Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln antrenmanlara çıkmıyor

Bizim halkımızda büyük gelişme var.İnsanların kafasından geçeni okumaya başladık.Sakatlanamaz Lincoln.Eğer sakat deniyosa,kesin numaradır.Medya öyle yazmış,aksini düşünmek mümkün mü?Medya ne diyosa doğrudur,özellikle Lincoln konusunda.

Ne yalanı yahu?Adam çıkmıyor harbiden idmanlara..Satalım da kurtulalım artık...Fakat bu sefer iyi transferler yapamayacağız sanırım.Umarım sakatlar iyileşir ve form tutarlar...Ayrıca bu yaz milli takım kampı olmadığı için milli futbolcular da gelecek sezon daha iyi olacaklardır..

nerden biliyorsun gozunle mi gordun ;) Artık Ne kadar kolpa haber varsa butun basın yapıyor bizimkilerde inanıyor ya hepsini alkıslıyorum

inanın cocuklar bu basına inanın daha cok yalan soyleyecek daha cok gorecegiz yalanlı haberler kolpa haberler...

Son kez Lincolllnnnn lincollnnnnnn

Çıksa ne olacak ki.Kaç haftadır oynuyor da ne yapıyor.Herhangi bir etkisi mi var sahada.Bu adam için Şafak 8 diyorum ben.8 gün sonra defolacak ve bir daha da bu formayı giyemeyecek.

Lincoln için ``Süs Bebeği`` yazan angut, yazar arkadaş için birşeyler yazmak isterdim ama forum kuralları elvermiyor işte.:oYanlı medyanın terbiyesiz kalemleri sizi...

Yorum yapmaya değmez. Lincoln kadar başlarına taş düşsün bunların. Fotomontajla fener forması bile giydirdiler adama. Ne bu haset çekememezlik anlamadım. Yaptığımız transferler hep birilerinin kanına dokunuyor. Millet 14 milyon euro verip kazıklanırken bizim getirdiğimiz adamlar gol kralı asist kralı oluyor çünkü. Bunlara ancak hoşt denir. "HOŞT"

Lincoln'ün yerinde olsam oturur ağlarım ne kadar büyük futbolcuyum diye.Bütün Türkiye adamın futbolundan korkup göndermeye çalışıyor...

Öneri : Lincoln'de benimle askere gelsin sizde kurtulun işte :D

Lincoln'e laf edileceğine onun aldığı paraya yakın para kazanan ve hiçbir maça çıkmayan Linderoth'a yüklenin birazda.

Yatarak para kazanmak=Linderoth :)

bence yalan haber her zamanki oldugu gibi medyanin bi oyunu

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

Gitsin, gitsin gitsin !

asistleri de Bülent Korkmaz'la Cevat Güler yapar artık kornerleri Adnan Sezgin Serbest Vuruşları'da Adnan Polat şeref tribününden inip atar.Bu oyuncunun aklını bozan kişi Adnan Sezgin futbol şubesine adam gibi birisi koyarsak Lincoln'e ya s.s. ya s.s. diyecek birisini o zaman görün siz takımdaki dengeleri.

lincoln ilk yarıdaki gibi oynasın basımızın ustunde yeri var.ama skibbe onu kazanmak icin diger oyuncularla neredeyse ilgilenmiyordu bile.bir oyuncuyu kazanmak onemli bir yetenek ama diger oyuncularda o takımda mucadele ediyor.zaten bunun etkisini 2.yarının ilk maclarına bakarak anlayabilirsin.ayrıca sen galatasaray futbolcusu olsan mesela arda adam sakat sakat hamburg macına 90dk canını disini takıp oynadı ve nerdeyse her mac bole.diger oyuncularda var elbette ama ben sadece ardayı diyorum.simdi sana haksızlık yapıldıgını dusunmezmisin?bu adam deplasmanlara gitmiodu devre arası kampına gec geldi.onu oyundan cıkaran hocaya kızma hakkını kim veriyor?bu hakları ona kim veriyor?ayrıca bu kadar onemli oyuncuysa brezilya milli takıma lincoln niye gitmedi?veya sole diyim schalke sampiyonlar ligine katıldıgı bir sene neden en onemli futbolcusunu 5m e bıraktı?(ayrıca schalke gecen sezon yani lincoln gittigi zaman ş.liginde ceyrek final oynadı)lincolnun disiplinli bir sekilde anternman kacırmamasını ve surekli istekli oynamasını saglayan aynı zamanda takıma cok ilgi gosteren hocalar var ama almaya gucumuz yetmez o yuzden gitmesinden yanayım!

sakat olduğu için çıkmıyor ama nedense hep de BJK maçlarına denk geliyor :)) bahtsız bu Lincoln hehe..

Eğer Lucescu gelse kalsın isterdim ama o gelemiyor o nedenle satılsın. Luce olsa yıldız yapardı kendini.

Lincoln devri kapandı ...

Aynı haber için Hürriyettede Lincoln, Servet vs. salonda çalıştıktan sonra sahada çalışmaya devam ettiler yazıyor. Sabah'ın yazdıklarının uzaktan yakından alakası yok. Oturdukları yerden sallıyorlar. En çokta bu haberlere atlayıp Lincoln'e sallayan sazanlara gülüyorum.:)

Allah rızası için gitsin artık ya

Geri
Üst Alt