Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Kuranyi: Geri Dön Lincoln!

Daha çok beklersin sen Kuranyi..

Kimse hala daha kabullenmesede ortada bir gerçek var ki Lincoln bize lazım...

Git,gideceksen bekleme

başka birşey söyleme

gideceksen bekleme

Aman diyim özledim niyetine buraya gelmesin :D kahrolurum valla

Kuranyi'de Brezilya asıllı futbolcu. Lincoln'den farkı Alman Milli Takım'da oynayabilmesi. Lincoln'de Alman vatandaşı olmasına rağmen oynayamıyor. Kuranyi ve Lincoln güzel ikiliydi Schalke'de ikisi futbollarıyla zevk verirdi. Ayrıca saha dışında da mükemmel arkadaş olduklarını biliyoruz. Lincoln'le Galatasaray'ın sorunları malum Lincoln kendisini ne kadar yüceltsede mutluyum geyikleri yapsada içten içe Bundesliga planları yapıyor aslında. Ben Hertha Berlin deplasmanındaki muhteşem futbolunuda buna bağlıyorum. Galatasaray'da bazen gösteriyor bu nimetlerini ama çoğu maç kasıtlı oynamıyor. Schalke onu geri alacak almasına ama maddi sıkıntıları var. Lincoln'e ödeyecek bonservisi nasıl ayarlayacaklar bilmiyorum. Kuranyi'nin de gece hayatı bitince canı sıkılmışa benziyor Lincoln'ü çağırıyor. 2 senedir Kuranyi ismide aslında başta Galatasaray olmak üzere başka takımlarla anıldı. Düşünsenize Kuranyi Galatasaray'a gelmiş ve Lincoln'le buluşmuş. Bu büyük kumar olur başlarında adam gibi hoca olmazsa bu ikilinin eğlenceden kafalarını kaldırıp futbola zamanları olmaz. Ya da artı etki yapar inanılmaz performanslar izleyebiliriz. En iyisi Lincoln gitsin bizlere uzaktan Kuranyi ile muhteşem futbolunu izletsin ama Galatasaray'dan uzak dursun.

Lincoln bize lazım filan değil.

İşte dediğim gibi kimse kabullenmiyo...

Şu anda sistemimiz Lincoln'e ihtiyacım var diye resmen bağırıyo,çünkü 10 numara diye tabir ettiğimiz türden oyuncuya ihtiyaç olan bir sistemde oynuyoruz.

Sistem değiştirmek kolay iş değil,nitekim Barca taktiğine falanda dönemeyiz,Ayhan'la Barış'la olucak sistemler değil bunlar.

Şu anda oynayabileceğimiz her sistemde bir 10 numara oynayacak oyuncu gerekiyo ve tekrar tekrar söylüyorum ki,Lincoln'den iyisi Türkiye'ye G-E-L-M-E-Z.Seneye takımın başına gelecek antrenör Skibbe gibi Lincoln'ü ve takımı birarada yönetmeyi bilirse-ki bana kalırsa İmparator bu işi çok iyi yapar-takımın nasıl olacağını görürsünüz,bu sezon Lincoln'ün olduğu maçlarıda olmadığı maçlarıda gördük...

kuranyi lincoln u çok özlüyorsa kendisi gelsin

Tez zamanda git bi dahada gelme aman.

İşte dediğim gibi kimse kabullenmiyo...

Şu anda sistemimiz Lincoln'e ihtiyacım var diye resmen bağırıyo,çünkü 10 numara diye tabir ettiğimiz türden oyuncuya ihtiyaç olan bir sistemde oynuyoruz.

Sistem değiştirmek kolay iş değil,nitekim Barca taktiğine falanda dönemeyiz,Ayhan'la Barış'la olucak sistemler değil bunlar.

Şu anda oynayabileceğimiz her sistemde bir 10 numara oynayacak oyuncu gerekiyo ve tekrar tekrar söylüyorum ki,Lincoln'den iyisi Türkiye'ye G-E-L-M-E-Z.Seneye takımın başına gelecek antrenör Skibbe gibi Lincoln'ü ve takımı birarada yönetmeyi bilirse-ki bana kalırsa İmparator bu işi çok iyi yapar-takımın nasıl olacağını görürsünüz,bu sezon Lincoln'ün olduğu maçlarıda olmadığı maçlarıda gördük...

Arda gayet güzel bi şekilde 10 numara oynuyor.

Arda gayet güzel bi şekilde 10 numara oynuyor.

aynen hem arda 10 numarası olursa hem kewellda sola gecer ve performansı artar:Dson genclerbirligi macında bunu gorduk.bu arada kewella 60dklık oyuncu diyenler var ama bu sezon takımın tumu 60tan sonra yuruyor skibbe yuzunden.yeni sezona forvet baros arkasında arda solda kewell sagda aydın veya bir transferle cok basarılı olabiliriz

Lincoln hadi git bak arkadasinda istiyormus seni.

