Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

Arkadaşlar yutmayın bu dolmaları sözleşme diye birşey var doktor oynar derse oynar ama ağrısı varsa bunu bir tek Lincoln bilir.Adam maçta oynuyordu, antremanlarda çalışıyordu daha ne yapsın.Bülent geldi çomakladı ve gidiyor!Hocası kafasının içinde saçma fikirlerle geldiği için o mevkiye ilk işi Lincoln'ü bitirmeye çalışmak oldu.Bülent'ten önce aynı olduğu için ilk yarı takımı sırtladı değil mi? Onun için Avrupa'daki maçlarda döktürdü, onun için asist krallığını ilk yarıda ilan etti geçiniz bunları hoca adam gibi hoca olsaymışta fayda sağlasaymış.Ayrıca Kewell özverisinin ödülünü yedek oturarak aldı gördük.

Futbolcu benin ağrım var dedikten sonra doktorun yapacak birşeyi olmaz.Kimi futbolcu sakat sakat oynamak ister beyimiz oynar mı hiç.

Kewell'ın oynatılmaması td. taktiridir ki zaten son zamanlarda Kewell çokta iyi oynamıyor.Kewell konusunda tek yanlış 2 dakika kala oyuna almış olması.

Ayrıca Bülent Korkmaz Lincoln'ü kazanmaya da çalıştı.

Takım arkadaşlarını bırakıp giden biriyle artık bu klübün hiçbir bağı olamaz...

Dutbolcu benin ağrım var dedikten sonra doktorun yapacak birşeyi olmaz.Kimi futbolcu sakat sakat oynamak ister beyimiz oynar mı hiç.

Kewell'ın oynatılmaması td. taktiridir ki zaten son zamanlarda Kewell çokta iyi oynamıyor.Kewell konusunda tek yanlış 2 dakika kala oyuna almış olması.

Ayrıca Bülent Korkmaz Lincoln'ü kazanmaya da çalıştı.

Geç gelen adalet, adalet değildir.

böyle olmaz bu kadar serbestlik olmaz... nereye göndereceklerse gödersinler gitsin...

Aman Lincoln küsmesin,aman gitmesin diye bişey söz konusu olabilir mi yahu? Bu adam disiplinsiz hareketler yapıyorsa tabi ki kadro dışıda kalıcak,yedekte oturucak.. Bu Lincoln'den başka kimse yok mu transfer edilecek? Lincoln'ü ilah yapmayın başımıza. Olmazsa olmaz değildir Lincoln. Hiç olmasa daha iyi olur.

65 dakika oynamayan adam 25 dakika ne oynayacaktı,eksik takım da.Zaten eksik oynatıyordu bir de üstüne kırmızı kart tüy dikti.En doğru karar oydu.:rolleyes:

Hayır Nonda'ydı.Hani etrafında dönerken 3 dk geçen futbolcumuz.

En ufak müdahaleye düşmeyen Nonda dimi,tanıdım;):rolleyes:

Yok sahad çöp arabası gibi dolanan Nonda, poposunu kalıramayan Nonda bizim dediğimiz.Korkmaz Hamburg maçında yuhalandı, ıslıklandı ve istifaya davet edildi bu doğru(!) seçiminden dolayı...

Bundan sonra futbolcu alırken oyun zekasından çok dayanıklılığa göre futbolcu almalıyız öyleyse.Ufak bi test de yaparız artık,darbelerde düşüyo mu,ayakta duruyo mu diye.Gerisi boş olsa da olur yani öyle mi?Arif'le Lincoln'ü aynı kefeye koymak gibi bi niyetim yok.Ama Arif de zamanında çoğu pozisyonda kendini yere atardı bildiğimiz gibi.İyiki bu dönemde oynamamış Galatasaray'da,yazık ederdi taraftar ona.

Yok sahad çöp arabası gibi dolanan Nonda, poposunu kalıramayan Nonda bizim dediğimiz.Korkmaz Hamburg maçında yuhalandı, ıslıklandı ve istifaya davet edildi bu doğru(!) seçiminden dolayı...

Dediğin özelliklerin hepsi Lincoln efendi içinde geçerliydi.Ayrıca o maçta istifaya davet filan olmadı.

Bundan sonra futbolcu alırken oyun zekasından çok dayanıklılığa göre futbolcu almalıyız öyleyse.Ufak bi test de yaparız artık,darbelerde düşüyo mu,ayakta duruyo mu diye.Gerisi boş olsa da olur yani öyle mi?Arif'le Lincoln'ü aynı kefeye koymak gibi bi niyetim yok.Ama Arif de zamanında çoğu pozisyonda kendini yere atardı bildiğimiz gibi.İyiki bu dönemde oynamamış Galatasaray'da,yazık ederdi taraftar ona.

Sırf allta kalmış olmamak için boş konuştuğunun farkında değilsin galiba:D

Ne kadar oyun zekası olursa olsun ayakkta duramayan adam nasıl top oynayacak:rolleyes:

Ne kadar oyun zekası olursa olsun ayakkta duramayan adam nasıl top oynayacak:rolleyes:

Kimseyle de laf yarışına girme meraklısı değilim ben.Aa bak o bana bunu dedi,ben de şunu diyim de cevap veremesin düşüncesinde olmadım,olmam da.Aman ya tüh nasıl da altta kaldım,ne yapacam şimdi ben:rolleyes:.Ben düşüncelerimi söylerim,gerisi beni ilgilendirmez.İsteyen istediği gibi üste çıkabilir.Boş tartışmalar gibi saçma işlerle uğraşamam hiç.

Lincoln bu sezon 9 gol 22 asisti nasıl yaptıysa öyle oynayacak. Bunları nasıl görmüyorsunuz? Veya görmek istemiyorsunuz?

Galatasaray taraftarlarına bunu hiç yakıstıramıyorum, tamam yaptıkları disiplinsiz hareketleri bende dogru bulmuyorum ama bu sene verdigi katkıyıda hiçe saymamalısınız.

Lincoln'e zararina da olsa musteri bulup cift yonlu bir on libero transferi ile 4-4-2 sistemine gecilmeli.

Kewell-Baris-Rolfes-Arda

------Baros-Necati------

Istisnasiz her sene problem yaratiyo adam, degil Lincoln isterse Pele olsun bu kulube viz gelir tris gecer. Ilk once karakter.

Lincoln'e zararina da olsa musteri bulup cift yonlu bir on libero transferi ile 4-4-2 sistemine gecilmeli.

Kewell-Baris-Rolfes-Arda

------Baros-Necati------

Istisnasiz her sene problem yaratiyo adam, degil Lincoln isterse Pele olsun bu kulube viz gelir tris gecer. Ilk once karakter.

Bende bunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt