Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln antrenmanlara çıkmıyor

Başlı harika olmuş valla 'Süs Bebeği' helal olsun yazara ellerinden öpüyorum.

Aynı haber için Hürriyettede Lincoln, Servet vs. salonda çalıştıktan sonra sahada çalışmaya devam ettiler yazıyor. Sabah'ın yazdıklarının uzaktan yakından alakası yok. Oturdukları yerden sallıyorlar. En çokta bu haberlere atlayıp Lincoln'e sallayan sazanlara gülüyorum.:)

O sazanların %90'ı bu yalancı basının gazına gelip Lincoln'e sallaya sallaya nefret etmeye başladılar adamdan.. De Santchis'de sakat, onunla ilgili niye böyle haber çıkmadı.. Allah akıl fikir versin hepinize ne diyim..

O sazanların %90'ı bu yalancı basının gazına gelip Lincoln'e sallaya sallaya nefret etmeye başladılar adamdan.. De Santchis'de sakat, onunla ilgili niye böyle haber çıkmadı.. Allah akıl fikir versin hepinize ne diyim..

De Sanchis canlarını Lincoln kadar yakmadı da ondan.;)

Hadin lan ordan adam olun bee kimsiniz siz bizi sazan olarak adlandiriyosunuz?

Küfür ettirmeyin Lincolnünüze simdi!

Anıl ve Umut gereksiz hakaret var mesajınızda.

Lütfen görüşlere saygılı olalım ve hakaretlere yer vermeyelim. Böylelikle gereksiz gerilim yaratmamış oluruz.

O adam lincolne sallayan sazanlara gülüyorum diyo sende onayliyosun.

Saygili olun biraz efendi olun.

son 2 hafta, gidecek inşallah bizden uzak bi yere..

Abdullah Abi şu sıralar bayağı çalışacaksınız gibi :)

Umut gereksiz hakaret var mesajında.

Lütfen görüşlere saygılı olalım ve hakaretlere yer vermeyelim. Böylelikle gereksiz gerilim yaratmamış oluruz.

Tamam Abdullah abi susmasınıda biliriz sorun değil ama benim amacım kesinlikle hakaret değil, eğer ben bir Galatasaraylıysam ve benim ülkemin spor basını Fenerbahçenin elindeyse ve de bununla birlikte takımım hakkında uydurma şeyler yazıp yazıp karalıyorlarsa, bende bazı şeyler bilincinde olmalıyım taraftar olarak.. Benim takımımın medya organları bizden başka hiç bir yere itibar etmeyin derken, bazı kişiler sırf sevmedikleri futbolcunun haberi çıktığı için yalan olsa bile inanır hale geldiler.. Daha ne diyeyim ki.. Kahrolsun Lincoln!

Arkadaslar Bülent Hocaya yükleneceğinize ilk olarak Adnan Sezgin e yüklenin.2 sezonda yanlış hocaları getirip onları haksız yere kovduran kişi sezgin dir.Galatasaray'a adeta kene gibi yapışmış kanını emiyor resmen...Takımın kimyasını bu adam bozuyor.Hocanın ceza verdiği futbolcuyu kendi kafasınca affediyor hocaya saygı,otorite kalmıyor tabi..Sonra da kadıkoydeki finali uzaktan izleyelim işte böyle...

Terbiyeni takın.Kimse Galatasaray futbolcusuna böyle hakaret edemez bu forumda.Yönetici arkadaşlar gereğini yapsın şunun lütfen.

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

İşte herşey iyi bir t. direktörün takımın başına getirlmesi sonucuna varıyor.Eğer bu gerçekleşirse lincoln da oynar digerleri de...Bide şu adnan sezgin kesinlikle KOVULMALI!

hahaha lincolndan hersey beklenir ... az kaldi 2 hafta sonra .... auf wiedersehen Süs bebegi

Geri
Üst Alt