcu ilişkilerini gözlemlemesi gerekir. Kendisiyle hiçbir zaman yıldızımız barışmadı. Benim burda kendisiyle birlikte olmam bir hayli zor."

Vatan

Bugün zabıt tuttular gelmedi diye.Tutsan ne oalcakki? adam harbiden kafada bitirmiş futbolu filan.Mesleğine saygısı olmayanın bizlere saygısı olmamış neki?

Yazık vediğimiz bunca paraya bu adama.İnşallah yönetim akıllanırda seney adam akıllı bir 10 numara alırlar.Lincolne verilen bu paraya isimli bir 10 numara getirilir..

"GEREKEN CEZA VERİLECEK"

Galatasaray'da izinsiz ülkesine giden Lincoln'un antrenmana katılmaması üzerine bir açıklama yapan futbol şubesi üyesi Haldun Üstünel, bu futbolcuya gereken cezanın verileceğini söyledi.

Oyuncunun, izin sonrası takımın yaptığı ilk idmana çıkmadığını belirten Üstünel, yaptığı açıklamada, ''Gerekli formaliteleri uygulamaya başladık. Zaten oyuncunun yurt dışında olduğu resmi olarak belgeli. Yönetim olarak gereken uygulamaları yapmaktayız. Galatasaray'ın kurallarına aykırı davranmanın cezasının sonuçlarına herkes katlanır. Kimseye ayrıcalık yapmayacağız'' dedi.

Haldun Üstünel, Lincol'ün kadro dışı bırakılmasının şu an için söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

maraton.com.tr

"10’u kazanacağız"

Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin, FANATİK´e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lincoln konusu, yönetimi de ikiye böldü. İdarecilerin bir kısmı, Brezilyalı futbolcunun yeni sezonda satılması için çalışma başlatmaya hazırlanırken, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Oyuncumuzu kazanma yoluna gideceğiz. Ama cezası neyse verilecek, her şey kendisine bağlı” dedi. Sezgin ayrıca tartışma konusu olan Bülent Korkmaz’la ilişkileri ve maaşı hakkında şunları söyledi: “Herkes atıp tutuyor, hepsi yalan. Aylık 15 bin Lira maaş alıyorum, Bülent Korkmaz’la da futbolculuk döneminden beri görüşürüm, hiçbir sorunumuz yok.”

Kaynak: Fanatik

Bir aralar takımızda İliç vardı hatırlar mısınız?Herkes -bir çok Galatasaraylı dahil- piliç diye dalga geçmişti.Ama adam çıktığı ilk maçta 2 gol attı.Beşiktaş'ı 3-2 yendiğimiz maçta 2 golü o atmıştı.Lİncoln'ün geldiği dönemde Bilgin Gökberk "Lincoln'ü aldınız İliç'i verdiğiniz.Şimdi herkes Lincoln'ün İliç'ten iyi olduüunu söylüyor ama Lincoln İliç kadar gol attı mı,Galatasaray'a İliç kadar katkı sağladı mı?" gibi bir konuşma yapmıştı.O zaman ne saçmalıyor bu adam demiştim.Ama haklı çıktı.

Bir aralar takımızda İliç vardı hatırlar mısınız?Herkes -bir çok Galatasaraylı dahil- piliç diye dalga geçmişti.Ama adam çıktığı ilk maçta 2 gol attı.Beşiktaş'ı 3-2 yendiğimiz maçta 2 golü o atmıştı.Lİncoln'ün geldiği dönemde Bilgin Gökberk "Lincoln'ü aldınız İliç'i verdiğiniz.Şimdi herkes Lincoln'ün İliç'ten iyi olduüunu söylüyor ama Lincoln İliç kadar gol attı mı,Galatasaray'a İliç kadar katkı sağladı mı?" gibi bir konuşma yapmıştı.O zaman ne saçmalıyor bu adam demiştim.Ama haklı çıktı.

İyi adamdı severdim İliç'i tek vuruş ustasıydı ama 10 numara değildi!

Lincoln'ün gelip gelmediği noterce tastiklenmiş.Bu gösteriyor ki yönetim Lincoln'ü gözden çıkarmış.

LİNCOLN YİNE YOK

Galatasarayımız Süper Lig'de 26. hafta Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı çift antrenmanla sürdürüyor.

Teknik ekip Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren üst antrenman sahasında yapılan sabah antrenmanı ısınma çalışmalarıyla başladı.

Antrenmana, izinsiz olarak hafta başında ülkesine giden Lincoln ile milli takımlarda olan oyuncular katılmadı.

Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık koşularının ardından dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldı.

Shabani Nonda dizindeki rahatsızlığı nedeniyle sağlık merkezinde tedavi edildikten sonra dinlendirildi.

Tedavilerinin ardından Servet Çetin salonda; Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat Akça ise salon ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldılar.

Galatasaray, çalışmalarını bu akşamüstü saat 17.30’da ve 27 Mart Cuma sabahı saat 11.00’de yapacağı basın ve taraftara kapalı antrenmanlarla sürdürecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Önce yerine adam alınır sonra kovarsın Lincoln'u takımında Galatasarayda oynayamayacak adamlar var Lincoln yetenegindeki adam egosu yüzünden gitmesi gerekiyorsa,Nonda,M.Güven,Sabri gibi adamlar terbiyeliler diye bu takımda olmalarıda takımın futbolunu iyice düsürür

Cassio Lincoln Zenit yolunda

Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına önemli açıklamalarda bulundu.

Lincoln, ST.Petersburg yolcusu. Bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün samimi olduğu bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Kafasında Galatasaray'ı bitirdiği belirtilen Brezilyalı oyuncunun ilk tercih olarak Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Peterburg'u istediği konuşuluyor. Lincoln'ün İstanbul'dan ayrıldıktan sonra Almanya'da menajeri Marcelo Cipriano ile kısa bir görüşme yaptığı ve Zenit'e gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Rusya Ligi'nin henüz başında olunması nedeniyle bu transfer için Zenit yönetiminin kısa süre içinde Galatasaray yönetimi ile görüşmeye hazırlandığı ifade edildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin de sorunlu futbolcusundan bir an önce kurtulmak istemesi nedeniyle; Meira'yı Galatasaray'dan kopartıp Zenit'e götüren menajer Marcelo Cipriano'nun Lincoln'ün transferinden de Galatasaray'a bir miktar para kazandırması bekleniyor.

DHA

10-15 mn € satılırsa yönetim basarısı olur.

O paraya kranjcarı alabiliriz:)

10-15 mn € satılırsa yönetim basarısı olur.

O paraya kranjcarı alabiliriz:)

Lincoln'e kim 10-15 milyon euro verirki ? Bence Lincoln için Schalke'ye verdiğimiz parayı çıkaralım yeter. 2 Yıl önce önlibero(Linderoth) ve 10 numara (Lincoln) mevkilerine yaptığımız transferler böylece boşa çıktı :o. Nasıl da sevinmiştik o zamanlar

Lincoln'e kim 10-15 milyon euro verirki ?

Bu yazdıgın avrupa takımları için gecerli ama rus takımları için gecerli degil lincolnun avrupada dahi piyasası vardır 7-8mn € arası rusyaya gayet normal olur 10 15 satılması zaten daha azına verirsek rusyaya basarısızlık olur benim kendi dusuncem.

Geri
Üst Alt