Emir Satriani : "Lincoln Hakkında"
--"yuh Emir, Tugay'a, efsane kaptan Bülent'e saygısızlık...."
--"abarttın olayı Emir"
--"kardeşim git işine yahu"
--"ne içtin?"
gibi mesajlar gelecek elbet, bunu bile bile açtım.
Bir sürü insan hala anlamıyor bu adamın değerini, kıymetini... Takım hakkındaki düşünce sistematiğiniz malesef düşman basının yarattığı yalancı gündemlerle bir hayli fena yoğuruluyor.
Lincoln'ın Galatasaray'a gelmesinden önce, neyi vardı bu takımın ?.... Açık konuşun... 2001'den sonra, birşey beklediniz mi takımdan ?... Hayır...
Sizler, bu takımdan ne zaman birşey beklemeye başladınız ?... Dürüst olun...
(TSL'yi kazanmak güzel ama, bir GS taraftarının fazla umrunda olmıyan birşeydir... bizim için takımdan birşey beklemek, Avrupa'da başarı beklemektir..)
Galatasaray'ı eski güçlü günlerine döndüren adam, kayıtsız şartsız Lincoln'dır. Bize güven veren adam Lincoln'dır. Bizi Avrupada kupa almaktan bahsettiren adam, Lincoln'dır.
Ben, her maça giderim. Gidebildiğim kadar da idmana giderim. Lincoln'ın takımın en profesyonel, en disiplinli, en çok çalışan oyuncusu olduğuna, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. O'nun hakkında yazılan çizilen tüm olumsuzluklar, yalandır. YALAN. İnanmayın...
Tutup, Lincoln'e "yatıyor", "3 milyon €'yu cebe indiriyor", "maç seçiyor" falan demeyin. DEMEYİN çünkü bunlar kalleşliktir. Galatasaray'a zarar vermektir..
Lincoln, elinden gelenin en iyisini herzaman yapmaya çalışmıştır, teknik direktörler, takımın yetersizliği, fizik kondisyon ekibi faktörleri, vs. her ne kadar buna engel olmaya çalışsada...
Lincoln, asla maç seçmez, Lincoln asla karaktersiz diğildir. Lincoln, Galatasaray taraftarına yürekten aşık bir adamdır. Lincoln'ın en sevdiği takım, Atletico Mineiro'yla beraber Galatasaraydır. Lincoln, aldığı 3 milyon €'nun, %80'den fazlasını Brezilya ve Türkiyedeki fakirlere dağıtmaktadır. Buna şahit istiyorsanız, bana özel mesaj atın. (bunu yazıyorum çünkü, sanki para onların cebin çıkıyormuş gibi, O'nun aldığı paraya takmış insanlar var (söz meclisten dışarı) para, Lincoln forması satışlarından çoktan çıktı, arttı bile...) Herşey bir kenara, Lincoln'ın ne kadar karakterli bir insan olduğunu anlatmama gerek yok.
Eğer bana inanmıyorsanız, gidip kendiniz tanışın. Sohbet edin. Samimiyetini kendiniz görün. İdmanda eve giden, evden idmana giden, yıldada birkere ailesini ziyarete giden, maçlarda bize seyir zevki veren tek adama yapılan bu iğrenç saldırılar, midemi bulandırıyor. Birinin, buna dur demesi lazım.
Takım idman yapmazken, tek başına çalışan O'dur... İdman bittikten sonra, spor salonunda fizik konsidyon çalışan O'dur.. Free-kick çalışan O'dur.. Arkadaşlarının morali bozulduğunda, herkese moral veren O'dur... Florya'nın neşe kaynağı o'dur.. Yıllardan sonra tribünleri dolduran O'dur... Brezilyadan idmanlara geç gelmesi durumuna gelince...
Lincoln, ailesini yılda 1 kere görebilen bir insan. Siz kendinizi O'nun yerine koyun... 2 gün geç gelmiş, millet ortalığı yıkıyor, özellikle düşmanımız olan basın..
