Açıklamaya artık gerekmi var arkadaşım :confused:
Sen kafana göre brezilyalara git,rioda kızlarla günü gün et ,üstüne üstlük gelişinide kafana göre ayarla..

nede olsa klüp tıkır tıkır ödüyor bu paraları,mali anlamda zor olan klüp yerli oyuncularına para veremezken ve bunun üstüne bu yerli oyuncularda maçlarda ve idmanlarda var güçleri ile çalışıp klübe birşey kazandırmak için ter dökerken bizim lincoln rio gecelerinde farklı bir şekilde "ter" atsın

hak-hukuk-adalet buysa kusura bakma arkadaşım lincoln efendinin suyu ısınmışdır,bavulunu toplamasına ben yardımcı olurum gerekirse
Futbolcu sempatizanlığını bırakıp takıma bakmak gerek.Yönetim lincolnden iyisinide bulur,alırda.Lincolne verilen paralara çok iyi oyuncular alınabilir ancak burda benim düşüncem alınacaksa şu yada bu oyuncu olsun demiyorum,profosyonel mantalitede takım oyuncusu olsun.Bizim kadromuz zaten iyi ancak onu yönetecek bir teknik direktör ve eksik yerlere alınacak birkaç oyuncu var yabancı anlamında hepsi bu.
Bütün dünya lincolnün etrafında dönmüyor arkadaşım,tutki lincoln kendi aklınca Galatasaray ve camiasını parmağının ucunda oynattığını düşünüyor,benden iyisini alamazlar diyor

oysaki Galatasaray ne bir adama bağlı kalacak bir klüpdür nede böyle profosyonellik yoksunu adamlara prim verecek bir klüpdür.Biz lincolne destek vermekle yapsak yapsak klübün ilkelerine ve manevi duygularına çamur atmış oluruz..
Benim düşüncelerim bunlardır..