Cevap: NTV: Lincoln, Schalke ile anlaşmaya yakın
Kuranyi ile bol perküsyon partileri. Bunlar sahada da iyi ikiliydi aslında ama saha dışındaki şovlarını daha çok seviyordum ben.
Lincoln iş ahlakından gram anlamayan, profesyonellikle alakası olmayan futbolcu. İşine saygısı yok malesef. Bilerek istemeyerek oynamıyor. Oynatılmıyor değil oynamıyor. Kasım - Aralık döneminde bizlere neler yapacağını gösterdik hepimiz bağırdık Lincoln Lincoln diye. Sonra nereye kayboldu bu adam. Hamburg maçında neredeydi yada Fenerbahçe maçında ikinci yarı oyuna girince. İstediği zaman kampa gelir, istediği zaman idmana çıkar, yıldızlar kaprislidir deriz ama dünya yıldızlarında görülmeyen kaprisler Lincoln'de vardır. Kewell, Baros kariyer olarak elli ile çarpıyorken Lincoln'ü onlar idmanına, futboluna bakar hatta biri zorunluluktan stoper oynayabilirim der. Lincoln efendi keyfine baksın. İşin komediside şu kendini bazen çok övüyor. İyi oynadığı dönem Galatasaray'da tamam alkışladık ama kendi sitesinde kendini Messi, Ronaldo ile bir tuttu. Geçen Gençlerbirliği maçından sonra Lincoln Ankara takımlarına acımıyor, futboluyla büyülüyor falan. Lincoln benim için bir rüya buradan ayrıldığı günden sonra bir daha kendisini anmak istemiyorum.