Burada, çoluk çocuk olarak niteleyeceğim bir takım insanlar, Lincoln'e vurdukça vuruyorlar.. Hadlerini aşan sözler sarfediyorlar.. Banlanmayacak olsalar, nefretlerinden ana avrat küfür edecekler.. Onlara bir çift lafım var, "sizin sorununuz kendinizle"... Zaten mesajlardan anladığım kadarıyla, ne söylediklerini, kendileride bilmiyorlar.. Öyle post sayılarını yükseltmeye çalışıyorlar.. Değerli GSCimbom üyelerini, bu tür provokasyonları ciddiye almamaya davet ediyorum.
Ben, 2 adet büyük futbol forumunda adminlik yapıyorum. Bir tanesi İngiliz, birtanesi gene Avrupa. Orada, Galatasaray dediğiniz zaman, bir Lincoln derler, birde Arda Turan... Nasıl Arsenal deyince, Fabregas derler, aynı o şekilde. Biraz araştırdığınız takdirde göreceğiniz gibi,, Lincoln, Galatasaray ile özdeşleşmiş bir markadır. Takımın gerçek yıldızıdır. Elbet, asla Hagi'nin yerini dolduramaz. Kimse dolduramaz. Ancak, bizim şu andaki yıldızımızdır, güvencemizdir. Ve, henüz, onu gerçek bir hoca ile görmediniz. Ben Lincoln'ı neredeyse 8 yıldır izleyen biriyim. Lincoln'ın Avrupa'nın en benzersiz yeteneği olduğunu her zaman iddia ettim ve bundan asla geri kalmam. Galatasaray'ın Lincoln'den en kısa zamanda ne kadar büyük fayda göreceğinin müjdesini vermek istiyorum. Çünkü, şu anda takıma sistem getirecek gerçek bir hocamız var. Lincoln'ın nelere kadir olduğunu, Allah'ın her birinize göstermesini diliyorum.
Boşuna Mister Galatasaray olmadığını, her birinizin görmesini istiyorum. Mümkün olan en kısa sürede.
Lincoln'ın 2 sene içinde, oynadığı tüm maçlarda ki katkısı... Söze gerek var mı?... Böyle bir adamı, neden korumuyorsunuz ? Neden sahip çıkmıyorsunuz..
Ki herbiriniz biliyorsunuz ki, bu, O'nun potansiyelinin sadece %30'ları....
Bir düşünün, birlikte neler başarabileceğimizi bir düşünün.
Lincoln hakkında, olumsuz düşünen arkadaşlar, bu adam takıma hiçbir zarar vermedi, iddia edilenlerin olumsuzlukların hiçbirini yapmadı. Geçen sene sakatlandı, bu sebepten oynayamadı. Floryada seke seke rehabilitasyona katıldığına, zar zor idman yaptığına ben şahidim. Bu sene, 2. periyoddaki form düşüklüğü, Linderoth'un sahalara dönemeyişi ile aynı sebeptendir. Teknik direktör saçmalıkları, taraftarın haksız tavır alışı, basının kahpeliği, tüm bu olanlara sebeptir...
Ben buradan, Lincoln'e kefil olduğumu açıklamak istiyorum. Bu başlığıda, bu sebepten açma lüzumu gördüm. Rijkaard ile Lincoln'ın gerçek kudretine, gerçek becerilerine tanık olacaksınız. Lincoln, Galatasaray'a geldiği için, Tanrı'ya şükredeceksiniz.
Sizden, GSCimbom olarak, tek bir ricam var... Bu sene, Lincoln'ı destekleyin.. Düşmanların ekmeğine yağ sürmeyin.. Ona, saygı, sevgi ve destek verin. En büyük gücümüzü incitmelerine izin vermeyin.. O bizim simgemizdir. Taraftar olarak ona sahip çıkın, ki biz kazanalım.. Galatasaray kazansın !..
Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. :happy0025: