Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

Anlamadığım bu sorunlar neden skibbe zamanı yoktu? Babasının oğlu değil ya lincoln skibbe'nin. Bülent medyanın fazla gazına geldi.

Cevap: Lincoln antrenmanlara çıkmıyor

Abi su adamin adini duymaktan gina geldi artik. Git kardesim Brezilya'ya sen de rahat et, biz de rahat edelim. Olmadi iste Lincoln, zorla guzellik olmuyor. Hagi'nin terlettigi 10 numara boyle bir adama da yakismiyor zaten.

Sen hagi'nin yerine hagi gibi bir adam gelsin istiyorsan belki senin torunlar anca görür :) hatta kulüp assın 10 numarayı kimse giymesin. Ya böyle saçmalık olur mu?

Sen hagi'nin yerine hagi gibi bir adam gelsin istiyorsan belki senin torunlar anca görür :) hatta kulüp assın 10 numarayı kimse giymesin. Ya böyle saçmalık olur mu?

Evet aynen oyle, kulup assin 10 numarayi kimse giymesin.

Buradan buyrun;

https://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=emekli+futbol+formaları

Boyle sacmalik olur mu olmaz mi bilmiyorum; ama sizin gibi Lincoln asiklarindan ne zaman kurtulacagiz onu cok merak ediyorum.

BUgün bülent hoca maç sonrası yaptığı mesajda gayet güzel cevap verdi linconü 18e almadığı için; " bu hafta idmana çıkmadı,performansını beğenmedim ve kadroya almadım".

Adamın idman vs umrunda değil,neyseki paralar iniyor cebe..

Neyseki bu sezon bitiyor ,yönetimin artık bu skandal adamı klüpden ayırması gerekiyor.

Skibbe lincolne teknik direktör gibi değilde bir sokak arkdaşı muamelesi ettiği için çok iyi anlaştı ama bu çözümden öte büyük sorunlar yarattı çünki koskaca Galatasaray futol takımı sadece lincolnden ibaret değil dolayısı ile lincoln takımda "tek adamlık" rolündeyken diğer oyuncularda lincoln gibi serbestlik istedi ve takım iyice dağıldı.Skibbenin zaten disiplin anlamında takımdan ne götürdüğü belli dolayısı ile lincolnün skibbe zamanında kafasına göre iyi oynamasıda normaldi.

Acikcasi kim kimin gazina geldi bilmem.Biz Lincoln´ü dünya stari diye aldik mi?

Aldik.

Yillik 3.5 Milyon Euro veriyormuyuz?

Veriyoruz.

Lincoln´den beklentilerimiz fazla mi?

Fazla.

Lincoln bu beklentileri karsiladi mi?

Hayir.

Herhangi önemli bir maci bize kazandirdi mi?

Hayir.

Ya sakat ya kadro disi.

O zaman ne yapmali?Yilda toplam 6-7 tane topuk pasi atacak diye bu disiplinsizlige göz mü yummali?Kesinlikle hayir.O paraya daha faydali bir oyuncu bulunabilir.

Lincoln kötü futbolcu mu?Asla degil.Oynadigi zaman seyretmesi keyif olan bir futbolcu.Ama cani isteyecek de, yönetim canim cicim diyecekte,futbolcular Lincoln´e sert girmeyecekte,taraftarlar herzaman Lincooooln diye bagiracakta...Ohoooooooo

Isimiz var.Adnan Polat ne yapmali?Kisacasi Lincoln´ü kovmali.

Bu kadar basit

Yabancı düşmanı Bülent Korkmaz gidecek dertler bitecek.

Defol !

Adam antrenman yapmamış hoca açıklıyor bunu.Ondan sonra medyanın sallaması oluyor.Tamam medyamızdan şikayetçiyiz ama bunu hoca demişse sırf adamı savunmak için başkalarına laf etmeyelim.

Çok meraklıydık ona.Çıkmasın...

E artık yeter. Yakında şöyle haberler bekliyorum:

Lincoln odasına kapandı, yemek yemiyor.

Lincoln Bülent'e küstü, topunu aldı, evine gitti.

Sabri, Lincoln'un saçını çekti, Lincoln idmanı terketti.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Artık taraftarın kendisine tanıdığı kredi de yavaş yavaş bitiyor. Bence kendi istikbali açısından da gönderilmesinde fayda var.

Aldik.

Veriyoruz.

Fazla.

Hayir.

Hayir.

Ya sakat ya kadro disi.

O zaman ne yapmali?Yilda toplam 6-7 tane topuk pasi atacak diye bu disiplinsizlige göz mü yummali?Kesinlikle hayir.O paraya daha faydali bir oyuncu bulunabilir.

Lincoln kötü futbolcu mu?Asla degil.Oynadigi zaman seyretmesi keyif olan bir futbolcu.Ama cani isteyecek de, yönetim canim cicim diyecekte,futbolcular Lincoln´e sert girmeyecekte,taraftarlar herzaman Lincooooln diye bagiracakta...Ohoooooooo

Bu kadar basit

Bir alıcı bekliyor Yönetim tahmin ediyorum.İnşAllah çıkar bir alıcı.

Aldik.

Veriyoruz.

Fazla.

Hayir.

Hayir.

Ya sakat ya kadro disi.

Bu kadar basit

Sende Lincoln bir saplantı halini almış artık tedavisi yok o kadar ki bize kazandırdığı Herta Berlin,Benfica,Olimpiakos maçlarını hemen unutup önemli bir maç kazandırmadı ki diyorsun öfken gözlerini kapamış sorduğun soruların hepsinin bir cevabı var ama sen bu konuyu sağlıklı bir şekilde tartışamayacığın için sana bu konuda ne yazarsan yaz cevap bile vermeyeceğim bundan sonra.

ucsun ve bidaha hic yakinimiza yaklasmasin..

işallah zarar etmeden satabiliriz. Zenit St. İstiyordu onlarda Fatih TEKKE den memnun değiller. Aslında güzel bir takas olur. FAtih bizde her yerde oynar :)

Faruk Süren'in dedigi gibi, Adnan Polat Lincoln'ün poposuna tekmeyi atmali :)

Geri
Üst Alt