Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

onun gittiğini duyduğum an yılın transferi olur benim için...:m26:

belkide adam bir kuluple anlaştı fakat kulüp yüksek bonserviz bedeli ödemek istemedğinden lincolün sözleşmesinin fes edilmesini bekliyor böyle bir şey olabilirmi ?

satılmasın ya pzrtesiye kadar hak mahrumiyeti falan alırda hiçç bi takımda oynayamaz bu sene :m26::m26::f50:

Cevap: Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü

Felix Magath istiyordu Lincoln'ü.

O'da takımdan ayrıldığına göre neden istesinler hala Lincoln'ü?

Haber olsunda sayfa dolsun... :)

D sporda lincoln'u konuşuyolardı.Pazartesi günü fifaya bildircekmiş Galatasaray.

Cevap: Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü

Lincoln den kurtulma pahasına bedavaya verelim gitsin!

Ben çok güldüm siz de gülün: Türkspor.net'in Lincoln Halil takası haberi ile ilgili sorulan bir soruya cevabı

bu nasıl çelişki editör cevap?

yaklaşık 5-6 gündür halil hamit fenerbahçede diye başlık atıyorsunuz şimdide bu haberinizin sonunda halil türkiyeye gelmek istemediği için takas olumsuz diyorsunuz!fenerbahçe türkiye takımı değilmi!halil türkiyede oynamıyacakmı?hani fenerle anlaşmıştı?

editör..

Evet diger yorumlara yazdığımız cevaplarda olduğu gibi bu bizim özel haberimiz değil.. Yani inanabilirsiniz de inanmayabilirsiniz de.. Bundan böyle turkspor.net in haberlerini kaynak göstermeden vereceğiz.. Kısasa kısas.. İki yıldır yüzlerine tükürdük anlamadılar.. Bizim emeğimizi çalanlara karşılığını böyle vermek durumundayız.. Ama TURKSPOR.NET ÖZEL imzasını görmediğiniz haberler doğru olmayabilir.. Ama bazı güvenilir imzalar var arkadaşlarımız arasında.. Gazeteleri ne olursa olsun.. O haberleri kaynak göstererek vermeye devamedeceğiz

Geri
Üst Alt