Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

lincolncü değilim hatta geçen sene inanılmaz eleştirdim Ve geçen seneki şampiyonlukta orkundan daha fazla katkısı olduğunu düşünmüyorum. Önce bunu belirteyim. Ama herkesin ağzına dolanmış bir 3-5 maç iyi oynadı lafı. 3-5 maç? insaf derler adama. Lincoln ilk yarıdaki steau maçlarından sonra bitime kadar neredeyse her maç mükemmel oynadı

Denizli maçında kötüydü sonra Skibbe yedek külübesine çekti Kayseride yoktu Antalya maçında da yokdu yada vardıda yokları oynadı tam hatırlamıyorum,sanırım 4-1'lık Kocaelli maçından sonra iyi oynamaya başladı

Sadece bir düzeltme ...

Denizli maçında kötüydü sonra Skibbe yedek külübesine çekti Kayseride yoktu Antalya maçında da yokdu yada vardıda yokları oynadı tam hatırlamıyorum,sanırım 4-1'lık Kocaelli maçından sonra iyi oynamaya başladı

Sadece bir düzeltme ...

doğrudur. antalya maçında da iyi oynamıştı ama berabere kalmıştık. Ama asıl seriyi kocaeli maçından sonra yaptı haklısın.

önümüzdeki 5 yıl daha ii bi 10 numara alamıyacağımıza göre mecburiyetten kalsın...

Bence Hacettepe'ye Kiralık verilmeli :D Süper bi fikir ona en iyi ceza olur...

BJk maçında oynamayacagını duydum ve artık gitmeli diyorum hani yeri bencede kolay kolay dolmaz ama çekilcek adam degil hakkaten

BJk maçında oynamayacagını duydum ve artık gitmeli diyorum hani yeri bencede kolay kolay dolmaz ama çekilcek adam degil hakkaten

bck maçında sakatlığından dolayı ve 'kewell'la birlikte oynarsa takımın savunma direnci düşer' mantığından dolayı hocamız oynatmamayı düşünüyormuş.

Airbus ile gitsin, Boeingler biraz tehlikeli.

Lincoln konusu kesinlikle yeni teknik direktörün vereceği bir karardır. Aklındaki sistemde bir 10 numara varsa bence kalır. Bu dönemde onu ona şu kadara satarız yerine onu o olmadı bunu alırız zihniyeti kendi aramızdaki monopol oyunundan öteye gitmez.

Lincoln konusu kesinlikle yeni teknik direktörün vereceği bir karardır. Aklındaki sistemde bir 10 numara varsa bence kalır. Bu dönemde onu ona şu kadara satarız yerine onu o olmadı bunu alırız zihniyeti kendi aramızdaki monopol oyunundan öteye gitmez.

Antrenör istese ne fark edecek ki?Lincoln kafasına göre fink atıyor.

Antrenör istese ne fark edecek ki?Lincoln kafasına göre fink atıyor.

Kusura bakma da antrenör var antrenör var. Küskün Anelka gol kralı şu anda İngiltere'de. Drogba ile bir arada oynamazlar diyen yorumları hatırlıyorum. Benim kastettiğim Bülent hoca Skibbe falan değil adam gibi teknik direktördü....

Floryanın 4 tane kapısı var oyuncuların antreman sonrası çıktığı yerden çıksın ve akıllana kadar gelmesin

Kusura bakma da antrenör var antrenör var. Küskün Anelka gol kralı şu anda İngiltere'de. Drogba ile bir arada oynamazlar diyen yorumları hatırlıyorum. Benim kastettiğim Bülent hoca Skibbe falan değil adam gibi teknik direktördü....

Bir nevi haklısın ama bence Lincoln bizi paraları cebe atma yeri olarak kullanıyor.

Bir nevi haklısın ama bence Lincoln bizi paraları cebe atma yeri olarak kullanıyor.

Hocam sen de haklısın ben de bayılmıyorum Lincoln'e ama ortada da maalesef bir gerçeklik var. Bu maddi durumda, Lincoln'ün dedikodu ötesinde ciddi alıcısı yokken ve bizde de adam gibi scout sistemi yokken bu kadar gol atmış, bu kadar asist yapmış adamı tartışmak ancak taraftar lüksü oluyor. Ha yaptığı kaprislere gelince tekrar ediyorum yapan kadar yaptırana da bakmak lazım...

Hocam sen de haklısın ben de bayılmıyorum Lincoln'e ama ortada da maalesef bir gerçeklik var. Bu maddi durumda, Lincoln'ün dedikodu ötesinde ciddi alıcısı yokken ve bizde de adam gibi scout sistemi yokken bu kadar gol atmış, bu kadar asist yapmış adamı tartışmak ancak taraftar lüksü oluyor. Ha yaptığı kaprislere gelince tekrar ediyorum yapan kadar yaptırana da bakmak lazım...

Fatih Terim oynatır aslında bu adamı.

Başlık tamamen yanlış bence.Bilmiyorum benden önce biri belirttimi ama?

Başarılı olamamızın en büyük sebebide bu işte bence.Nasıl olur da Lincoln konusunda kararı Adnan Polat verir?Kimdir Adnan Polat?Teknik Direktör müdür,yardımcı antrenör müdür?Madem bu tip kararları Adnan Polat verecek Skibbe/Bülent/Terim/Gaal gibi isimlere ne gerek var?

Ah ulan ah !

Fatih Terim oynatır aslında bu adamı.

Fatih hoca oynatır mı yoksa bize geçen seferki gibi aklımızı mı oynattırır bilemem de Lincoln'e gelene kadar ona kıyasla hiç verim alamadığımız 1 yabancı forvet, 1 yabancı ön liberomuzla ne olduğunu 1 sezonda anlayamadığımız 1 yabancı kalecimiz var. Buna sattığımız yabancı stoperi de eklersek dediğim gibi 4 yabancılık işimiz var Lincoln'e gelene kadar.... Tekrar ediyorum şu koşullarda Lincoln'ü tartışmak taraftar lüksü, onu sattık bunu aldık yada o olmadı bunu alacağız ancak çocuk oyunu olur...

Başlık tamamen yanlış bence.Bilmiyorum benden önce biri belirttimi ama?

Başarılı olamamızın en büyük sebebide bu işte bence.Nasıl olur da Lincoln konusunda kararı Adnan Polat verir?Kimdir Adnan Polat?Teknik Direktör müdür,yardımcı antrenör müdür?Madem bu tip kararları Adnan Polat verecek Skibbe/Bülent/Terim/Gaal gibi isimlere ne gerek var?

Ah ulan ah !

muhteşem bir yorum olmuş...

bunları adnan polatı eleştirmek için mi söyledin bilmiyorum ama adnan polat ın kim olduğu konusundaki cevabıda vermişsin zaten. adnan polat amatör bi satranç oyuncusudur. ama galatasaray piyon değildir. ne adnan polat ın nede diğerlerinin piyonudur. mat olansa galatasaray taraftarıdır.

Geri
Üst Alt