Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: NTV: Lincoln, Schalke ile anlaşmaya yakın

Giderse bi daha koşmayan 10 numara istemiyorum..

Ernst gibi savaşçı,kaya gibi iki adam alsınlar.

Cevap: Lincoln Schalke ile anlaşmaya yakın!!NTV...

Emin ol, öyle olacak.

Almanya'da bir numara olacak yine.

Felix gibi, sırtını sıvazlayan, takımı ona gören kuran yani tam bir Lincoln aşığı bir teknik direktörle çalışacak Lincoln.

Kapris yapacak bir şeyi olmayacak. Oynunu oynayacak.

Derdim bizde oynamaması veya schalkede oynayacak olması da değil aslında(ki biliyorum gerçekten oynayacak), adam zaten mali açıdan zorda olan klübümüzü çok büyük zarara uğrattığı yetmiyormuş gibi aldığı paranın hakkınıda vermedi. Vermeye başladı, baltalandı. Gider bu adamı döverim paraları geri alırım yani zoruma giden paraların boşa gitmesi...

Soysuz medya aldığı talimatı ne güzel aşılamış taraftara.Lincoln varya Lincoln onun kadar başına taş düşsün emi medya.Bu adam Magath'ın elinde ışıl ışıl parlarken kiminiz iç çekecek, kiminiz sigarasından derin bir nefes alacak, kimi kadehinde ki rakıdan.Sonrada zihinlere şu parça gelecek;

"Kendim ettim kendim buldum..."

Cevap: Lincoln Schalke ile anlaşmaya yakın!!NTV...

Derdim bizde oynamaması veya schalkede oynayacak olması da değil aslında(ki biliyorum gerçekten oynayacak), adam zaten mali açıdan zorda olan klübümüzü çok büyük zarara uğrattığı yetmiyormuş gibi aldığı paranın hakkınıda vermedi. Vermeye başladı, baltalandı. Gider bu adamı döverim paraları geri alırım yani zoruma giden paraların boşa gitmesi...

Bu takımda ne paralar boşa gitti.

Bkz: Xavier,de Boer,Bülent Akın

Zararın neresinden dönersen kardır. Şunu biliyorum, gidecek ve orada kendini yeniden bulacak. biz ise burada şu zamanın medyasını ve Galatasaray yönetimini suçluyor olacağız; biz bu adamı nasıl elimizde tutmadık ve oynatamadık diye.

Lincoln gelirken Schalke'deki hocası "Galatasaraylılar fazla sevinmesin, Lincoln sorunlu bir oyuncudur, başına takılan taç çabuk kırılabilir." demişti. O zaman önemsememiştim. Sorunlu olsa bile burada sorunlarını aşar diye düşünmüştüm. Olmadı, Schalke'nin hocası haklı çıktı. Artık uzatmanın, Lincoln'u daha fazla burada tutup, yeni gerilimler yaratmanın anlamı yok.

Tuna Kiremitçi'den geliyor: "Git kendini çok sevdirmeden" (Kitabı okumadım ha, Tuna Kiremitçi okumam :D )

Schalke'liler fazla sevinmesin, Lincoln sorunlu bir oyuncudur, başına takılan taç çabuk kırılabilir.

Schalke CL ye giderken bu oyuncuyu sattı demekki ihtiyacı kalmamıştı şimdi pişmanmı oldular hiç sanmıyorum ve habere inanmıyorum...

Schalke'liler fazla sevinmesin, Lincoln sorunlu bir oyuncudur, başına takılan taç çabuk kırılabilir.

Öyle diyorsun da Schalke'de oynarken iyiydi. Ya biz O'nu yönetemedik, ya o buraya ayak uyduramadı ya da bir başka sorun var. Geldiğinden beri 3-5 maç takımı sırtında taşıyor, tamam diyoruz, oldu. Sonra yeniden sorun çıkarıyor. Böyle olacaksa gitsin tacı, tahtı nerede kırıyorsa kırsın.

bu habere kesinlikle inanmiyorum cünkü schalke de problemler yasamis bir futbolcu ayni takima geri dönermi. ben sanmiyorum hem schalke problemler yasadigi bir oyuncuyu geri almaz.