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

hem en fazla parayı alacak hem de yalakalıkla oynayacak baska?diyelimki bu adamı takımda tuttuk.o zaman baros arda kewell ayhan vs... adnan polata biz hem tum antranmalara cıkıyoruz hem macda herseyi yapyoruz eger lincoln 3.5 alıyorsa bizim daha fazla almamız gerekiyor dese adnan baskan ne cevap verebilir?sezon sonu schalkeye satın en azından takım ici denge kurulsun.

hem en fazla parayı alacak hem de yalakalıkla oynayacak baska?diyelimki bu adamı takımda tuttuk.o zaman baros arda kewell ayhan vs... adnan polata biz hem tum antranmalara cıkıyoruz hem macda herseyi yapyoruz eger lincoln 3.5 alıyorsa bizim daha fazla almamız gerekiyor dese adnan baskan ne cevap verebilir?sezon sonu schalkeye satın en azından takım ici denge kurulsun.

asistleri de Bülent Korkmaz'la Cevat Güler yapar artık kornerleri Adnan Sezgin Serbest Vuruşları'da Adnan Polat şeref tribününden inip atar.Bu oyuncunun aklını bozan kişi Adnan Sezgin futbol şubesine adam gibi birisi koyarsak Lincoln'e ya s.s. ya s.s. diyecek birisini o zaman görün siz takımdaki dengeleri.

Bu aslında teknik bir konu. Eğer Galatasaray Futbol Takımı'nı hangi hoca yönetecekse onu bağlayan bir konudur. Yok, eğer bu kararı hocaya sormadan kulüp başkanı verecekse Galatasaray Futbol Takımı'nı Adnan Polat yönetiyor demektir.

lincolncü değilim hatta geçen sene inanılmaz eleştirdim Ve geçen seneki şampiyonlukta orkundan daha fazla katkısı olduğunu düşünmüyorum. Önce bunu belirteyim. Ama herkesin ağzına dolanmış bir 3-5 maç iyi oynadı lafı. 3-5 maç? insaf derler adama. Lincoln ilk yarıdaki steau maçlarından sonra bitime kadar neredeyse her maç mükemmel oynadı toplamda 14-15 maçlık bir periyot eder bu. Bakın iyi oynadı demiyorum mükemmel oynadı. Buna yenildiğimiz fenerbahçe,metalist vs. maçları da dahil, ne asist ne de gol yaptığı hertha berlin gibi maçlar da... Bunu kabul edelim adam sadece ilk yarıda 8 gol 19 asisti evinde oturarak ya da çok yaygın tabirle rio da kızlarla gezerek yapmadı. Herkes artık 10 numaraların bittiğini oyunu iki yönlü oynayan adamların ön plana çıktığını söylemiş. Doğrudur. Ancak bunun için sizin bütün orta saha elemanlarınızın ya da en azından yüzde 80 inin bu şekilde oyuncular olması lazım. Yani lincoln ü gönderip gerrardı almanız da tek başına bir işe yaramaz. O da ne yapacağını şaşırır. Bir bakar arda kewell baros sürekli ilerde, arada bir koşuyorlar barış m.topal sürekli geride, bekler zaten neredeyse sabit. Adam nerede duracağını şaşırır. İki tane daha öyle adam almanız gerekir ki adam gibi top oynayasınız. Bunun için kewell ı yedeğe çeker ardayı da klasik bir kanat adamı ya da ön libero yapmanız gerekir. Hatta forvetiniz bile orta sahaya inanılmaz destekçi olmalıdır. Bunlar için büyük revizyon gerekir. Bunu yapacak ekonomik güç de yok malumunuz.

Ben şahsen lincoln gibi araya top atan bir adam görmedim. Aslında azıcık tekniği olan her futbolcu bir şekilde araya bırakır. Ama ara pasında en nemli şey pasın şiddetidir ki bunu daha iyi ayarlayan bir adam gerçekten görmedim. Özellikle benfica maçında baros a verdiği 2 yüzde yüz gollük pas vardı, aslında ortada pozisyon bile yokken. İki stoperin arasına öyle şiddette bir top bıraktı ki defans şaşırdı, kaleci çıksam mı çıkmasam mı diye kararsız kaldı. Yani gerçekten bunu iyi yapan bir adam. Ve takımın tümünü değiştiremeyeceğimize göre bu sistemde yani 10 numaralı sistemde alabileceğimiz, bulabileceğimiz en iyi adam. Ve en çok ihtiyaç duyduğumuz özellik olan olan araya atılan topları ve duvar paslarını da dünya da en iyi yapan adamlardan biri. Bakalım bu deveyi güdebilecek miyiz? hep beraber göreceğiz...

Geri
Üst Alt