Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Ben çok güldüm siz de gülün: Komik Türkspor'da sorulan bir soruya verilen özürlü bir cevap...

bu nasıl çelişki editör cevap?

yaklaşık 5-6 gündür halil hamit fenerbahçede diye başlık atıyorsunuz şimdide bu haberinizin sonunda halil türkiyeye gelmek istemediği için takas olumsuz diyorsunuz!fenerbahçe türkiye takımı değilmi!halil türkiyede oynamıyacakmı?hani fenerle anlaşmıştı?

editör..

Evet diger yorumlara yazdığımız cevaplarda olduğu gibi bu bizim özel haberimiz değil.. Yani inanabilirsiniz de inanmayabilirsiniz de.. Bundan böyle turkspor.net in haberlerini kaynak göstermeden vereceğiz.. Kısasa kısas.. İki yıldır yüzlerine tükürdük anlamadılar.. Bizim emeğimizi çalanlara karşılığını böyle vermek durumundayız.. Ama TURKSPOR.NET ÖZEL imzasını görmediğiniz haberler doğru olmayabilir.. Ama bazı güvenilir imzalar var arkadaşlarımız arasında.. Gazeteleri ne olursa olsun.. O haberleri kaynak göstererek vermeye devamedeceğiz

cevaptan birşey anladıysam ... :D

Kanalturkde konuşulanlara göre Lincoln kesin olarak gönderiliyormuş.. Hadi inşallahhh

peki menejerlik şirketine satarsak eğer ne kadar alıcaz, ya da alıcaz mı bilen var mı?

yoksa fifa'lık olmak daha karlı gibi gözüküyor uzun vadede :D

pazartesiye kadar gelmezse sözleşmesi tek taraflı fesh edilecekmiş. eğer gelmediyse habere göre lincoln işi bitmiştir...

Fifalık olursak kesin kazancağımız düşünüyorum bu çok iyi bir haber.

İnanılmaz bir oyuncuydu.Herşeye rağmen herşeye rağmen arkasındaydık.O da her seferinde yanlış yolda olduğumuz bize kanıtladı.Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

İnanılmaz bir oyuncuydu.Herşeye rağmen herşeye rağmen arkasındaydık.O da her seferinde yanlış yolda olduğumuz bize kanıtladı.Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi.

Abi ilk kısım çok duygusal, 2. kısım çok agresif. :p

Ama hislerime ancak bu kadar güzel tercüman olunabilirdi.:)

Haber alınamıyor!

28 Haziran 2009 Pazar * 22:12

Galatasarayımızda Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün Hollanda kampına katılmaması ve olumlu ya da olumsuz hiçbir haber vermemesi üzerine, Brezilyalının dönmeyeceği yolundaki iddialar güçlendi.

Galatasarayımızın Brezilyalı yıldızı Lincoln problemi her geçen gün bilinmez bir hal alıyor.

Sarı-kırmızılı kulübün yaklaşık 1 haftadır yeni sezon hazırlıklarına başlamış olmasına rağmen Lincoln'den henüz hiçbir haber alınamadı. Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, uzun süredir görüşmeyi denediği Lincoln ile henüz temas kuramadığı öğrenildi.

Brezilyalı futbolcunun Hollanda kampına katılmaması ve olumlu ya da olumsuz hiçbir haber vermemesi üzerine, Lincoln'ün dönmeyeceği yolundaki iddialar güçlendi.

Sarı-kırmızılı kulüpten sızan haberlere göre Lincoln'ün, bu tavrıyla Galatasaray ile bağlarını tamamen kopartıp, bonservisini bedavaya elde etmek için bir psikolojik savaş başlattığı iddia ediliyor.

Galatasaraylı yöneticilerin bir türlü ulaşamadığı Lincoln ile ilgili menajeri Wittmann'ın da oyuncusuyla ilgili bilgi vermekten kaçındığı ve Lincoln'ün nerede olduğunu bilmediği öne sürüldü.

Galatarasay'ın Hollanda kampında çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Sarı-kırmızılı yöneticilerin, Lincoln'ün antrenmanlara katılmamasını rapor ederek, Brezilyalı yıldızla FIFA'lık olunması durumunda haklı duruma geçmek için Lincoln aleyhinde belgeler topladıkları öğrenildi.

Kaynak: DHA

valla kimlerle çalışıyoz bilmiyorum ama fifa ve uefa nezdinde bu tür davalarda oldukça pasifiz. kazandığımız bi dava hatırlamıyorum. yoksa yanılıyormuyum?? bu durumda fenev olsa valla bugüne kadar ona ödediklerini bile alırdı yaww..

Bak duy Lincoln bi aralar burda Lincoln,Lincoln diye bağıran taraftar senin gidişine konfetiler patlatacak nerdeyse.

dün kanaltürk ü izlediyseniz orda serhat ulueren açıkladı... lincoln ün oynadığı son maçtan sora bileti kesilmiş zaten... o yüzden bütün bavullarını toplamış...

yani gelmiycek... gs hamburg ve wolfsburgla görüşüomuş..daha doğrusu lincolnun menajerlik şirketi yapıomuş görüşmeleri... en az 3 e satacaz die söz vermiş şirket...

yani lincoln artık yok...

bu da demek oluorki mutlu günler bizi beklior:D

Wolfsburga'mı gidiyor, Dortmund'a mı gidiyor, Çorumspor'a mı gidiyor nereye gidiyosa gitsin yav. BSG be Lincolnnnn !!! Mübarek Kırım Kongo Kenesi. Gerçi bir kaç maç oynayıp armayı öptümü taraftar yine mest olur orası ayrı konu !

Wolfsburga'mı gidiyor, Dortmund'a mı gidiyor, Çorumspor'a mı gidiyor nereye gidiyosa gitsin yav. BSG be Lincolnnnn !!! Mübarek Kırım Kongo Kenesi. Gerçi bir kaç maç oynayıp armayı öptümü taraftar yine mest olur orası ayrı konu !

Yemezler herhalde artık.

Yöneticilerin açıklamalarından yola çıkarak denebilir ki; Lincoln satılacak.. Umarım yerine oyunu iki yönlü oynayabilen, koşan, kilit paslarla pozisyon yaratabilen ve en önemlisi iş ahlakı olan bir oyuncu alınır..

Geri
Üst Alt