Magath'ın her sene istediği bir adam Lincoln. Magath istediği için alıyorlardır.

o zaman magath schalke yönetimini ve managerleri ikna etmesi lazim.

inanin lincoln ün almanyada piyasasi kalmadi cünkü almanyadaki her takim lincoln ün nasil bir oyuncu oldugunu ve ne kadar bir sorunlu futbolcu oldugunu biliyorlar o yüzden almanyadan kimse almaz lincoln ü.

Lincoln için 2 milyon € felan teklif ederler bizde kabul etmek zorundayız!

Öyle diyorsun da Schalke'de oynarken iyiydi. Ya biz O'nu yönetemedik, ya o buraya ayak uyduramadı ya da bir başka sorun var. Geldiğinden beri 3-5 maç takımı sırtında taşıyor, tamam diyoruz, oldu. Sonra yeniden sorun çıkarıyor. Böyle olacaksa gitsin tacı, tahtı nerede kırıyorsa kırsın.

Orda da yönetimlen sorunlu degilmiydi renkdas? Yoksam ben mi yanlis hatirliyorum?

Orda da yönetimlen sorunlu degilmiydi renkdas? Yoksam ben mi yanlis hatirliyorum?

Valla keşke Schalke'de yönetimle olan ilişkilerini tartacak kadar bilgim olsaydı.Zaten yönetimle olan sorunlarını değil de Schalke'de sahada gösterdiği performansı söylüyorum. Orada sorunu varsa bile bir şekilde Schalke teknik direktörü ve yönetimi bu adamı idare ediyordu. Biz edebildik mi? Bence hayır.

Ulan varya hatırlıyorumda 5 maçı Lincoln oynarsa alırız dedi tüm millet Lincolnün oynamadığı 3 maçı aldık oynadığı maçın 1 i beraberlik diğeri malübiyetle bitti...

Lincoln bize biz Lincolnün afedersiniz ama salakça saçma davranışlarına alışamadık...

Allahım yarabbim bu gece bir lütufmudur? Şu haber gerçek olsun. Şu adam şu takımdan gitsin varya bayram yapacam. Adam tam bi kene ya yapıştı bırakmıyo :D

NTV'yi seviyorum :D

Kuranyi ile bol perküsyon partileri. Bunlar sahada da iyi ikiliydi aslında ama saha dışındaki şovlarını daha çok seviyordum ben.

Lincoln iş ahlakından gram anlamayan, profesyonellikle alakası olmayan futbolcu. İşine saygısı yok malesef. Bilerek istemeyerek oynamıyor. Oynatılmıyor değil oynamıyor. Kasım - Aralık döneminde bizlere neler yapacağını gösterdik hepimiz bağırdık Lincoln Lincoln diye. Sonra nereye kayboldu bu adam. Hamburg maçında neredeydi yada Fenerbahçe maçında ikinci yarı oyuna girince. İstediği zaman kampa gelir, istediği zaman idmana çıkar, yıldızlar kaprislidir deriz ama dünya yıldızlarında görülmeyen kaprisler Lincoln'de vardır. Kewell, Baros kariyer olarak elli ile çarpıyorken Lincoln'ü onlar idmanına, futboluna bakar hatta biri zorunluluktan stoper oynayabilirim der. Lincoln efendi keyfine baksın. İşin komediside şu kendini bazen çok övüyor. İyi oynadığı dönem Galatasaray'da tamam alkışladık ama kendi sitesinde kendini Messi, Ronaldo ile bir tuttu. Geçen Gençlerbirliği maçından sonra Lincoln Ankara takımlarına acımıyor, futboluyla büyülüyor falan. Lincoln benim için bir rüya buradan ayrıldığı günden sonra bir daha kendisini anmak istemiyorum.

Magath'in isi bu. Kac yildir istiyor ve sonunda alacak.

Geri
Üst Alt